Hayir benim dr um kendi takip ediyor ama dogum Ctesi Pazara gelirse Nesrin hnm girmiyormus. Gulcan Hanim ve Neslihan Hanimdan da son derece iyi bahsediyorlar. Hatta bazi tup bebek hastaları Nesrin hnm la pozitifi alip kese gorundukten sonra hep bu ikisine gecis yapmislar. Ben degistirmek istemiyorum ama arastiriyorum suanda. Nesrin hnm cok yogun oluyor ama randevulu her hastasinada zaman ayiriyor
OfffDna 7,ileri hız 18 morfoloji 2, varikosel spermleri bozuyor ve erkek kısırlığına yol açtığı için sizde şuan görünen sorun o dedi üroloji doktoru,bizde dolleme oluyor ama kalitesi düşük oluyor sperm ve yumurta kaynaklı buda. Birde laboratuvar da önemli tabi.sizde tek taraflı olmuştu sanırım. Neden tek taraflı oldu belki hareketsizlerin sebebi odur.birde kaan aydos elle muayenede yok dedi geçen hafta iki ürolog grand 3 varikosel çift taraflı dedi
Pozitif alan çok var mı? Ben biraz araştırdım da Nesrin hanım pco hastalar üzerinde çalışmalar yapmış tez hazırlamış. Zeynep Kamil de tüp bebek için çalışmış. Baya deneyimlenmiştir gibi geldi. Zeynep kamilde görev yapmışsa eğer. Embriyoloğu da baya görevlerde bulunmuş. Yüksek lisans falan yapmış. Başarı yüzdeleri yüksek olabilir gibi geldi.Hayir benim dr um kendi takip ediyor ama dogum Ctesi Pazara gelirse Nesrin hnm girmiyormus. Gulcan Hanim ve Neslihan Hanimdan da son derece iyi bahsediyorlar. Hatta bazi tup bebek hastaları Nesrin hnm la pozitifi alip kese gorundukten sonra hep bu ikisine gecis yapmislar. Ben degistirmek istemiyorum ama arastiriyorum suanda. Nesrin hnm cok yogun oluyor ama randevulu her hastasinada zaman ayiriyor
Benim bütün tahlillerim iyi çıkıyor rahimde sıkıntı yok ama iş tüp bebeğe gelince embriyolar kalitesiz oluyor 5.güne dayanmıyor,Kaan aydosa göre spermler iyi uğraşmayın diyor benim değerlerim de iyi nerde sıkıntı var üç negatif tüp bebek oldu sıkıntı nerede ozamn,en son gittiğimiz üroloğ testisten çıkan spermler varisi damarların yanından geçerken bozuluyor dedi aslında her varikosel dna hasarı yapmıyor yani dna hasarı yüksek olanlarda varikosel yok yani dna varikosel bağlantılı değil tabi etkiledikleride oluyordur ama bizde morfolojiyi etkiliyor, okadar vitamin kullandık gram etkisi olmadı zaten doktor dedi testislerdeki sperme etkisi olmaz. Kafam çok karışık neye inanacağımı nasıl bir yol izleyeceğimizi hiç bilmiyoruz herşey kafamızı karıştırıyorOfff
Bizde sağ tarafta elle pek belli olmamıştı 2016da doblerde belli olmuştu. 2.4 solda 4.0 mmdi bize soldan ameliyat sağa gerek Yok dediler bende araştırdım. Mikrocerrahi ise olabiliriz dedik. Prof yapacak diye olduk ana profu hiç görmedik. 6 ay sonra test vermeye bir gittik büyük hayal kırıklığı ve hüsran %93 haraketsiz sperm. Doblerde 4 mm olan damar görünmüyor ama 2.9 var. Benim tahminim 8 damar varsa en kalın olan 3 tanesini falan bağladılar gerisi kaldı. Burada bir bayanın eşimin soldan 10 sağdan 6 damarını bağlamışlar bizde sadece 3 bağladılar ve hala damar geliyor eşimin eline. Sadece ağrısı vardı ameliyat öncesi şimdi binde bir ağrıyor diyor. Başka bir dr gittik ameliyata gerek Yok dedi. Kaan hoca dobler gibi cihazla bakmış ve şakın şakın elletmeyin sende ameliyatlık bir durum yok daha kötü olmasın gibi birşey demiş. Eşim şimdi asla ameliyat olmaz.
