- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım iyi değil mi yukselmemisEki Görüntüle 2134112 Kızlar bakar mısınız dna hasarı %10 çıktı fakat icelenen ve pozitif bulgu elde edilen sayı bu sefer çok az neden acaba dierinde 8000 di pozitif bulguda 650ydi
Saracoglununki 80 90 lira gibi birsey. Balciya yaptirinca pahaliymis ama guvenilirini bulmak gerekcok saol cnm oda paglı baya herhalde
Evet cnm bizimkasımda %7 ydi tüp bebek için baktırsık yine sayıya takıldım sadece pozitif bulgu elde edilenehasar yuzde 10 sa duzelms cnm bzmde hasar yuzde8 dii kaan hoca duzelmsiyi dedi bazen ole cıkablio sayı oyle cnm
kac yazıo onu göremedmEvet cnm bizimkasımda %7 ydi tüp bebek için baktırsık yine sayıya takıldım sadece pozitif bulgu elde edilene
Evet de cnm pozitif bulgu elde edilen sayıya takıldım önceden baya yüksekti şimdi 25 çıkmşCanım iyi değil mi yukselmemis
25 yazıo pozitif bulgusayı
kac yazıo onu göremedm
Canim %10 hasar cikmis. Yani 242 hucrenin 25inde hasar var diyor. Pozitif bulgu dedigi bu bence. Yanlis mi yorumluyorumEki Görüntüle 2134112 Kızlar bakar mısınız dna hasarı %10 çıktı fakat icelenen ve pozitif bulgu elde edilen sayı bu sefer çok az neden acaba dierinde 8000 di pozitif bulguda 650ydi
B Beyza_2018 ikinci tedavide 1000 lira civarı bir indirim yapıyorlar diye biliyorum.
İlk denemede de indirim talep edin %5 indirim yapıyorlar genel olarak. İlaçları da indirimli veren eczaneler var hastane yakınlarında. Ihtiyaciniz olduğunda sorun mutlaka şişli topiğinde. Kişinin durumuna göre dozu değiştiği için maliyet de değişiyor. Ortalama 1500-2500 arası tutuyor.
Evet cnm ama degerlendirilen sayı neden az mesela dierin 8000 degerlendirilmiş bunda 250 acaba sayı falan mı azaldı bi anda sperm sayısıyla alakası var mı acabaCanim %10 hasar cikmis. Yani 242 hucrenin 25inde hasar var diyor. Pozitif bulgu dedigi bu bence. Yanlis mi yorumluyorum
105 /1034 bunda hasar %10 çıktıEvet de cnm pozitif bulgu elde edilen sayıya takıldım önceden baya yüksekti şimdi 25 çıkmş
Bizde de 418 tane sperme bakılmış 79 tanesi hasarlı çıkmış. İşleme aldıkları sperm sayısını neye göre ayarlıyorlar bilmiyorum. Arayıp sor istersen ilk testte 8bin sperm incelenmiş şimdi neden bu kadar az sperm incelenmiş diye sor. Bizde haraket az olduğu için az incelenmiştir diye düşündüm ama farklı bir kriter var sanırım.Evet cnm ama degerlendirilen sayı neden az mesela dierin 8000 degerlendirilmiş bunda 250 acaba sayı falan mı azaldı bi anda sperm sayısıyla alakası var mı acaba
Evet. Benim tedavilerimin tamamı burada oldu. Öncesinde başka merkezlerle de görüşmelerimiz oldu. Çok uzun bir araştırma sürecinden sonra burada karar kıldık. Henüz sonuca ulaşamamış olsak da başka bir yere gitmeyi düşünmedik düşünmüyoruz. Fiyat fazla gibi görünse de bi çok yerden maddi olarak çok insaflı. Kesinlikle seni müşteri olarak görmüyorlar. Hem Semra hocanın hem labaratuvar olarak dünya çapında başarıları ödülleri var. Bu işin mutfağı labaratuar ve labaratuarı türkiyenin en iyilerinden biri hatta belki en iyisi. Bi çok isim yapmış merkezin yurt dışında yaptırdığı embriyolardaki genetik incelemeyi kendi bünyesinde yapıyor mesela. Ben fazla uzatmayayım Yine sorun olursa sorabilirsin.Cnm sen bu tüp bebek merkezinde hiç deneyimin oldu mu ??? Ne düşünüyorsun?? Ortalama 10 bin gidecek sanırım.
canm bnce doktorunuza sorun yuzde 10 sa hasar yok duzgun durCanim %10 hasar cikmis. Yani 242 hucrenin 25inde hasar var diyor. Pozitif bulgu dedigi bu bence. Yanlis mi yorumluyorum
hangi tüp bebek merkezi cnm buEvet. Benim tedavilerimin tamamı burada oldu. Öncesinde başka merkezlerle de görüşmelerimiz oldu. Çok uzun bir araştırma sürecinden sonra burada karar kıldık. Henüz sonuca ulaşamamış olsak da başka bir yere gitmeyi düşünmedik düşünmüyoruz. Fiyat fazla gibi görünse de bi çok yerden maddi olarak çok insaflı. Kesinlikle seni müşteri olarak görmüyorlar. Hem Semra hocanın hem labaratuvar olarak dünya çapında başarıları ödülleri var. Bu işin mutfağı labaratuar ve labaratuarı türkiyenin en iyilerinden biri hatta belki en iyisi. Bi çok isim yapmış merkezin yurt dışında yaptırdığı embriyolardaki genetik incelemeyi kendi bünyesinde yapıyor mesela. Ben fazla uzatmayayım Yine sorun olursa sorabilirsin.
Sizdeki sorun neydi? Hiç tedaviniz olumlu sonuçlanmadı sanırım.Sevgili arkadaşımSaklicennet sen araştırmayı seviyorsun şu linki de incelemeni tavsiye ederimhttp://www.tupbebek-genetik.com/#
Tabi sen de :)zeynepppppppp
Memorial Şişli Semra Kahramanhangi tüp bebek merkezi cnm bu
Çok saol cnm hocayı aradım sordum ama sperm sayısıyla alakalı dedi ama bu kadar düşemez bence ayrıca tam olarakta bilmiyorum dedi ama sperm sayınızla ilgili bir bulgu fakat o zaman sayı çok veya şimdi az diyemem dedi anlamadım bişeyBizde de 418 tane sperme bakılmış 79 tanesi hasarlı çıkmış. İşleme aldıkları sperm sayısını neye göre ayarlıyorlar bilmiyorum. Arayıp sor istersen ilk testte 8bin sperm incelenmiş şimdi neden bu kadar az sperm incelenmiş diye sor. Bizde haraket az olduğu için az incelenmiştir diye düşündüm ama farklı bir kriter var sanırım.
Eşimde varikosel var ameliyat olmak istemiyor. Yaşlarımız da küçük değil. 3 transferimin 2si pozitifti ama ilki 6 haftalık düşük yaptım. 2.si dış gebelikle sonuçlandı.Sizdeki sorun neydi? Hiç tedaviniz olumlu sonuçlanmadı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?