Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dogrudur canim benim 20 haftalik olmama nerdeyse 2 ay var. Allah nasip ederse o gunleri de goruruz insallah.
Görürsün canim insallah .Alacaklarini listeleyip arastirmaya basla agirlastikca zor oluyor .Ben iyi ki simdiye birakmamisim .%90 i tamam.
 
Görürsün canim insallah .Alacaklarini listeleyip arastirmaya basla agirlastikca zor oluyor .Ben iyi ki simdiye birakmamisim .%90 i tamam.
senin topige bakiyodum simdi. Inanki aklimda hic birsey yok. Ne yapicam ne alicam? Hicbir sey. Saglikla dogsunlar istiyorum tek derdim o. Hala bulantilarim devam ediyo. Toparlanamadim. Gececek diyorlar 12 haftadan sonra gecmedi. Senin topikten bi fikir edinirim belki. Sen oda hazirladin mi?
 
16da filan gecer insallah canim .Oda mayista gelcek siparisini verdik insallah .O zaman yikayip utuleyip yerlestircem kiyafetlerini .Ilerleyen haftalarda zorlanirsin hic bisey almıyorsan citcitli badi kundak battaniyeden basla .Cunku aldikca eksik cogaliyor.
 
insallah azalir canim. Ders bile anlatamiyorum cok gucsuz kaliyorum. Ohh odasi da geliyor masallah paşaya :) be oda konusunda kararsizdim ama sanirim yapicam. Birde etraftan gonderen olmaz mi sen cok aldin mi Kiyafet ozellikle?
 
Kızlar bugun kanamam oldu kırmızı değil koyu grı mı desem kahverengı mı ne hemen acile gittim sabah randevum vardı hıcbı sıkıntı yokru 5+4 üz kalp atısı ıcın 2 hafta snra gel demişti aksama kanama olunca acile gittim kalp atısınıda cok hafif duydu kesenın arkasında kanama gozukuyo eğer çok iterse bebek düşebılır Allah korusun dedi progestron fitil verdi yatıyorum başına böyle bişey gelen duyan var mı ne olur ne biter hıc bılmıyorum lutfen bana dua edin
 
Çok geçmiş olsun canım Rabbimin izniyle hiç bişe olmaz inşallah dikkat et yat dinlen
 
insallah azalir canim. Ders bile anlatamiyorum cok gucsuz kaliyorum. Ohh odasi da geliyor masallah paşaya :) be oda konusunda kararsizdim ama sanirim yapicam. Birde etraftan gonderen olmaz mi sen cok aldin mi Kiyafet ozellikle?
Canim sen etrafa cok guvenme ben her seyini kendim aldim .Etraftan gelenler genelde buyuk oluyor zaten .1 tane 10 lu 2 tane 5li hastane çıkışı aldim. Gobegi dusene kadar cok dikkat etmek lazim kiyafetine ,banyosuna .Odamiz gelcek insallah besik yatak odasina kurulacak surekli kalkip odalar arasi kosmak zor olur .
 
Tekrar dr a git kanaman durmadiysa pluton igne yaparlar kanaman durur .Yatman gerekiyor surekli.Benim ilk 3 ayim cok riskli gecti.
 
Canım çok güzel rüya görmüşsün aynı rüyayı bende görmüştüm bir kaç ay önce gelinlik giyip süzülüp resim çekiniyordum anneme anlattım annem inşallah bebeğin olacak hamike olcaksındır die yorumladı çok şükür öyle de oldu Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah sende en kısa zamanda hamileler kervanına katılırsın ve burda ki bütün arkadaşlarım
 
odayi yaptirdiniz mi hazir mi aldiniz. Bende besikleri yatak odasina koyduracagim. Diger seyleri kendi odalarina klyarim
 
sabah yazdigini okumustum mesaj yazmayi unitmusum canim. Bu cok kiside okudugum bisey endiselenme. Bende de oldu hemde nasil. Haklisinda insan cok korkuyor. Afilim.de dedigi gibi pruloton igne veriyorlar aslinda bi daha gittiginde onu vurdur. Ben haftada bir tane vurulmak zorundayim surekli kanamam oldugu icin. Yat dinlen hic is yapmamaya calis. Sadece tuvalete kalk kanama gecene kadar.

Teshir urununu gördük uzerinde bir kac oynama yaptirip yeniden yaptiriyoruz.
anladim canim. Bizde esimle agirlasmadan gidelim bakalim bi hem odalara hemde arabaya.hayirli oslun aldiklarin bu arada. Allah guzel ginlerde kullanmayi nasip etsin
 
AMİn inşallah. Beklemek gittikçe zorlaşıyor. Herşey bebek hatırlatıyor ama hamd oldun vardır bir hayr diyorum.
 
Canım benimde kahverengi lekelenmelerim oluyor düşük tehlikesi diyor dr lar hatta geçen sadece muayene olmaya gittim dr a ayaklanınca hemen gelmeye başladı dr m bana pruloton iğne verdiprogestanı günde 2 ye çıkardı dikkatli ol yat dinlen dedi gezme iş yapma dedi sürekli yatıyorum işe gitme dedi haftaya raporumu uzatacak iğnenin faydası var sanırım iki gündür iyi gibiyim ama hep yatıyorum ben 6+5 im karından da kalp atışını duyduk içeride kanama yok dediler en son sen çok dikkatli ol ayaklarını yüksek tutup yat bir de bol bol dua.
 
Banada progestron fitil verdi günde bir kez kullanıyorum bizde 5+5 dün karından hafıf hafıf kalp atısını duyduk bakalım yatıyorum hıc kalkmadan inşallah bi sıkıntı olmaz
 
Beth18 progestron fitil verdi günde bi kez onu kullanıyorum olmadı bıdaha gidersem iğneyi de söylerim 2-3 gün yatıyım dinleniyim özelde iyi bi doktor var birde ona gozukucem dualarınız eksik etmeyin beni Rabbim sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin
 
amin canim. Ben progestani gunde iki kez aliyorum 200mg.dan 400 mg.yani gunde. Ama benim hergun var kanamam. Devam edecekmis boyle. Allah saglik sihhat versin dr.larinda yapabilecegi bir sey yok
 
değerleriniz çok güzel. Herhangi bur şey kullandı mı eşiniz ameliyatan sonra?
 
biz de emte beyde ameliyat olduk ama bir duzeltme olmadi. İyi araştırma yapmanizi tavsiye ederim kizlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…