Görürsün canim insallah .Alacaklarini listeleyip arastirmaya basla agirlastikca zor oluyor .Ben iyi ki simdiye birakmamisim .%90 i tamam.dogrudur canim benim 20 haftalik olmama nerdeyse 2 ay var. Allah nasip ederse o gunleri de goruruz insallah.
senin topige bakiyodum simdi. Inanki aklimda hic birsey yok. Ne yapicam ne alicam? Hicbir sey. Saglikla dogsunlar istiyorum tek derdim o. Hala bulantilarim devam ediyo. Toparlanamadim. Gececek diyorlar 12 haftadan sonra gecmedi. Senin topikten bi fikir edinirim belki. Sen oda hazirladin mi?Görürsün canim insallah .Alacaklarini listeleyip arastirmaya basla agirlastikca zor oluyor .Ben iyi ki simdiye birakmamisim .%90 i tamam.
16da filan gecer insallah canim .Oda mayista gelcek siparisini verdik insallah .O zaman yikayip utuleyip yerlestircem kiyafetlerini .Ilerleyen haftalarda zorlanirsin hic bisey almıyorsan citcitli badi kundak battaniyeden basla .Cunku aldikca eksik cogaliyor.senin topige bakiyodum simdi. Inanki aklimda hic birsey yok. Ne yapicam ne alicam? Hicbir sey. Saglikla dogsunlar istiyorum tek derdim o. Hala bulantilarim devam ediyo. Toparlanamadim. Gececek diyorlar 12 haftadan sonra gecmedi. Senin topikten bi fikir edinirim belki. Sen oda hazirladin mi?
insallah azalir canim. Ders bile anlatamiyorum cok gucsuz kaliyorum. Ohh odasi da geliyor masallah paşaya :) be oda konusunda kararsizdim ama sanirim yapicam. Birde etraftan gonderen olmaz mi sen cok aldin mi Kiyafet ozellikle?16da filan gecer insallah canim .Oda mayista gelcek siparisini verdik insallah .O zaman yikayip utuleyip yerlestircem kiyafetlerini .Ilerleyen haftalarda zorlanirsin hic bisey almıyorsan citcitli badi kundak battaniyeden basla .Cunku aldikca eksik cogaliyor.
Çok geçmiş olsun canım Rabbimin izniyle hiç bişe olmaz inşallah dikkat et yat dinlenKızlar bugun kanamam oldu kırmızı değil koyu grı mı desem kahverengı mı ne hemen acile gittim sabah randevum vardı hıcbı sıkıntı yokru 5+4 üz kalp atısı ıcın 2 hafta snra gel demişti aksama kanama olunca acile gittim kalp atısınıda cok hafif duydu kesenın arkasında kanama gozukuyo eğer çok iterse bebek düşebılır Allah korusun dedi progestron fitil verdi yatıyorum başına böyle bişey gelen duyan var mı ne olur ne biter hıc bılmıyorum lutfen bana dua edin
Canim sen etrafa cok guvenme ben her seyini kendim aldim .Etraftan gelenler genelde buyuk oluyor zaten .1 tane 10 lu 2 tane 5li hastane çıkışı aldim. Gobegi dusene kadar cok dikkat etmek lazim kiyafetine ,banyosuna .Odamiz gelcek insallah besik yatak odasina kurulacak surekli kalkip odalar arasi kosmak zor olur .insallah azalir canim. Ders bile anlatamiyorum cok gucsuz kaliyorum. Ohh odasi da geliyor masallah paşaya :) be oda konusunda kararsizdim ama sanirim yapicam. Birde etraftan gonderen olmaz mi sen cok aldin mi Kiyafet ozellikle?
Tekrar dr a git kanaman durmadiysa pluton igne yaparlar kanaman durur .Yatman gerekiyor surekli.Benim ilk 3 ayim cok riskli gecti.Kızlar bugun kanamam oldu kırmızı değil koyu grı mı desem kahverengı mı ne hemen acile gittim sabah randevum vardı hıcbı sıkıntı yokru 5+4 üz kalp atısı ıcın 2 hafta snra gel demişti aksama kanama olunca acile gittim kalp atısınıda cok hafif duydu kesenın arkasında kanama gozukuyo eğer çok iterse bebek düşebılır Allah korusun dedi progestron fitil verdi yatıyorum başına böyle bişey gelen duyan var mı ne olur ne biter hıc bılmıyorum lutfen bana dua edin
Canım çok güzel rüya görmüşsün aynı rüyayı bende görmüştüm bir kaç ay önce gelinlik giyip süzülüp resim çekiniyordum anneme anlattım annem inşallah bebeğin olacak hamike olcaksındır die yorumladı çok şükür öyle de oldu Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah sende en kısa zamanda hamileler kervanına katılırsın ve burda ki bütün arkadaşlarımArkadaşlarım hepinize hayırlı günler diliyorum.
