Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sperm tablamuzun kötülüğüne rağmen son 2-3 aydır hep pozitiftim, artık ağlamayı bile kesmiştim ama bu hafta yine çok kötü oldum. Normalde baharda çok mutlu olurum ama bu sefer çok kötüyüm, herşeye ağlayasım var. Ne güzel nisanda tüp bebek olucak ve sonuçta güzel olacak inşallah diye kendimi teselli ediyordum, biliyorsunuzdur şimdi iğne tedavisi oluyor eşim ama bu iş uzadıkça uzuyor. Öğrendiğimizden bu yana 1 yıl oldu, belki bazılarınızdan daha az bir süre ama bana çok geliyor en büyük uğraşım bu oldu, bıktım artık. 4 yıllık evliyim eşim uzun süre çocuk istemedi diye de bu kadar geç kaldık, benim de artık yumurtam kalitesiz. Şimdi de eşime içten içe sinirli olduğum için farkında olmadan ağır konuşuyorum, sonra da onun da elinde değil diye üzülüyorum

Cnm yumurtan için inafolic combi kullan gerçekten işe yarıyor. 3 ay düzenli kullan. Bak geçen ay adetin 21. Günü progesteron testim 6.35 çıkmıştı kimi çatlamış ama kalitesiz kimi çatlamamış dedi. Bu ay 20 gündür inafolic combi kulllandım adetin 21. Günü progesteron testim 23 çıktı elhamdulillah. Eşin için de dua et hep. Rabbim inşşş yardım eder hepimize. Ama umutsuz olma gerçi şuanki ruh halin geçicidir. Bazen hepimize oluyor ama geçer inşşş. Bizde 4 senedir evliyiz. 3 senedir uğraşıyoruz “Rabbim zorlaştırıyorsa güzelleştiriyor “ diye düşün. Hayırlısını iste her zaman :)

Teşekkür ederim zeynepçim, senin progesteron testini ben kaçırmışım yeni öğrendim, senin adına sevindim, çünkü sen de çok takılmıştın bu duruma. Ben şu an yumurta kalitesi için impryl ve omepa q10 kullanıyorum, bir de tatlı yememeye çalışıyorum.
Eşim 3 yıl hiç çocuk istemeyince biz aptal aptal korunduk ya madem istemiyorsun git bir sperm testi yaptır dememişim ona üzülüyorum. Hep ben kendim gidiyordum kontrole en son 2 yıllık evliyken bir doktor çokta geciktirme fsh yükselmeye başlamış demişti ama ona rağmen eşim yine 1 yıl istemedi. Geçen sene de zar zor ikna etmiştim bebeğe ona da hemen olacak gibi şu ay yaparız şu zamana olur, şu borç biter beni sinir etti hep. O zamandan bu yana da uğraşıyoruz. Bizden sonra evlenen bebek istemeyen çiftlerin bile bebekleri doğdu, şimdi o da bakıyor keşke erkenden test yaptırsaymışım diye.

Cnm şöyle düşün bi insan bile bile kaza yapar mı ??? Yok diyeceksin değil mi. İşte oda bilseydi durumların böyle olacağını hiç erteler miydi! Asla erteleneceğini düşünmüyorum. Kimse bile bile parmağını gözüne sokmaz. Biz iki sene gittik geldik doktora hep sebepsiz infertelite denildi sonra sonra eşimde sorun olduğunu anladık. Rabbim nasip etmeyecekse illa ki bi engel bi bahane çıkar karşına. @Mfsg arkadaşımızda dediği gibi biz belki kolay elde etmiycez ama elde ettiğimiz zaman yavrularımızı kıymet bileceğiz, iyi yetiştiricez. Farkındalık oluştu en azında bizde. Bak ben Urfadayım eşim Urfalı burada herkes çok doğurur ve senin yoksa da her gittiğin yerde bu muhabbet açılır ve seni rencide ederler sanki çocuk yapma bi yetenek ili ve sen yeteneksizsin gibi konuşurlar. Dinleyince onları ne kadar cahilce düşünceler deyip çekiliyorum aralarından. Sınav zor ama bu süreci en az hasarla atlatırsak bizim için o kadar iyi olacak. Dün misafirim vardı olmazsa olmaz eşim ben ve çocugumuzun olmayışı muhabbeti açıldı konuşuldu dinledim sonra şunu farkettim rahatsız olmuyorum artık bu konudan. Eskiden olsa ne üzülür ağlardım artık üzülmüyorum bile o an. Rabbim isterse bi bakarsın olmuş bile tek ilişkiyle ama istemezse biz ne kadar ilaç iğne Dr vs şey denesekte nafile... şunu da düşün bizim aklımız sonuçta sınırlı ve bizlerin beynini yaratan Rabbimiz bizim için çocuğu hayırlı görmüyorsa itaat etmek gerekiyor. Belki de bu sınav bizlerin ahiret hayatını güzelleştirecekkkk. Mutlu ol her zaman Yaşadığın için ,sağlıklı olduğun için, eşini sevdiğin için ,oda seni sevdiği için , hep mutlu ol mutlu et.

