9.45 çıktı bu aymoonlovers canım fsh değerin neydi??
Çok tüp bebek rezervi etkiliyor mu? Yumurta oluşmaması tüylenme tarzı problemler oluşturuyor mu?9.45 çıktı bu ay
Benimde iki sene önce 7lerdeydi bence zaman beslenme etkiliyor,bende hiö tüylenme kilo yapmadı, aslında normal zamanda yumurta oluşumum iyi, bende tedavide verilen hormonlar bence kaliteyi bozuyorÇok tüp bebek rezervi etkiliyor mu? Yumurta oluşmaması tüylenme tarzı problemler oluşturuyor mu?
Benim fsh 7lerde çıkıyor hep merak ettim.
Gayet iyi bence düzelmiş görünüyor hız morfolijiHanımlar merhaba eşim 3 ay önce çift yönlü varikosel ameliyati oldu değerlerimiz ileri hız 0 yerinde hareket %50 sperm 60 milyon ile 90 milyon arası degisiyordu ameliyattan 3 ay sonra test yaptık hacım 3.0 viskozite abnormal likefaksiyon abnormal ph 8.0 görünüm normal sperm konsantrasyonu 32.8 toplam hareket %86 ileri hareket %74 yerinde hareket %12 hareketsiz %14 morfoloji 18 toplam sperm 98.4 milyon çıktı değerler hakkında ne düşünüyorsunuz teşekkür ederim simdiden
Duzelmis bence insallah hamile kalirsin.Hanımlar merhaba eşim 3 ay önce çift yönlü varikosel ameliyati oldu değerlerimiz ileri hız 0 yerinde hareket %50 sperm 60 milyon ile 90 milyon arası degisiyordu ameliyattan 3 ay sonra test yaptık hacım 3.0 viskozite abnormal likefaksiyon abnormal ph 8.0 görünüm normal sperm konsantrasyonu 32.8 toplam hareket %86 ileri hareket %74 yerinde hareket %12 hareketsiz %14 morfoloji 18 toplam sperm 98.4 milyon çıktı değerler hakkında ne düşünüyorsunuz teşekkür ederim simdiden
Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelikGunaydin kizlar .
Günaydın cnm nasılsın bakalım???Gunaydin kizlar .
Günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Henuz okula gitmedigim icin cok iyiyim dun ogrencim tarafından biraz darp edildim.Kolumu isirdi cekti karnim masaya geldi .Bugun de korkuyorum .Siz nasilsiniz ?Günaydın cnm nasılsın bakalım???
Henuz okula gitmedigim icin cok iyiyim dun ogrencim tarafından biraz darp edildim.Kolumu isirdi cekti karnim masaya geldi .Bugun de korkuyorum .Siz nasilsiniz ?
Insallah olur canim .Stres yaptıkça daha ileri atiyorsun oyle düşün. Bak havalar ısındı .Gez toz buna odaklanma. Rabbim verecek sana da ben inanıyorum.Ayyy cnm dikkat et Allah muhafaza.benim adetin 25. Günü bugün ve test yaptım kocaman bi tek çizgiyi gördüm. Yine boş geçen bir ay daha. Artık hayatımda heyecan istiyorum yaaaRabbim nasip eder inşşşş
Insallah olur canim .Stres yaptıkça daha ileri atiyorsun oyle düşün. Bak havalar ısındı .Gez toz buna odaklanma. Rabbim verecek sana da ben inanıyorum.
Insallah canim 4 yil gecti hala bebek yok gibi hayiflanma .Onundeki zamanlara bak canim .Hamile kalinca yas zaman hic umrunda olmayacakİnşşş cnm. Stres yapmıyorum aslında ister istemez üzülüyor insan. İnş rabbim çok bekletmez. 4 yıl bitecek eylülde evliliğimizde, bi yavrumuz olsun bi heyecan olsun hayatımızda istiyoruz. Rabbime tevekkül ediyoruz. İnş nasip eder buradaki tüm arkadaşlarıma ve bana da
Sorunları neymiş çok merak ettim. Baya denemişler. İnşallah bizimkiler bekletmez bizi. Rabbim tez zamanda hayırlı bir şekilde hepimize evlatlarımızı nasip etsin.Kızlar zahide yetişin 7. Tüp bebeği tutmuş. Zahide yetişe gelen bi kadın da ikizlere hamileymiş kadın 35 yaşında 16 kez tüp bebek yaptırmış. İnanamadım yaaaa! Bi de başlarken tüp bebeğe de 4. Denemem demiş Bülent tıraş yapmış tüp bebeğini. Bülent beyle İlk yaptığında tutmamış 2. Tüp bebeği tutmuş. O zaman itiraf etmiş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?