Hayirlisi olsun canim benim, insallah o gune kalmazsiniz ..Karışmış diyorlar. Bu yüzden emsey sıcak geliyor.
Hep iyi huylu ahlaklı çocuğum olsun istemişimdir. Hatta eşimle yakınlaşınca hadi abdest alalım besmele ile niyet edelim falan diyordum. Hala bir umut öyle ama nasip olmuyor allah kelamıyla oluşumuna zemin hazırlamak...
Belki diyorum o tüp bebekse bizim için hayırlı olan, o hastanedeki dr besmeleyle yerleştirir embriyoları. Maneviyatı rahatlıkla konuşup isteklerimi söyleyebilirim. Emsey bu açıdan güzel geldi gözüme.
Alkah korusun karışmış embriyo, sperm, yumurta falan...
Labaratuvari cok iyi. Embriyolog transferden once elinde bizim embriyolarin son gune kadar gelenlerinin arada bozulanlarin durumunu gun gun gosteren resimli cıktısı ile bizi bilgilendirdi .. kendi embriyomuzun durumunu gorduk aciklamalar bizi tatmin etti dolayisiyla kafamiz da rahattiEmsey uzak sanırım bana Anadolu yakasında değil mi.acaba labaratuvar i nasıl
Toplam ne kadar tuttu canım dondurulmuş unda var miLabaratuvari cok iyi. Embriyolog transferden once elinde bizim embriyolarin son gune kadar gelenlerinin arada bozulanlarin durumunu gun gun gosteren resimli cıktısı il e bizi bilgilendirdi .. kendi embriyomuzun durumunu gorduk aciklamalar bizi tatmin etti dolayisiyla kafamiz da rahatti
Bugün kanda negatifi aldım temizliğe vurdum kendimi :)))Tüp bebek sayfasını kapattım artık, eşim yazın varikoselden ameliyat olacak çift taraflı ondan sonra normal yolla deneyeceğiz.moonlovers canım nasılsın?
Bugün kanda negatifi aldım temizliğe vurdum kendimi :)))Tüp bebek sayfasını kapattım artık, eşim yazın varikoselden ameliyat olacak çift taraflı ondan sonra normal yolla deneyeceğiz.moonlovers canım nasılsın?
Canım iyimis fiyatida Memorial 7200dedi ilaçlar icin.on gosurme ücretsiz mi acaba5500+900 çip ucreti+600 dondurmanin 1 yillik ucreti. Evet cnm 3 tane 5 en iyi kalite embriyom daha var. Kan hormon vb tum genel istenen tahlillerimi devlette yaptirip goturdum. 1 defa transferden once E2 ve baska tahlilere orda bakildi 100 tl tuttu o da yaniliyo olabilirim aklimda oyle kaldi yada 100 kusurdur .. ilaclarim da bikac eczaneden fiyat aldik 2500 tutmusdu
Hakkında hayırlısı olsun canım zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsunBugün kanda negatifi aldım temizliğe vurdum kendimi :)))Tüp bebek sayfasını kapattım artık, eşim yazın varikoselden ameliyat olacak çift taraflı ondan sonra normal yolla deneyeceğiz.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Ameliyatı iyi biryerde yaptırın. Tüp bebek sayfasını da kapatmayın. O her zaman bir şans olarak kalsın. Bence siz biraz hastane gazabına uğradınız. Fakat bunda da bir hayr vardır muhakkak. İnşallah herşey gönlünce olur.Bugün kanda negatifi aldım temizliğe vurdum kendimi :)))Tüp bebek sayfasını kapattım artık, eşim yazın varikoselden ameliyat olacak çift taraflı ondan sonra normal yolla deneyeceğiz.
Evet canım. Pendik kurtköyde. Lab iyi diyorlar perican açıklama yapmış zaten. :)Emsey uzak sanırım bana Anadolu yakasında değil mi.acaba labaratuvar i nasıl
Hastane tam bir hayal kırıklığı oldu bizde hakkımı helal etmiyorum hiçbirine. Bunda da vardır bir hayır ama çok zaman kaybettik 4 yıl geçti ilk zaman ameliyat deselerdi şimdi herşey farklı olurdu sil baştan tekrar başlayacağızHakkında hayırlısı olsun canım. Ameliyatı iyi biryerde yaptırın. Tüp bebek sayfasını da kapatmayın. O her zaman bir şans olarak kalsın. Bence siz biraz hastane gazabına uğradınız. Fakat bunda da bir hayr vardır muhakkak. İnşallah herşey gönlünce olur.
Başınıx sağolsun, allah geride kalanlara sabır versin.meknı cennet olsunARKADAŞLAR 32 yaşında dayımın oğlunu kaybettik kalp krizi annesi de o yaşta ölmüştü yanına aldı yavrusunu 2 bebesi kaldı biri 1 yaşında biri 3 yaşında daha baba bile diyemediler çok zor rabbim bu nasıl bi imtihan bugün defnedilecek 1000 er tane LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH okurmusunuz
Ah canım biz ameliyat oldukta ne oldu. Siz siz olun iyi bir dra ameliyat olun.Hastane tam bir hayal kırıklığı oldu bizde hakkımı helal etmiyorum hiçbirine. Bunda da vardır bir hayır ama çok zaman kaybettik 4 yıl geçti ilk zaman ameliyat deselerdi şimdi herşey farklı olurdu sil baştan tekrar başlayacağız
Bilmiyorum cnm ama haftaya kontrolum var sorayim. Ön gorusme ucretsiz degilse bile muayene 125 lira ama Ssk liyim benCanım iyimis fiyatida Memorial 7200dedi ilaçlar icin.on gosurme ücretsiz mi acaba
Dna 7,ileri hız 18 morfoloji 2, varikosel spermleri bozuyor ve erkek kısırlığına yol açtığı için sizde şuan görünen sorun o dedi üroloji doktoru,bizde dolleme oluyor ama kalitesi düşük oluyor sperm ve yumurta kaynaklı buda. Birde laboratuvar da önemli tabi.sizde tek taraflı olmuştu sanırım. Neden tek taraflı oldu belki hareketsizlerin sebebi odur.birde kaan aydos elle muayenede yok dedi geçen hafta iki ürolog grand 3 varikosel çift taraflı dediAh canım biz ameliyat oldukta ne oldu. Siz siz olun iyi bir dra ameliyat olun.
Sizde DNA hasarıda yok. Dölleme yeterince neden gerçekleşmedi anlamadım. Kesinlikle hastanenin bir hatası oldu. Buda bizim sınavımız. Hep birgün olacağına inanalım. Umutlar bizim olsun. Bir gün elbet bizimde olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?