Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eki Görüntüle 2134112 Kızlar bakar mısınız dna hasarı %10 çıktı fakat icelenen ve pozitif bulgu elde edilen sayı bu sefer çok az neden acaba dierinde 8000 di pozitif bulguda 650ydi
Canim %10 hasar cikmis. Yani 242 hucrenin 25inde hasar var diyor. Pozitif bulgu dedigi bu bence. Yanlis mi yorumluyorum

Cnm sen bu tüp bebek merkezinde hiç deneyimin oldu mu ??? Ne düşünüyorsun?? Ortalama 10 bin gidecek sanırım.

Evet de cnm pozitif bulgu elde edilen sayıya takıldım önceden baya yüksekti şimdi 25 çıkmş
105 /1034 bunda hasar %10 çıktı
1613/2990 bunda hasar %54tu.
Bence bunun sayıyla alakası yok bakılan sperm galiba çünkü hasar düştüğünde yani %10oldugunda sayıda baya artmisti

Evet cnm ama degerlendirilen sayı neden az mesela dierin 8000 degerlendirilmiş bunda 250 acaba sayı falan mı azaldı bi anda sperm sayısıyla alakası var mı acaba
Bizde de 418 tane sperme bakılmış 79 tanesi hasarlı çıkmış. İşleme aldıkları sperm sayısını neye göre ayarlıyorlar bilmiyorum. Arayıp sor istersen ilk testte 8bin sperm incelenmiş şimdi neden bu kadar az sperm incelenmiş diye sor. Bizde haraket az olduğu için az incelenmiştir diye düşündüm ama farklı bir kriter var sanırım.

Cnm sen bu tüp bebek merkezinde hiç deneyimin oldu mu ??? Ne düşünüyorsun?? Ortalama 10 bin gidecek sanırım.
Evet. Benim tedavilerimin tamamı burada oldu. Öncesinde başka merkezlerle de görüşmelerimiz oldu. Çok uzun bir araştırma sürecinden sonra burada karar kıldık. Henüz sonuca ulaşamamış olsak da başka bir yere gitmeyi düşünmedik düşünmüyoruz. Fiyat fazla gibi görünse de bi çok yerden maddi olarak çok insaflı. Kesinlikle seni müşteri olarak görmüyorlar. Hem Semra hocanın hem labaratuvar olarak dünya çapında başarıları ödülleri var. Bu işin mutfağı labaratuar ve labaratuarı türkiyenin en iyilerinden biri hatta belki en iyisi. Bi çok isim yapmış merkezin yurt dışında yaptırdığı embriyolardaki genetik incelemeyi kendi bünyesinde yapıyor mesela. Ben fazla uzatmayayım Yine sorun olursa sorabilirsin.

hangi tüp bebek merkezi cnm bu

Çok saol cnm hocayı aradım sordum ama sperm sayısıyla alakalı dedi ama bu kadar düşemez bence ayrıca tam olarakta bilmiyorum dedi ama sperm sayınızla ilgili bir bulgu fakat o zaman sayı çok veya şimdi az diyemem dedi anlamadım bişey

Sizdeki sorun neydi? Hiç tedaviniz olumlu sonuçlanmadı sanırım.
Eşimde varikosel var ameliyat olmak istemiyor. Yaşlarımız da küçük değil. 3 transferimin 2si pozitifti ama ilki 6 haftalık düşük yaptım. 2.si dış gebelikle sonuçlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…