Şimdiki aklım olsa Teoman Cem kadığoluna giderdim.
Kaan hoca bu soermler yumurtaya ulaşırsa döller hiçte sorun olmaz falan dedi. Varikosel spermi etkiliyor demeleri DNA hasarına yol açıyor Yada haraketsizleştiriyor falan filan...
sizde kalite neden düşük oluyor bundan önceki denemelerinde de öylemiydi.
Burada bir bayanın eşinde varikosel var sperm 3 milyon civarı 7 yumurtası toplanmış 7side 5. Güne a kaliteyle gelmiş. Kafayı yemek üzereyim. Drlar onlarada zaman kaybetmeyin yaş faktörü var demişler.
Damarlar ısı yaptığı için spermleri bozuyorlarmış. Isı DNA hasarına spermlerin ölmesine neden oluyormuş.Benim bütün tahlillerim iyi çıkıyor rahimde sıkıntı yok ama iş tüp bebeğe gelince embriyolar kalitesiz oluyor 5.güne dayanmıyor,Kaan aydosa göre spermler iyi uğraşmayın diyor benim değerlerim de iyi nerde sıkıntı var üç negatif tüp bebek oldu sıkıntı nerede ozamn,en son gittiğimiz üroloğ testisten çıkan spermler varisi damarların yanından geçerken bozuluyor dedi aslında her varikosel dna hasarı yapmıyor yani dna hasarı yüksek olanlarda varikosel yok yani dna varikosel bağlantılı değil tabi etkiledikleride oluyordur ama bizde morfolojiyi etkiliyor, okadar vitamin kullandık gram etkisi olmadı zaten doktor dedi testislerdeki sperme etkisi olmaz. Kafam çok karışık neye inanacağımı nasıl bir yol izleyeceğimizi hiç bilmiyoruz herşey kafamızı karıştırıyor
Testistekilere etki etmez dedi, bizim yumurtalık rezervine etki etmediği gibi,ama sizin bizim gibi olacak diye birşey yok olumlu düşün, ben istanbulda olsam memoriali seçerdim her giden hamile neredeyseDamarlar ısı yaptığı için spermleri bozuyorlarmış. Isı DNA hasarına spermlerin ölmesine neden oluyormuş.
İyi sperm seçmemiş olabilirler mi? Bizde de %2 morfoloji çıktı düzen de. Bende çok korkuyorum. Bizde ilaçlar da işe yaramıyor. Hiç ilerleme olmaz mı? Ama yok testise etki etmiyor neden etmiyor anlamadım gitti. Ya canlılar yumurtayı dölliyemezse diye korkuyorum.
Valla cnm bu isler biraz herkesin yapısıyla saglik kisiden kisiye ozel bir durum oldugu icin ben burda kimseye ona gidin diyemem, olasi bir durumda cok uzulurum sebep olmus olurum. Ancak benim yasimi bu yasta sansimi esimin ozel problemini vb dusununce benim cok oyalanma o dr bu dr gezme ve yanlisa kurman olma luksum yokdu. Ben cevremden cok arastirdim gercekten Nesrin hnm dan pozitif sonuc alan cok kisi vardi. Bahceci hic icime sinmedi bana dondurulmus transfer dedi bilmem ne dedi hic icim rahat etmedi .. Teksen Camlibelede gittim baktim Nesrin hnm in gidecegi yolu dogruluyor ayni seyi yapacak .. Nesrin hnm tercih ettim. Yoksa bende prof ismine takintiliydim ilk bastan. Gece kafam dolu tam toparliyamiyorum cok karisik yazdim. Nesrin hnm biraz mıy mıy gorunuyor ama isini cok cok iyi biliyor. Bence embriyologlari da cok iyi ..Pozitif alan çok var mı? Ben biraz araştırdım da Nesrin hanım pco hastalar üzerinde çalışmalar yapmış tez hazırlamış. Zeynep Kamil de tüp bebek için çalışmış. Baya deneyimlenmiştir gibi geldi. Zeynep kamilde görev yapmışsa eğer. Embriyoloğu da baya görevlerde bulunmuş. Yüksek lisans falan yapmış. Başarı yüzdeleri yüksek olabilir gibi geldi.
