Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hacamattan sonraki testlerini ben de merak ettim. Ben de düşündüm hacamat ı.

Bir de imkanın varsa ozel bir hastaneye git ve orda usg iste .Dogumhanede usg cihazi olur seni oraya yonlendirirler .
Meram tıp a gittim bugün Ali hocanın hastası olduğumu söyledim sağolsun çok ilgilendiler karından ultrasondan baktı kesen gayet düzgün dedi küçük birşey var bebekte olabilir kesede olabilir ama vajinsl muayenede anlarız dedi alttan muayeneyi kabul etmedim sonra çıkarken kabul ettim kalp atışını duyduk küçücüktü ama agrıların varsa kanaman varsa düsük tehlikesi olabilir dedi dünki dr beni korkuttu altran muayene edeceğim dedi spektulum takıp baktı sadece ultrasonla falan bakmamıştı dünki beni strese soktu inş Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evladımı bagıslar

Iyi ki tekrar gitmissin stresten dolayi daha cok kanaman olurdu .Sevindim her seyin normal olmasina .Bir de aklinda olsun vajinal muayene zararli bisey degil daha net gorebiliyorlar .Direk reddetme canim .Bak kalbini duymussun vajinal sayesinde .

Çok mutluuu oldum minik biraz korkuttu annesini ama çok şükür canım. Allah sana bağışlasın evladını.

Cnm bilmiyoruz ama bu ay eşim çok kullandı. Daha da kullanmam onu. Bu düşüşün bi sebebi illaki var.
Canım okudum durumu nuzu test sonucunuzu Eminim bir sebebi vardır ama anlık bişeyde olabilir çok stres yaptın anlıyorum seni bende tam senün gibi olduğum ay hamile kaldım başa dönmüştük 15 olan ileri hız 2 te indi 4 olan morfoloji 2 olmuştu hareket azalmış ti ama ben Rabbmn inayetiyle hamile kaldım.nasip inşallah birgün hamile kalırsın ister tüp ister normal raabbm hangi yolla verirse bu bir imtihan .ben suna inandım kaan aydos ısrarla DNA hasarı olmasın harekete çok takılmayın diyor evet gerçekten öyle imiş hasar olmayınca döllenen bebekte inşallah sıkıntısız oluyor düşüklere yol acmıyor.seni nasıl teselli ederim bilmiyorum çünkü bende teselli ileri nasihatleri duymak istemezdım

Y yeserendusler okudum rabbim gönlüne göre versin inşallah canım

Canım cok gecmıs olsun Rabbim sağlıklı sıhatlı kucağına almayı nasip etsin

ARKADAŞLAR 32 yaşında dayımın oğlunu kaybettik kalp krizi annesi de o yaşta ölmüştü yanına aldı yavrusunu 2 bebesi kaldı biri 1 yaşında biri 3 yaşında daha baba bile diyemediler çok zor rabbim bu nasıl bi imtihan bugün defnedilecek 1000 er tane LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH okurmusunuz

Kızlar günaydın hayırlı haftalar herkese. Eşim progeny m e başlıcak da üzerinde aç karnına yazıo kullananlar nasıl kullandı acaba ilacı aç mı tok mu sperrayı yemekten sora içiyordu.

Allah rahmet eylesin Allah mekanini cennet eylesin ... ilerleyen saatlerde okurum canim

Kızlar günaydın hayırlı haftalar herkese. Eşim progeny m e başlıcak da üzerinde aç karnına yazıo kullananlar nasıl kullandı acaba ilacı aç mı tok mu sperrayı yemekten sora içiyordu.
Canım ona pek dikkat etmiyoruz biz ama genelde eşim tok alıyor

Allah rahmet eylesin canım bugün misafirim var 1000 tane okumaya çalışacağım ama okuyamazsam okuduğumı sana soyleyeyim olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…