Adet veya lohusalık kanamalarında abdestsiz olursun. Bu kanama bunlardan biri değil. Öyle olunca özre girer. Yani her namaz için abdest alıp kılabilirsin. Yani aldığın abdest diğer vakit girene kadar geçerlidir.Benzer sorunlar yaşadığım için araştırmıştın.Tamam kizlar. Diyanet isleri.ne mesaj yoluyla soracagim bakalim ne diyecekler sagolun.
Bence artık bu konuyu kafana takma. Boşuna kendini ne kadar üzdün. Nasipte varsa öyle de böyle de olacak zaten.Saklicennet ,@Suskun Ceylan , B Beyza_2018 Jalapenoo ,@_kunfeyekun_ ve diğer arkadaşlar bugün yine test yaptırdık bi devlet hastanesinde. Aynı yerde değil. Orada randevu almak çok zor. Ama burası da çok şişirme sayı veren bi yer değil mesela araştırma hastanesinde 1 cc de 15.5 ml çıkarken bu devlet hastanesinde 9 ml çıkıyordu. Geçen Perşembe test verdik , bugün de verdik Yani 4. Gün bugün.
Anladim sabahta ablam beni gerdi. Hep geriyor zaten alistim artik. Sende canini sıkma bebegini dusun canim.Beth18 gerginim canim .Kv yuzunden .
tamamdir. Abdest alip kilacagim insallah.Adet veya lohusalık kanamalarında abdestsiz olursun. Bu kanama bunlardan biri değil. Öyle olunca özre girer. Yani her namaz için abdest alıp kılabilirsin. Yani aldığın abdest diğer vakit girene kadar geçerlidir.Benzer sorunlar yaşadığım için araştırmıştın.
İnşallah hamilesindirdeCnm 15 milyondan 3 milyona indiğini görünce şoke oldum. Bunu bugün görünce rahatladım çok şükür....
o testleri biz yaptırmıştık. Bu testlerin içinde yapılanları size sayayım.Düzen kesin yapıyordur. Ama genetik testten 4 bin civarı para vermiş biri. Hangi lab yaptırdı bilmiyorum.
Bu ablalara ne oluyor bilmiyorum .Anladim sabahta ablam beni gerdi. Hep geriyor zaten alistim artik. Sende canini sıkma bebegini dusun canim.
tamamdir. Abdest alip kilacagim insallah.
Tesekkur ederim herkese.
Toplam sperm 113 milyon olmuş baya bir artmış.Cnm 15 milyondan 3 milyona indiğini görünce şoke oldum. Bunu bugün görünce rahatladım çok şükür....
Sonucunuz çok iyi çıkmış sevindim. Aradaki farkı görmek adına aynı yerde 2 test yaptırmak daha sağlıklı oluyor. Siz randevu alıp aynı yerde yine yaptırın.
İçin rahat olsun demek ki değerleriniz bozulmamış.
İnşallah hamilesindirde
Toplam sperm 113 milyon olmuş baya bir artmış.
Karışmış diyorlar. Bu yüzden emsey sıcak geliyor.Tup bebek merkezlerinin basarilarini arttirmak icin yaptiklari ... ... Yoksa isimler karismis mis falan filan ..
Allah razı olsun rabbim ne muradınız varsa versin hayırlıysa egerP Perican01
@ruyagokk
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
@_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
@Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@Rm_angel
@demircemre01
@Mucizemm1234
@Suskun Ceylan
@Efulimm41
@Tubeee
@Sosyeteyorgunu
@gmz1990
@Duygu1701
Hiranur3434
@yeserendusler
@ayllllliiiin35
Arkadaşlar R rvydmrt arkadaşımızın cenazesi varmış.
Okuyabilecek arkadaşlardan bugün LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH istiyoruz.
Miktarı @rvydmrt etiketliyerek söyleyin lütfen.
Allah tahsilatını affetsin inşallah.
Emsey uzak sanırım bana Anadolu yakasında değil mi.acaba labaratuvar i nasılKarışmış diyorlar. Bu yüzden emsey sıcak geliyor.
Hep iyi huylu ahlaklı çocuğum olsun istemişimdir. Hatta eşimle yakınlaşınca hadi abdest alalım besmele ile niyet edelim falan diyordum. Hala bir umut öyle ama nasip olmuyor allah kelamıyla oluşumuna zemin hazırlamak...
Belki diyorum o tüp bebekse bizim için hayırlı olan, o hastanedeki dr besmeleyle yerleştirir embriyoları. Maneviyatı rahatlıkla konuşup isteklerimi söyleyebilirim. Emsey bu açıdan güzel geldi gözüme.
Alkah korusun karışmış embriyo, sperm, yumurta falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?