Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saklicennet , Suskun Ceylan , B Beyza_2018 Jalapenoo , _kunfeyekun_ ve diğer arkadaşlar bugün yine test yaptırdık bi devlet hastanesinde. Aynı yerde değil. Orada randevu almak çok zor. Ama burası da çok şişirme sayı veren bi yer değil mesela araştırma hastanesinde 1 cc de 15.5 ml çıkarken bu devlet hastanesinde 9 ml çıkıyordu. Geçen Perşembe test verdik , bugün de verdik Yani 4. Gün bugün.

Eklentiler

• B376B4E5-3008-4DC2-8613-0087876BEB5D.webp
    8 KB · Görüntüleme: 58
Canim anneme soyleyim Yasin okusun insallah .Rabbim sabırlar versin .
Canim gozun aydin bir daha oyle kotu sonuclar gormezsiniz insallah.

Canim Allah rahmet eylesin.
Rabbim kalanlarina sabir versin insallah. Takdir i ilahi yazik kucucuk yavrulari kalmis
Eve gecince okurum insalllah
Gozunuz aydin cnm gayet iyi cikmis bosuna uzulmussun diger testle. Oluyor anlik ruh haline gore bile hatali sonuclar.

Kızlar günaydın hayırlı haftalar herkese. Eşim progeny m e başlıcak da üzerinde aç karnına yazıo kullananlar nasıl kullandı acaba ilacı aç mı tok mu sperrayı yemekten sora içiyordu.
Canım aç yazıyorsa aç ver ama verirken 3/4 tane badem veya fındık ceviz yesin. Bazı vitaminler yağda çözünüp emiliyor daha etkili olur.

P Perican01
R ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434
Y yeserendusler
ayllllliiiin35

Arkadaşlar R rvydmrt arkadaşımızın cenazesi varmış.
Okuyabilecek arkadaşlardan bugün LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH istiyoruz.
Miktarı @rvydmrt etiketliyerek söyleyin lütfen.
Allah tahsilatını affetsin inşallah.

Sonucunuz çok iyi çıkmış sevindim. Aradaki farkı görmek adına aynı yerde 2 test yaptırmak daha sağlıklı oluyor. Siz randevu alıp aynı yerde yine yaptırın.
İçin rahat olsun demek ki değerleriniz bozulmamış.

İnşallah canım sağol Allah razı olsun değerler hakkında bilgisi olan yorumlayabilir mi 5. Gün transferi 10. Gün değerim
canim 10.gune gore drgerin cok iyi masallah. Tekiz bebis olma olasiligi yuksek. Allah drvamini getirsin insallah

Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Hayirli ugurlu olsun masallah bebis sayimiz gitgide artiyor
canim insallah oyle birsey yoktur sonuclarini aldin mi? Yani dis gebelik mi degil mi?

Kızlar ayrıca biz tüp bebege başlayacagız ya yeniden sperm tahlili istiolar mı
eger son 6 ayda yapilan 3 testiniz varsa istemiyorlar canim.

cetiha benim o haftalardaki muayenelerim ve kanamam oldugu icin dr. Kontrol amacli vajinal muayene yapiyor. Hic merak etme bu haftalarda boyle seyler olabiliyor. Yat dinlen.

Bugun bana da dua eder misiniz, sıkıntılarım var .
hayirdir canim. Neyin var?

Kizlar kanamam var ya. Geciyor diyorum abdest alayim diyorum. Yine geliyor. Hep var yani. Bu durumdayken namaz kilinir mi? Imamhatip mezunu ablama sordum olmaz dedi ne yapmam laxim?

Beth18 özür oluyor kılınıyor diye biliyorum. Annem menepoz döneminde az az 10 günü geçen kanamaları oluyordu sağlam bir hocaya sorduk 10 günden sonra abdest alıp bamazını kıl dedi. Bence sen de kıl.

Canim benim bildigim ozre girer ve kilinabilir ama tabi din bilgim cok yok

Tamam kizlar. Diyanet isleri.ne mesaj yoluyla soracagim bakalim ne diyecekler sagolun.

Amin inşallah sağol canım bana da tekiz gibi geliyor eşim ikiz hissediyorum diyor kan değerleri yanıltıcı olabiliyormuş.Hayırlısı ile sağ Salim olsun ikiz tek farketmez kahverengi ve pembe lekelenmelerim oluyor korkuyorum.Canım bende imamhatip mezunuyum 10 günü geçince özür sayılıyor her namaza ayrı abdest alıp kılabilirsin

Kızlar günaydın hayırlı haftalar herkese. Eşim progeny m e başlıcak da üzerinde aç karnına yazıo kullananlar nasıl kullandı acaba ilacı aç mı tok mu sperrayı yemekten sora içiyordu.
Canım biz kullandik günde 3 tane doktor günün herhangi bir saati içebilir aç tok farketmez demişti bazen 5 dk arayla içiyordu eşim 3nu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…