- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Evet bende çok duydum memnuniyet mesajlarını. İnş size de nasip olur. Siz Ankara’da mı oturuyorsunuz ??? Kalacak yer işini nasıl halledeceksiniz???Tamam canım paylaşırım çok memnun kalan kişi var oradan sonuçta üniversite hastanesi laboratuvarı da iyidir
Amin cnm çok saol
Amin canım inşallah evet Ankaradayız yer soru olmayacak yaniEvet bende çok duydum memnuniyet mesajlarını. İnş size de nasip olur. Siz Ankara’da mı oturuyorsunuz ??? Kalacak yer işini nasıl halledeceksiniz???
Cnm senin icin dua ettim. Saglikli guzel bir surece girersin ve bebegine sımsıkı sarilirsin insallah.Arkadaşlar dun basladım iğnelerle neler yiyip ictnz yumurtalrn sağlıklı olması icinltfen paylasrmsnz dua edin yumoslarım sağlıklı olsun ebmryo oluş sun nolurr neler yiyip ictlnz?
Hayirli olur insallah tedaviniz.Arkadaşlar dun basladım iğnelerle neler yiyip ictnz yumurtalrn sağlıklı olması icinltfen paylasrmsnz dua edin yumoslarım sağlıklı olsun ebmryo oluş sun nolurr neler yiyip ictlnz?
cok saol cnm oda paglı baya herhaldeHayirli olur insallah tedaviniz.
Ben tup bebekte denememistim fakat 2 ay once bal ari sutu polen karisimi yemistim hergun 1 kasim. Ve o ay yumurtlama testim her zamankinden daha belirgin cikmisti. Marka olarak saracoglununkini almistim guvenilir bir aktar yok burda
Cnm senin icin dua ettim. Saglikli guzel bir surece girersin ve bebegine sımsıkı sarilirsin insallah.
Ignelere basladigim gun hergun mutlaka usenmeden ayiklayip sıktigim bir bardak nar suyunu transfer gunune kadar icdim ( rahim duvarini kalinlastirip embriyonun tutunmasini sagliyormus)
Hergun sabah kahvaltimi duzenli saatinde yapip mutlaka 1 yumurta yedim. Kibrit kutusu kadar beyaz peynir yedim.
Calisdigim icin ara ogunde 5 6 tane cevizi hergun mutlaka yedim
Kimisi prolaktini yukseltiyor diyor ama mutlaka 2 incir yedim
Aksam normal yemek gece gunluk sut veya kefir icdim
Hergun tv karsisinda bir tabak meyva yedim .. Hergun bir dilim ananas yedim
Makarna pilav hazir kurabiye kek turu pasta buskivi gibi seyleri normalde cok sevsemde o surecde hic tuketmedim halada yemiyorum
Cayi cok icerdim 2 bardakla sinirladim, su hic icmezdim mutlaka 1 2 litre gibi icmeye basladim
En onemliside cok stres yapmadim bu benim ilk denemem degerlerim iyi sansim yuksek deniycez gorcez hayirlisi diyerek ilgimi dagitmaya calisdim ..
Hersey gonlunce olsun bize guzel haberler ver
Canım Memorial la görüştüm tüp bebek 7800 TL imiş hastalarina da 7200yapiyorlarmis ikinci denemeyeCnm görüşmeye gidersen ilk izlenimlerini paylaş bizimle. Laboratuvarları nasıl acaba ????
Canım Memorial la görüştüm tüp bebek 7800 TL imiş hastalarina da 7200yapiyorlarmis ikinci denemeye
İlaçlar da 3bini bulur herhalde çok pahalı demiBiz ilk gidicezzz bize 7800 tl olacak yani ??? İlaçlar falan ???
B Beyza_2018 ikinci tedavide 1000 lira civarı bir indirim yapıyorlar diye biliyorum.Biz ilk gidicezzz bize 7800 tl olacak yani ??? İlaçlar falan ???
Doğrudur canım bana böyle dediler belki yüz yüze daha çok indirim yaparlarB Beyza_2018 ikinci tedavide 1000 lira civarı bir indirim yapıyorlar diye biliyorum.
İlk denemede de indirim talep edin %5 indirim yapıyorlar genel olarak. İlaçları da indirimli veren eczaneler var hastane yakınlarında. Ihtiyaciniz olduğunda sorun mutlaka şişli topiğinde. Kişinin durumuna göre dozu değiştiği için maliyet de değişiyor. Ortalama 1500-2500 arası tutuyor.
Pazarlık yap mutlaka durumunu izah et. Muhasebede Menekşe var onunla görüş bankodakiler yapmaz.Doğrudur canım bana böyle dediler belki yüz yüze daha çok indirim yaparlar
hasar yuzde 10 sa duzelms cnm bzmde hasar yuzde8 dii kaan hoca duzelmsiyi dedi bazen ole cıkablio sayı oyle cnmEki Görüntüle 2134112 Kızlar bakar mısınız dna hasarı %10 çıktı fakat icelenen ve pozitif bulgu elde edilen sayı bu sefer çok az neden acaba dierinde 8000 di pozitif bulguda 650ydi
Bana kesin dondurulmuşlarin var onları koyalım diyeceklerPazarlık yap mutlaka durumunu izah et. Muhasebede Menekşe var onunla görüş bankodakiler yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?