- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Sorunları neymiş çok merak ettim. Baya denemişler. İnşallah bizimkiler bekletmez bizi. Rabbim tez zamanda hayırlı bir şekilde hepimize evlatlarımızı nasip etsin.
Bende bir program izledim. Çocuk anne ve babasını arıyor. Bunu küçükken bir kapıya bırakıp gitmişler. Adam şimdi 28 yaşında evli. Diyor ki beni bırakıp gittiler. Şimdi ben çocuk istiyorum. Olmuyor niye olmuyor. Tüp bebekte denedik ama benim ailem beni bıraktı diyor. Bende istiyorum benimde kapıma biri çocuk bıraksın niye bırakmıyorlar diye ağladı adam bende onunla birlikte ağladım. Bu olaylar psikolojimi bozuyor.Sorunlarını bende bilmiyorum ki. Ama çok merak ediyorum. Bunları duyunca gözüm korktu valla. İnş dediğin gibi biz bu kadar beklemeyiz. Ama o 15 yıl bekleyen kadının ikizlerinin kalp atışını duyunca ağladım valla.
Yok artık yaa .. egitim sistemimin geldigi duruma bak. Biz ogretmenlerimizden korkardik ama notla ama saygi sebebiyle. Simdi zamanin gencleri birbirinden ukala saygisiz yetisme sekilleri ailelerin ilgisizligi egitim sistemindeki boşluklar kotu ornek olaylar vs .. Bu zamanda ogrt. meslegi basli basina sabir isiHenuz okula gitmedigim icin cok iyiyim dun ogrencim tarafından biraz darp edildim.Kolumu isirdi cekti karnim masaya geldi .Bugun de korkuyorum .Siz nasilsiniz ?
Canim benim durumum ozel .Ozel egitim ogretmeniyim agir otizmli cocuklarla calisiyorum.Yok artık yaa .. egitim sistemimin geldigi duruma bak. Biz ogretmenlerimizden korkardik ama notla ama saygi sebebiyle. Simdi zamanin gencleri birbirinden ukala saygisiz yetisme sekilleri ailelerin ilgisizligi egitim sistemindeki boşluklar kotu ornek olaylar vs .. Bu zamanda ogrt. meslegi basli basina sabir isi
Ne güzel canım hayırlara vesile olur inşallah ailen orda dua ederler hayırlı olur inşallah bize de ismen dua etseler ne güzel olurArkadaşlarım hepinize hayırlı günler diliyorum.
Ailem umreye gitti. Bende çok Gitmek istemeye başladım. İnşallah nasip olur.
Bu gece rüyamda gelinliğimi giymiştim çok mutluydum. Resim için pozlar veriyordum.
Ben rüyaların hep bir işaret olduğuna inanmışımdır. Ama hiç yorumlayanıyorum. Bazen bir rüyayı çok sık görüyorum aylar geçse bile aynı rüyayı görüyorum ama ne anlama geliyor bilmiyorum. Hayr olsun inşallah.
Henuz okula gitmedigim icin cok iyiyim dun ogrencim tarafından biraz darp edildim.Kolumu isirdi cekti karnim masaya geldi .Bugun de korkuyorum .Siz nasilsiniz ?
Gecmis olsun afillim insallah kotu bir seyin yoktur.
Maalesef ailemin bizim durumumuzdan haberleri Yok. Tedavi olup gelişme sağlandıktan sonra söyleyecektik ama hala iyileşme olsun diye bekliyoruz. Dedim bana çok dua edin allah hayırlı evlat nasip etsin diye.. habersizce dua edecekler. :)Ne güzel canım hayırlara vesile olur inşallah ailen orda dua ederler hayırlı olur inşallah bize de ismen dua etseler ne güzel olur
Zeynep biz senle aynı döngü de gidiyoruz benim de öyle 25. Günüm ve yine adet belirtilerim var. Yapmıyorum bir şey falan da.Ayyy cnm dikkat et Allah muhafaza.benim adetin 25. Günü bugün ve test yaptım kocaman bi tek çizgiyi gördüm. Yine boş geçen bir ay daha. Artık hayatımda heyecan istiyorum yaaaRabbim nasip eder inşşşş
Ah kıyamam. Ozur dilerim bilmiyordum. Cennetliksin o zaman, Rabbim cok buyuk sabır versin. Cok kutsal bir gorevin var ..Canim benim durumum ozel .Ozel egitim ogretmeniyim agir otizmli cocuklarla calisiyorum.
ah canim benim onu koruyan cevreleyen bir tabaka var insallah hicbi sey olmamistir. Allah sana sabir versin. Ben tenefuste inip cikarken bile bi elim onde gidiyorum ki cocuklar carpmasin diye ama gorunmez kaza her an her sey olabilir.Sagol canim o olaydan sonra bebegim uzun sure hareket etmedi cok korktuk .D r a gidecektik ufak da olsa kimildadi .
Estağfirullah canim olur mu oyle sey bilmedigin icin tepkin de normal .Ah kıyamam. Ozur dilerim bilmiyordum. Cennetliksin o zaman, Rabbim cok buyuk sabır versin. Cok kutsal bir gorevin var ..
Amin canim insallah .Bizde teneffus yok zaten de bazen ogrencileri çıkarıyorum onda da malum toplar havada uçuşuyor korkuyorum. Iceri tehlike disari tehlike .Hayirlisiyla bi ciksam izne rahat edecegim.ah canim benim onu koruyan cevreleyen bir tabaka var insallah hicbi sey olmamistir. Allah sana sabir versin. Ben tenefuste inip cikarken bile bi elim onde gidiyorum ki cocuklar carpmasin diye ama gorunmez kaza her an her sey olabilir.
Amin canim sağolAfilim92 çok geçmiş olsun canım. Mesleğimiz zor rabbim kolaylık versin.
ne zaman cikacaksin canim?Amin canim sağol
Haftaya kontrolüm var .Dr soyleyecek su an mayisin ortasi gibi gorunuyor .Net tarihi doktorum soyleyecek canim.ne zaman cikacaksin canim?
evet 1 ay sonra yaklasik 33 hafta mayisin ortasinda 34-35 hafta olacaksin. Yanlis hesaplamadiysam tabi. AyyHaftaya kontrolüm var .Dr soyleyecek su an mayisin ortasi gibi gorunuyor .Net tarihi doktorum soyleyecek canim.
Canim 20.haftadan sonrasi hizli geciyor göreceksin.evet 1 ay sonra yaklasik 33 hafta mayisin ortasinda 34-35 hafta olacaksin. Yanlis hesaplamadiysam tabi. AyyAfilim92 dogumun yaklasmis canim...
dogrudur canim benim 20 haftalik olmama nerdeyse 2 ay var. Allah nasip ederse o gunleri de goruruz insallah.Canim 20.haftadan sonrasi hizli geciyor göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?