Sevgili arkadaşım sonucun negatif olmasına çok üzüldüm. Bundan sonra her şey yolunda gider ve gönlünce olur inşallah.Dna 7,ileri hız 18 morfoloji 2, varikosel spermleri bozuyor ve erkek kısırlığına yol açtığı için sizde şuan görünen sorun o dedi üroloji doktoru,bizde dolleme oluyor ama kalitesi düşük oluyor sperm ve yumurta kaynaklı buda. Birde laboratuvar da önemli tabi.sizde tek taraflı olmuştu sanırım. Neden tek taraflı oldu belki hareketsizlerin sebebi odur.birde kaan aydos elle muayenede yok dedi geçen hafta iki ürolog grand 3 varikosel çift taraflı dedi
Canlarım uzum süredir giremedim yeni girdim . Hepinize çpk teşekkür ederim . Şuan yumurta takibim yapılıyor çatlatma yapacak doktorum eşimin ileri hız sorunu var ilaçlı tedavi şu aşamada 1,5 yıl oldu istiyoruz olmuyor malesef. Kusurs bakmayın geç yazdım daha büyük sorunlarım çıktı hiç giremedim Allah hepinizden razı olsun kardeşlerimP Perican01
@ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
@_kunfeyekun_
@sonican
Saklicennet
L Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
moonlovers
@demircemre01
@Mucizemm1234
@Suskun Ceylan
@Efulimm41
@Tubeee
@Sosyeteyorgunu
@gmz1990
@Duygu1701
@Hiranur3434
Y yeserendusler
Liste her daim alımlara açıktır.
Dua ederkien Peygamberimizin ve ashabının hürmetine kabul olmasını isteyelim...
Y yeserendusler canım senin hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Tedavide misiniz? İstediğin özel dua var mı?
Arkadaşlar bugün son arkadaşa okuyoruz. Ben 1 hafta kadar dualara yoğunlaşamayacağım. Ama 1 hafta sonra tekrar isteyenlerle devam edebiliriz. O süre zarfında isteyen varsa listeyi devam ettirebilir.
Bugün kanda negatifi aldım temizliğe vurdum kendimi :)))Tüp bebek sayfasını kapattım artık, eşim yazın varikoselden ameliyat olacak çift taraflı ondan sonra normal yolla deneyeceğiz.
Gunaydin canimlar .. Benim yumos bugün midemi bulandirdi ha söyle hamile oldugumu hissedeyim. Nedense acaip bi peynir yeme istegi, ekmegin uclarini kabuğunu hele ki çıtır sıcaksa koparip koparıp löp löp yutmacaAy birde iyce sosyete oldum esime kivim bitmiş ananasım kalmadı falan bugün evden cikmiycam altima sandalye koyup yığılan ütümü bitireyim bari zahide yetisi izlerim
canim uzuldum ama elden bir sey gelmiyor. Eger tup bebek olmuyorsa ameliyat olmasinda fayda var sanki esinin. Spermlerin kalitesinin artmasi acisindan. Tabi en iyisini dr.lar bilir.Bugün kanda negatifi aldım temizliğe vurdum kendimi :)))Tüp bebek sayfasını kapattım artık, eşim yazın varikoselden ameliyat olacak çift taraflı ondan sonra normal yolla deneyeceğiz.
