- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Çok iyi değil mi ya maşallah
Cnm 15 milyondan 3 milyona indiğini görünce şoke oldum. Bunu bugün görünce rahatladım çok şükür....Çok iyi değil mi ya maşallah
Boşuna uzmussun canım kendini
Bence çok iyi değerleriniz
Canim anneme soyleyim Yasin okusun insallah .Rabbim sabırlar versin .ARKADAŞLAR 32 yaşında dayımın oğlunu kaybettik kalp krizi annesi de o yaşta ölmüştü yanına aldı yavrusunu 2 bebesi kaldı biri 1 yaşında biri 3 yaşında daha baba bile diyemediler çok zor rabbim bu nasıl bi imtihan bugün defnedilecek 1000 er tane LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH okurmusunuz
Canim gozun aydin bir daha oyle kotu sonuclar gormezsiniz insallah.
İnşşş cnm rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin inşşşşCanim anneme soyleyim Yasin okusun insallah .Rabbim sabırlar versin .
Canim gozun aydin bir daha oyle kotu sonuclar gormezsiniz insallah.
Canim Allah rahmet eylesin.ARKADAŞLAR 32 yaşında dayımın oğlunu kaybettik kalp krizi annesi de o yaşta ölmüştü yanına aldı yavrusunu 2 bebesi kaldı biri 1 yaşında biri 3 yaşında daha baba bile diyemediler çok zor rabbim bu nasıl bi imtihan bugün defnedilecek 1000 er tane LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH okurmusunuz
Gozunuz aydin cnm gayet iyi cikmis bosuna uzulmussun diger testle. Oluyor anlik ruh haline gore bile hatali sonuclar.Saklicennet , Suskun Ceylan , B Beyza_2018 Jalapenoo , _kunfeyekun_ ve diğer arkadaşlar bugün yine test yaptırdık bi devlet hastanesinde. Aynı yerde değil. Orada randevu almak çok zor. Ama burası da çok şişirme sayı veren bi yer değil mesela araştırma hastanesinde 1 cc de 15.5 ml çıkarken bu devlet hastanesinde 9 ml çıkıyordu. Geçen Perşembe test verdik , bugün de verdik Yani 4. Gün bugün.
Canım aç yazıyorsa aç ver ama verirken 3/4 tane badem veya fındık ceviz yesin. Bazı vitaminler yağda çözünüp emiliyor daha etkili olur.Kızlar günaydın hayırlı haftalar herkese. Eşim progeny m e başlıcak da üzerinde aç karnına yazıo kullananlar nasıl kullandı acaba ilacı aç mı tok mu sperrayı yemekten sora içiyordu.
Sonucunuz çok iyi çıkmış sevindim. Aradaki farkı görmek adına aynı yerde 2 test yaptırmak daha sağlıklı oluyor. Siz randevu alıp aynı yerde yine yaptırın.Saklicennet , Suskun Ceylan , B Beyza_2018 Jalapenoo , _kunfeyekun_ ve diğer arkadaşlar bugün yine test yaptırdık bi devlet hastanesinde. Aynı yerde değil. Orada randevu almak çok zor. Ama burası da çok şişirme sayı veren bi yer değil mesela araştırma hastanesinde 1 cc de 15.5 ml çıkarken bu devlet hastanesinde 9 ml çıkıyordu. Geçen Perşembe test verdik , bugün de verdik Yani 4. Gün bugün.
canim 10.gune gore drgerin cok iyi masallah. Tekiz bebis olma olasiligi yuksek. Allah drvamini getirsin insallahİnşallah canım sağol Allah razı olsun değerler hakkında bilgisi olan yorumlayabilir mi 5. Gün transferi 10. Gün değerim
Hayirli ugurlu olsun masallah bebis sayimiz gitgide artiyorAmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
canim insallah oyle birsey yoktur sonuclarini aldin mi? Yani dis gebelik mi degil mi?Guzel haberlerin arasina benim kotu haberimi sıkıstırayim da cikayim:)
Degerim en son 1900 e cikmisti. Doktor olusum goruyorum diyordu. Bugun yine cagirdi. Yine ufak bir kese var gibi dedi. Hcg istedi yeniden maalesef 1600lerde cikti. Pazartesi son kez sanirim cagirdi yine test yaptirarak gitmemi istedi. Dıs gebelik olabilir maalesef. Kismette bunu yasamak da varmis. Insallah hayirlisiyla kolay atlatirim.