Cnm senin eşin ameliyat oldu mu

Benimd fsh 9 küsür amh değerim iyi ama fsh kaliteyi düşürüyor . Hayır düşürüyor diye duydum denedin mi hiç ben denemeyi düşünüyorum.

Cnm senin eşin ameliyat oldu mu

Eşim 11 ay önce varikosel ameliyatı oldu.doğal yolan 2 kimyasal gebeliğim var biri ameliyat öncesi biri ameliyat sonrası. Geçen hafta eşim test yaptırdı her ay rutin yolluyorum kullandıklarımız işe yarıyor mu diye sperm sayımız 1 cc de 3 milyona düşmüştü İnanabiliyor musun ??? Şok olduk nasıl yaaaa dedik bu kadar ilaç vitamin vs neden böyle oldu sonra tekrar test yaptırdık pazartesi günü 1 cc de 39 milyon çıktı. Perşembeden pazartesiye kadar aradaki farka bakar mısın??? Gerçekten afilimin dediği gibi sperm değerleri borsa gibi. :) artık takmıycam ya beklemedeyiz olursa olur olmazsa bayram sonrası tüp bebek yapıcaz.

eşimin memleketinde düğün vardı, ona bile gitmek istemedi canım.Gerçekten herkesin tek sorduğu bebek. Bana bilet almadık, eşim kendisi gidecek. Neyseki kv bu konuda beni haklı bulmuş, ben sana birşey diyemem, bizim oranın insanı bu konuda insanın üstüne gidiyor dedi.
Başka bir derdim yok evet ama bu ağır gelmeye başladı bana. Evet olursa inşallah hem maddi, hem manevi şanslı bir bebek olacak.

Benimd fsh 9 küsür amh değerim iyi ama fsh kaliteyi düşürüyor . Hayır düşürüyor diye duydum denedin mi hiç ben denemeyi düşünüyorum.

Hayıt otu demek istedin galiba. Onu ben ara ara kullanıyorum adet günü başlıyorum yumurtlama günü bırakıyorum cnm gerçekten çok işe yarıyor. Bu ayda kullandım. Çay gibi demleyip içiyorum.

Bak senin kayınvaliden anlayışlıymış. Buna bile şükret benim ki illaaa geleceksin el elalem ne der vs götürür Yani. Gitmesem de dünya laf eder. Biliyor da oğlunun durumunu üstüme gelir hep. Şunu hep diyorum eşime negatif insanlardan uzak duralım yoksa stres daha kötü etki ediyor. Tayin isteyip gidicez inş bu sene.

Öneriyor musun ameliyatı? Bizde çift taraflı grade 3 elle muayenede ve doppler ultrasonda çıkan

Hayıt otu demek istedin galiba. Onu ben ara ara kullanıyorum adet günü başlıyorum yumurtlama günü bırakıyorum cnm gerçekten çok işe yarıyor. Bu ayda kullandım. Çay gibi demleyip içiyorum.
Evet hayıt otu :))bende başlayacağım bu ay

Zeynep ınafolic combo dışı ne renk suya katılanmı?kac gün kullanıp ara veriliyor ne zmn başlanıo

Öneriyor musun ameliyatı? Bizde çift taraflı grade 3 elle muayenede ve doppler ultrasonda çıkan

Cnm seni etkilemek istemem ama bize iyi geldi bizim doppler da çıkmadı Dr elle muayenede fark etti ameliyat dedi. Ameliyat öncesi
sayımız 1 cc de 1 milyon 800 bindi
Hareketli sperm sayımız %1 Di
Hareketsiz %99 du.
Morfolojiye bakılamadı sayımızın azlığından

Sayımızda hareketimizde arttı zamanla. Ama kimi de ameliyat önermiyor.

Bende hiç normal yolla gebe kalamadım, kan değerlerim hep normal çıkıyor rahimde sıkıntı yok eşimin sayıda iyi aslında 50 milyon falan çıkıyor ama ileri hareket /18 morfoloji 2 çıkıyor. Bilmiyorum artık biraz düşünelim de karar veririz artık

canim ulkenize geri döndünuz mu? Tup bebekten once dogal seyler tuketmeye calistiniz mi? Acaba bunlar mi etkiliyor. Cunku degerleriniz cok kotu degil

canim ulkenize geri döndünuz mu? Tup bebekten once dogal seyler tuketmeye calistiniz mi? Acaba bunlar mi etkiliyor. Cunku degerleriniz cok kotu degil
Ben diğer tedavilerimde arada sigara tüketiyordum ve paketli gıda facebook Food çikolata hamur işi hiö dikkat etmemiştim ama son tedavimde temmuzdan beri hiç sigara kullanmadım hazır yiyecekler hamur işleri abur cubur hiç tüketmedik, temmuzdan beri eşim ve ben vitaminler kullandık fındık ceviz hurma badem kaju meyve her akşam yedik sebze et tavuk balık düzenli yedik ben spor yaptım yani hiç olmadığı kadar dikkat ettik herşeye ama yine olmadı. Ya seçtiğimiz merkezlerde sorun var ya bizde. Herşey mükemmel deniyor ama olmuyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…