benimde ilk zamanlar nasil peynir yeme istegim olurdu bir kalip peynir bizde 2 haftada biterdi ben onu tek basima 1 haftada bitiriyorum artik :)Gunaydin canimlar .. Benim yumos bugün midemi bulandirdi ha söyle hamile oldugumu hissedeyim. Nedense acaip bi peynir yeme istegi, ekmegin uclarini kabuğunu hele ki çıtır sıcaksa koparip koparıp löp löp yutmacaAy birde iyce sosyete oldum esime kivim bitmiş ananasım kalmadı falan bugün evden cikmiycam altima sandalye koyup yığılan ütümü bitireyim bari zahide yetisi izlerim
yaaa benim 10.10da basladi dersim aksam 16.10Benim de dersim 10.50 bitecek inşşşş. Eve gelip tv başı keyf yapmayı yada kitap okumayı düşünüyorum inşşş
Bizim de ikinci tedavide 6 embriyo donduruldu, üçüncüde 2 tane 3.gün transfer edildi sorun ne bilmiyorum. Varikosel diyen doktorlar tüp bebek merkezinden değil biz üçüncü denemeyi ankara da olduk tedaviden dönünce izmirde özel hastane ürologlarına gittik birisi de tanıdık doktordu tüp bebek balarısızlıklarımız varikoselden demedi kimse bize, biz varikosel ameliyatı olursak normal yolla hamilelik olur düşüncesi ile ameliyat olmak istiyoruzSevgili arkadaşım sonucun negatif olmasına çok üzüldüm. Bundan sonra her şey yolunda gider ve gönlünce olur inşallah.
Bizim sperm değerlerimiz çok daha kötü mlde 5-6 milyon morfoloji sıfır ileri hızlı %3. Dna Hasarı da %23.Varikosel de dopler raporunda grade4 yazıyor 3.1mm damar genişlemesi. Öyle iken ilkinde 7de7 ikincide 8de7 üçüncüde 10da8 döllenme oldu. Bizim 3.güne kadar embriyolar hep iyi ve çok iyi kalite geliyor. Sonrasında sperm faktörü devreye girince yavaşlıyor. 2.tedavide 7de 4 blast olmuştu mesela diğer 3ü de 6. güne beklettiler.
Bikaç yerle görüşüp sorunun asıl sebebini tespit edip ona göre bir yol izleseniz daha iyi olur sanki. Başarısızlığa kılıf bulmak istiyorlar gibi hissettim nedense.
Saol cnm zamanı gelmedi demekki bende öyle düşünüyorum, tek isteğim normal yolla hamile kalmakRabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyordur. İnşşş kendiliğinden gelir bebişlerin. İçini ferah tut lütfen. Birşey olmuyorsa zamanı gelmemiştir demek ki. Rabbim hem sizin hem bizim ve hepimizin hakkında hayırlısını versin inşşşş
Bende yoruldum artık zamanımız gelmedi sanırım,tüp bebek doktorları ameliyat demedi onlara kalsa yine deneyin diyecekler, biz bulunduğumuz yerde üroloğa gittik iki farklı merkeze ikisi de ameliyat dedi iki taraflı elle muayene de grade 3 dediler bilmiyorum valla çözüm olur mucanim uzuldum ama elden bir sey gelmiyor. Eger tup bebek olmuyorsa ameliyat olmasinda fayda var sanki esinin. Spermlerin kalitesinin artmasi acisindan. Tabi en iyisini dr.lar bilir.
benimde ilk zamanlar nasil peynir yeme istegim olurdu bir kalip peynir bizde 2 haftada biterdi ben onu tek basima 1 haftada bitiriyorum artik :)
yaaa benim 10.10da basladi dersim aksam 16.10
Canım değerler ne kadar güzel inşallah raabbim nasip eder.Saklicennet ,@Suskun Ceylan ,@Redrise1515 Jalapenoo ,@_kunfeyekun_ ve diğer arkadaşlar bugün yine test yaptırdık bi devlet hastanesinde. Aynı yerde değil. Orada randevu almak çok zor. Ama burası da çok şişirme sayı veren bi yer değil mesela araştırma hastanesinde 1 cc de 15.5 ml çıkarken bu devlet hastanesinde 9 ml çıkıyordu. Geçen Perşembe test verdik , bugün de verdik Yani 4. Gün bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?