Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam kizlar. Diyanet isleri.ne mesaj yoluyla soracagim bakalim ne diyecekler sagolun.
Adet veya lohusalık kanamalarında abdestsiz olursun. Bu kanama bunlardan biri değil. Öyle olunca özre girer. Yani her namaz için abdest alıp kılabilirsin. Yani aldığın abdest diğer vakit girene kadar geçerlidir.Benzer sorunlar yaşadığım için araştırmıştın.

Bence artık bu konuyu kafana takma. Boşuna kendini ne kadar üzdün. Nasipte varsa öyle de böyle de olacak zaten.

Beth18 gerginim canim .Kv yuzunden .
Anladim sabahta ablam beni gerdi. Hep geriyor zaten alistim artik. Sende canini sıkma bebegini dusun canim.
tamamdir. Abdest alip kilacagim insallah.
Tesekkur ederim herkese.

Düzen kesin yapıyordur. Ama genetik testten 4 bin civarı para vermiş biri. Hangi lab yaptırdı bilmiyorum.
o testleri biz yaptırmıştık. Bu testlerin içinde yapılanları size sayayım.
1) Her ikimizin de karyotip analizi
2) Sperm DNA hasar testi
3) Spermiyogram
4) Semende Apopitoz Tayini
5) Ros Analizi
6) Erkek İnfertilite Paneli
Erkek infertilite paneli dediğim test kan verilerek yapılıyor, bu panelde yaklaşık 40- 50 gen tarandı, asıl pahalı olan da bu test. Karyotip analizi için de kan verdik, diğerleri semende bakılıyor. 3 gende mutasyon saptandı, ona göre de hormon iğnesi kullanmaya başladı eşim. Bakalım 1,5 ay kullanacak faydası olursa devam edeceğiz, olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz.

kızlar transferden önce nler yiyip icdinizz nelere dikkat ettnz bu sürecte lutfen paylasrmsnz basladımmm cuma gunu 5 ğünü adetimn gonal kulanıyorum nelere dıkat etmem lazm neler yemek lazm yumurta kalıtesi iyi olsun dıye tecrübelernzi paylasrmsnz*?

Biz bi hafta bigün her zaman yaptırdığımız yerde yaptırdık 1 cc de 15.5 çıktı. Aynı hafta şimdi yaptırdığımız yerde yaptırdık 1 cc de 9 ml çıktı. Ben buraya da güveniyorum ameliyat öncesi de bir araştırmada bir de bu devlet hastanesinde yaptırmıştık yakın değerler çıkmıştı.

Toplam sperm 113 milyon olmuş baya bir artmış.

Evet cnm çok şükür. İlk evlendiğimiz sene bi defa yaptırmıştı 1 cc de 79 çıkmıştı. Toplam 240 milyon falandı. Sonra git gide azaldı ve varikosel çıktı. Neyse işe yarasında sayı önemli değil zaten bi tane en sağlıklısı bize lazım.

Tup bebek merkezlerinin basarilarini arttirmak icin yaptiklari ... ... Yoksa isimler karismis mis falan filan ..
Karışmış diyorlar. Bu yüzden emsey sıcak geliyor.
Hep iyi huylu ahlaklı çocuğum olsun istemişimdir. Hatta eşimle yakınlaşınca hadi abdest alalım besmele ile niyet edelim falan diyordum. Hala bir umut öyle ama nasip olmuyor allah kelamıyla oluşumuna zemin hazırlamak...
Belki diyorum o tüp bebekse bizim için hayırlı olan, o hastanedeki dr besmeleyle yerleştirir embriyoları. Maneviyatı rahatlıkla konuşup isteklerimi söyleyebilirim. Emsey bu açıdan güzel geldi gözüme.
Alkah korusun karışmış embriyo, sperm, yumurta falan...

Allah razı olsun rabbim ne muradınız varsa versin hayırlıysa eger

Emsey uzak sanırım bana Anadolu yakasında değil mi.acaba labaratuvar i nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…