- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Canm progesteron süper çıkmış maşallah ınafolic combi den başka bişe kullanmadın mı sadece o mu etki etti sence?bende ros yüksel die arada bi nac 600 veriyorum eşime içime kurt düştü sayı zaten düşük bizim
İğne vurmadilar mi canım progestan iç ve hiç kalkma afadersin tuvaletini bile yatakta yap.Acildeki felaket tellallığı yapan dr a sordum 6. Haftada görünmemesi çok normal düşük tehliken var dedi düsürmezsen progestan kullan dedi yat dinlen falan hiçbirşey demedi kesin düşecek gözüyle bakıyor alttan muayene ister misin dedi riski var mı dedim yok dedi senin zaten düşük tehliken var diyor devlet hastanesi olunca insanlara böyle mi davranıyorlar anlamadım inş Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olarak bebeğimi bana bağışlar sat a göre 7. Haftadayım
Bizim geçen ay 120 milyondu düşmüş olabilir mi acaba neyi esas alıolar pozitif buMlde 5 milyon çıkmıştı toplam 20 milyondu sanırım
nac 600 ü küm önerdiki kaan hoca yazmadıysa keşke kullanmasaydınız cnnKlomen ve çatlatma iğnesi kullandım cnm. İnafolic kombiyi tüp bebeğe kadar kesintisiz kullanacağım. Eşime nac 600 vermiycemmm daha Kaan hocanın dediklerinden başka birşey kullanmıycam asla. O sayıyı elde edene kadar öldük şimdi de tüm yaptıklarımız uçup gitti.
Canım dualarım seninle. İnşallah sadece annesine şaka yapmak istemiştir ve sana sımsıkı tutunur. Ama ilk önce allahtan hayırlısını istemek gerek.. ne demiş Mevlana ; Kısmet etmiş ise Mevla, el getirir, yel getirir, sel getirir..Kısmet etmemiş ise Mevla, el götürür, yel götürür, sel götürür.. stres yapma üzme kendini.Acildeki felaket tellallığı yapan dr a sordum 6. Haftada görünmemesi çok normal düşük tehliken var dedi düsürmezsen progestan kullan dedi yat dinlen falan hiçbirşey demedi kesin düşecek gözüyle bakıyor alttan muayene ister misin dedi riski var mı dedim yok dedi senin zaten düşük tehliken var diyor devlet hastanesi olunca insanlara böyle mi davranıyorlar anlamadım inş Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olarak bebeğimi bana bağışlar sat a göre 7. Haftadayım
zeynepppppppp nac dan dolayı mı bu düşüş. Kaan hoca öneriyor bu ilacı. Ben impryl kullanıyorum sayımız 40 milyon imprylnin içinde etken maddesi olmasına rağmen. Nac kullanmak istiyorum dedim. Gerek Yok imprylde var ama istiyorsan kullan zararı olmaz dedi.
Muhakkak bir sebebi var. Birşey eski hale gelmesine neden olmuş. Yeni bir test verince daha net belli olur düşüş. Sanırım nac kullanabilirsiniz diye ben demiştim. Kusura bakma lütfen eğer o etken olduysa. Bizde kullanıyoruz ros için etken bir madde. Çok kullandı derken hergün bir tablet değil mi?Cnm bilmiyoruz ama bu ay eşim çok kullandı. Daha da kullanmam onu. Bu düşüşün bi sebebi illaki var.
Muhakkak bir sebebi var. Birşey eski hale gelmesine neden olmuş. Yeni bir test verince daha net belli olur düşüş. Sanırım nac kullanabilirsiniz diye ben demiştim. Kusura bakma lütfen eğer o etken olduysa. Bizde kullanıyoruz ros için etken bir madde. Çok kullandı derken hergün bir tablet değil mi?
Bizde hergün 1 tablet olarak kullanıyoruz. Bakalım neler olacak. Şimdi ne kullanacaksınız?
Canim gecmis olsun bu tur kanamalarda kese seklinin bozulmasindan ve dusukten suphelenir doktorlar .Sende de kahverengi akinti olduğu icin boyle yaklasmislar .Icini ferah tut .Doktorun perinatolog mu bilmiyorum ama ben Fuat Hocaya gidiyorum kendisi perinatolog istersen bi de ona git .Benim kanamam olunca eski doktorum beni cok germisti .Kesen bozulmuştur kanaman o yuzden olabilir diye.Ayni seyleri bana da yaptilar yani .Sakin ol ,dua et ve yarin uzmana git .Kızlar kahverengi kanamam var ilk gittiğim dr kesen gayet düzgün demişti 5 haftalıksın demişti bugün acile geldim kesim bozulmuş 6 haftalıksın düşük riskin var bebek gözükmüyor dedi 6. Haftada bebek gözükmez mi
Bir de imkanın varsa ozel bir hastaneye git ve orda usg iste .Dogumhanede usg cihazi olur seni oraya yonlendirirler .Acildeki felaket tellallığı yapan dr a sordum 6. Haftada görünmemesi çok normal düşük tehliken var dedi düsürmezsen progestan kullan dedi yat dinlen falan hiçbirşey demedi kesin düşecek gözüyle bakıyor alttan muayene ister misin dedi riski var mı dedim yok dedi senin zaten düşük tehliken var diyor devlet hastanesi olunca insanlara böyle mi davranıyorlar anlamadım inş Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat olarak bebeğimi bana bağışlar sat a göre 7. Haftadayım
Peki cnm tşk edrrim coookEvet canım ml deki sperm azlığı demek ama sizde böyle bir problem olduğunu düşünmüyorum. Azolarda 1/2 milyon sperm olanlarda çok sıklıkla görünüyormuş. Bir de bunu kafana takma şakın. Siz tedaviye cvp veriyorsunuz ve hızınızda iyi..
Bende hafta 1-2 veriyorum ros yüksek ya o da hasarı tekrar eder die bide cidden balgam sorunu vardı ona da iyi geldiKlomen ve çatlatma iğnesi kullandım cnm. İnafolic kombiyi tüp bebeğe kadar kesintisiz kullanacağım. Eşime nac 600 vermiycemmm daha Kaan hocanın dediklerinden başka birşey kullanmıycam asla. O sayıyı elde edene kadar öldük şimdi de tüm yaptıklarımız uçup gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?