Rabbim sinavimizi zorlastirmasin kolaylastirsin.
eger son 6 ayda yapilan 3 testiniz varsa istemiyorlar canim.Kızlar ayrıca biz tüp bebege başlayacagız ya yeniden sperm tahlili istiolar mı
cetiha benim o haftalardaki muayenelerim ve kanamam oldugu icin dr. Kontrol amacli vajinal muayene yapiyor. Hic merak etme bu haftalarda boyle seyler olabiliyor. Yat dinlen.Meram tıp a gittim bugün Ali hocanın hastası olduğumu söyledim sağolsun çok ilgilendiler karından ultrasondan baktı kesen gayet düzgün dedi küçük birşey var bebekte olabilir kesede olabilir ama vajinsl muayenede anlarız dedi alttan muayeneyi kabul etmedim sonra çıkarken kabul ettim kalp atışını duyduk küçücüktü ama agrıların varsa kanaman varsa düsük tehlikesi olabilir dedi dünki dr beni korkuttu altran muayene edeceğim dedi spektulum takıp baktı sadece ultrasonla falan bakmamıştı dünki beni strese soktu inş Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evladımı bagıslar
hayirdir canim. Neyin var?Bugun bana da dua eder misiniz, sıkıntılarım var .
Canim benim bildigim ozre girer ve kilinabilir ama tabi din bilgim cok yokcanim 10.gune gore drgerin cok iyi masallah. Tekiz bebis olma olasiligi yuksek. Allah drvamini getirsin insallah
Hayirli ugurlu olsun masallah bebis sayimiz gitgide artiyor
canim insallah oyle birsey yoktur sonuclarini aldin mi? Yani dis gebelik mi degil mi?
eger son 6 ayda yapilan 3 testiniz varsa istemiyorlar canim.
cetiha benim o haftalardaki muayenelerim ve kanamam oldugu icin dr. Kontrol amacli vajinal muayene yapiyor. Hic merak etme bu haftalarda boyle seyler olabiliyor. Yat dinlen.
hayirdir canim. Neyin var?
Kizlar kanamam var ya. Geciyor diyorum abdest alayim diyorum. Yine geliyor. Hep var yani. Bu durumdayken namaz kilinir mi? Imamhatip mezunu ablama sordum olmaz dedi ne yapmam laxim?
Gözün aydın canım bak boşuna üzüldün
Amin inşallah sağol canım bana da tekiz gibi geliyor eşim ikiz hissediyorum diyor kan değerleri yanıltıcı olabiliyormuş.Hayırlısı ile sağ Salim olsun ikiz tek farketmez kahverengi ve pembe lekelenmelerim oluyor korkuyorum.Canım bende imamhatip mezunuyum 10 günü geçince özür sayılıyor her namaza ayrı abdest alıp kılabilirsincanim 10.gune gore drgerin cok iyi masallah. Tekiz bebis olma olasiligi yuksek. Allah drvamini getirsin insallah
Hayirli ugurlu olsun masallah bebis sayimiz gitgide artiyor
canim insallah oyle birsey yoktur sonuclarini aldin mi? Yani dis gebelik mi degil mi?
eger son 6 ayda yapilan 3 testiniz varsa istemiyorlar canim.
cetiha benim o haftalardaki muayenelerim ve kanamam oldugu icin dr. Kontrol amacli vajinal muayene yapiyor. Hic merak etme bu haftalarda boyle seyler olabiliyor. Yat dinlen.
hayirdir canim. Neyin var?
Kizlar kanamam var ya. Geciyor diyorum abdest alayim diyorum. Yine geliyor. Hep var yani. Bu durumdayken namaz kilinir mi? Imamhatip mezunu ablama sordum olmaz dedi ne yapmam laxim?
Canım biz kullandik günde 3 tane doktor günün herhangi bir saati içebilir aç tok farketmez demişti bazen 5 dk arayla içiyordu eşim 3nuKızlar günaydın hayırlı haftalar herkese. Eşim progeny m e başlıcak da üzerinde aç karnına yazıo kullananlar nasıl kullandı acaba ilacı aç mı tok mu sperrayı yemekten sora içiyordu.
Canım doktor bize günde 2 yazmışCanım biz kullandik günde 3 tane doktor günün herhangi bir saati içebilir aç tok farketmez demişti bazen 5 dk arayla içiyordu eşim 3nu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?