Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayirlisi olsun canim benim, insallah o gune kalmazsiniz ..

Emsey uzak sanırım bana Anadolu yakasında değil mi.acaba labaratuvar i nasıl
Labaratuvari cok iyi. Embriyolog transferden once elinde bizim embriyolarin son gune kadar gelenlerinin arada bozulanlarin durumunu gun gun gosteren resimli cıktısı ile bizi bilgilendirdi .. kendi embriyomuzun durumunu gorduk aciklamalar bizi tatmin etti dolayisiyla kafamiz da rahatti

Toplam ne kadar tuttu canım dondurulmuş unda var mi

5500+900 çip ucreti+600 dondurmanin 1 yillik ucreti. Evet cnm 3 tane 5 en iyi kalite embriyom daha var. Kan hormon vb tum genel istenen tahlillerimi devlette yaptirip goturdum. 1 defa transferden once E2 ve baska tahlilere orda bakildi 100 tl tuttu o da yaniliyo olabilirim aklimda oyle kaldi yada 100 kusurdur .. ilaclarim da bikac eczaneden fiyat aldik 2500 tutmusdu

Canım iyimis fiyatida Memorial 7200dedi ilaçlar icin.on gosurme ücretsiz mi acaba

Bugün kanda negatifi aldım temizliğe vurdum kendimi :)))Tüp bebek sayfasını kapattım artık, eşim yazın varikoselden ameliyat olacak çift taraflı ondan sonra normal yolla deneyeceğiz.
Hakkında hayırlısı olsun canım zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun

R rvydmrt canım 100 tane çektim bir tane de yaşın okudum
Başınız sağolsun Allah rahmeti ile muamele etsin kalanlara hayırlı uzun ömürler versin canim

Bugün kanda negatifi aldım temizliğe vurdum kendimi :)))Tüp bebek sayfasını kapattım artık, eşim yazın varikoselden ameliyat olacak çift taraflı ondan sonra normal yolla deneyeceğiz.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ameliyatı iyi biryerde yaptırın. Tüp bebek sayfasını da kapatmayın. O her zaman bir şans olarak kalsın. Bence siz biraz hastane gazabına uğradınız. Fakat bunda da bir hayr vardır muhakkak. İnşallah herşey gönlünce olur.

Arkadaslar selam bu topicte yeniyim eşi varikosel ameliyatı olup sonrasnda hamile kalan var mi

Hastane tam bir hayal kırıklığı oldu bizde hakkımı helal etmiyorum hiçbirine. Bunda da vardır bir hayır ama çok zaman kaybettik 4 yıl geçti ilk zaman ameliyat deselerdi şimdi herşey farklı olurdu sil baştan tekrar başlayacağız

Başınıx sağolsun, allah geride kalanlara sabır versin.meknı cennet olsun

Ah canım biz ameliyat oldukta ne oldu. Siz siz olun iyi bir dra ameliyat olun.
Sizde DNA hasarıda yok. Dölleme yeterince neden gerçekleşmedi anlamadım. Kesinlikle hastanenin bir hatası oldu. Buda bizim sınavımız. Hep birgün olacağına inanalım. Umutlar bizim olsun. Bir gün elbet bizimde olacak.

P Perican01 bir şey daha sorabilir miyim?
Doğum için bundan sonraki aşamaları başka bir hekim mi takip ediyor. Tüp bebek drlarının tedavisi hamilelikten sonra bitiyor mu?

Dna 7,ileri hız 18 morfoloji 2, varikosel spermleri bozuyor ve erkek kısırlığına yol açtığı için sizde şuan görünen sorun o dedi üroloji doktoru,bizde dolleme oluyor ama kalitesi düşük oluyor sperm ve yumurta kaynaklı buda. Birde laboratuvar da önemli tabi.sizde tek taraflı olmuştu sanırım. Neden tek taraflı oldu belki hareketsizlerin sebebi odur.birde kaan aydos elle muayenede yok dedi geçen hafta iki ürolog grand 3 varikosel çift taraflı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…