Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar dun basladım iğnelerle neler yiyip ictnz yumurtalrn sağlıklı olması icinltfen paylasrmsnz dua edin yumoslarım sağlıklı olsun ebmryo oluş sun nolurr neler yiyip ictlnz?

Tedaviye ne zaman başlasam karar veremedim ramazan geliyor nisanın sonunda gideyim diyorum ama oruç tutmak istiyorum kızlar yardım edin çok kararsız kaldım dna hasar sonucu bu ay sonu çıkacak

Arkadaşlar dun basladım iğnelerle neler yiyip ictnz yumurtalrn sağlıklı olması icinltfen paylasrmsnz dua edin yumoslarım sağlıklı olsun ebmryo oluş sun nolurr neler yiyip ictlnz?
Cnm senin icin dua ettim. Saglikli guzel bir surece girersin ve bebegine sımsıkı sarilirsin insallah.

Ignelere basladigim gun hergun mutlaka usenmeden ayiklayip sıktigim bir bardak nar suyunu transfer gunune kadar icdim ( rahim duvarini kalinlastirip embriyonun tutunmasini sagliyormus)

Hergun sabah kahvaltimi duzenli saatinde yapip mutlaka 1 yumurta yedim. Kibrit kutusu kadar beyaz peynir yedim.

Calisdigim icin ara ogunde 5 6 tane cevizi hergun mutlaka yedim

Kimisi prolaktini yukseltiyor diyor ama mutlaka 2 incir yedim

Aksam normal yemek gece gunluk sut veya kefir icdim

Hergun tv karsisinda bir tabak meyva yedim .. Hergun bir dilim ananas yedim

Makarna pilav hazir kurabiye kek turu pasta buskivi gibi seyleri normalde cok sevsemde o surecde hic tuketmedim halada yemiyorum

Cayi cok icerdim 2 bardakla sinirladim, su hic icmezdim mutlaka 1 2 litre gibi icmeye basladim

En onemliside cok stres yapmadim bu benim ilk denemem degerlerim iyi sansim yuksek deniycez gorcez hayirlisi diyerek ilgimi dagitmaya calisdim ..

Hersey gonlunce olsun bize guzel haberler ver

Hayirli olur insallah tedaviniz.
Ben tup bebekte denememistim fakat 2 ay once bal ari sutu polen karisimi yemistim hergun 1 kasim. Ve o ay yumurtlama testim her zamankinden daha belirgin cikmisti. Marka olarak saracoglununkini almistim guvenilir bir aktar yok burda

P Perican01
R ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
L Lavinyata
gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434
Y yeserendusler

Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...

Y yeserendusler canım senin hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Tedavide misiniz? İstediğin özel dua var mı?

Arkadaşlar bugün son arkadaşa okuyoruz. Ben 1 hafta kadar dualara yoğunlaşamayacağım. Ama 1 hafta sonra tekrar isteyenlerle devam edebiliriz. O süre zarfında isteyen varsa listeyi devam ettirebilir.

cok saol cnm oda paglı baya herhalde

P Perican01 yaaa okdar güzel yazmssnkı alah senden razı olsun cnmm benim agzna saglık hepsnı uygulucam bugun 2nci gunum kahvalylada pek aram yok cnm yaa ama ycem mecbur tabkı habervercem ilk sze hbaer vercemmm ıykı varsınızzzzzzz hepinizzzz canlarrrr

Biz ilk gidicezzz bize 7800 tl olacak yani ??? İlaçlar falan ???
B Beyza_2018 ikinci tedavide 1000 lira civarı bir indirim yapıyorlar diye biliyorum.
İlk denemede de indirim talep edin %5 indirim yapıyorlar genel olarak. İlaçları da indirimli veren eczaneler var hastane yakınlarında. Ihtiyaciniz olduğunda sorun mutlaka şişli topiğinde. Kişinin durumuna göre dozu değiştiği için maliyet de değişiyor. Ortalama 1500-2500 arası tutuyor.

Doğrudur canım bana böyle dediler belki yüz yüze daha çok indirim yaparlar

Kızlar bakar mısınız dna hasarı %10 çıktı fakat icelenen ve pozitif bulgu elde edilen sayı bu sefer çok az neden acaba dierinde 8000 di pozitif bulguda 650ydi

Eki Görüntüle 2134112 Kızlar bakar mısınız dna hasarı %10 çıktı fakat icelenen ve pozitif bulgu elde edilen sayı bu sefer çok az neden acaba dierinde 8000 di pozitif bulguda 650ydi
hasar yuzde 10 sa duzelms cnm bzmde hasar yuzde8 dii kaan hoca duzelmsiyi dedi bazen ole cıkablio sayı oyle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…