Ailem umreye gitti. Bende çok Gitmek istemeye başladım. İnşallah nasip olur.
Bu gece rüyamda gelinliğimi giymiştim çok mutluydum. Resim için pozlar veriyordum.
Ben rüyaların hep bir işaret olduğuna inanmışımdır. Ama hiç yorumlayanıyorum. Bazen bir rüyayı çok sık görüyorum aylar geçse bile aynı rüyayı görüyorum ama ne anlama geliyor bilmiyorum. Hayr olsun inşallah.
odayi yaptirdiniz mi hazir mi aldiniz. Bende besikleri yatak odasina koyduracagim. Diger seyleri kendi odalarina klyarimCanim sen etrafa cok guvenme ben her seyini kendim aldim .Etraftan gelenler genelde buyuk oluyor zaten .1 tane 10 lu 2 tane 5li hastane çıkışı aldim. Gobegi dusene kadar cok dikkat etmek lazim kiyafetine ,banyosuna .Odamiz gelcek insallah besik yatak odasina kurulacak surekli kalkip odalar arasi kosmak zor olur .
Teshir urununu gördük uzerinde bir kac oynama yaptirip yeniden yaptiriyoruz.odayi yaptirdiniz mi hazir mi aldiniz. Bende besikleri yatak odasina koyduracagim. Diger seyleri kendi odalarina klyarim
Tekrar dr a git kanaman durmadiysa pluton igne yaparlar kanaman durur .Yatman gerekiyor surekli.Benim ilk 3 ayim cok riskli gecti.
sabah yazdigini okumustum mesaj yazmayi unitmusum canim. Bu cok kiside okudugum bisey endiselenme. Bende de oldu hemde nasil. Haklisinda insan cok korkuyor. Afilim.de dedigi gibi pruloton igne veriyorlar aslinda bi daha gittiginde onu vurdur. Ben haftada bir tane vurulmak zorundayim surekli kanamam oldugu icin. Yat dinlen hic is yapmamaya calis. Sadece tuvalete kalk kanama gecene kadar.Kızlar bugun kanamam oldu kırmızı değil koyu grı mı desem kahverengı mı ne hemen acile gittim sabah randevum vardı hıcbı sıkıntı yokru 5+4 üz kalp atısı ıcın 2 hafta snra gel demişti aksama kanama olunca acile gittim kalp atısınıda cok hafif duydu kesenın arkasında kanama gozukuyo eğer çok iterse bebek düşebılır Allah korusun dedi progestron fitil verdi yatıyorum başına böyle bişey gelen duyan var mı ne olur ne biter hıc bılmıyorum lutfen bana dua edin
anladim canim. Bizde esimle agirlasmadan gidelim bakalim bi hem odalara hemde arabaya.hayirli oslun aldiklarin bu arada. Allah guzel ginlerde kullanmayi nasip etsinTeshir urununu gördük uzerinde bir kac oynama yaptirip yeniden yaptiriyoruz.
AMİn inşallah. Beklemek gittikçe zorlaşıyor. Herşey bebek hatırlatıyor ama hamd oldun vardır bir hayr diyorum.Canım çok güzel rüya görmüşsün aynı rüyayı bende görmüştüm bir kaç ay önce gelinlik giyip süzülüp resim çekiniyordum anneme anlattım annem inşallah bebeğin olacak hamike olcaksındır die yorumladı çok şükür öyle de oldu Rabbim sağ Salim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah sende en kısa zamanda hamileler kervanına katılırsın ve burda ki bütün arkadaşlarım
Canım benimde kahverengi lekelenmelerim oluyor düşük tehlikesi diyor dr lar hatta geçen sadece muayene olmaya gittim dr a ayaklanınca hemen gelmeye başladı dr m bana pruloton iğne verdiprogestanı günde 2 ye çıkardı dikkatli ol yat dinlen dedi gezme iş yapma dedi sürekli yatıyorum işe gitme dedi haftaya raporumu uzatacak iğnenin faydası var sanırım iki gündür iyi gibiyim ama hep yatıyorum ben 6+5 im karından da kalp atışını duyduk içeride kanama yok dediler en son sen çok dikkatli ol ayaklarını yüksek tutup yat bir de bol bol dua.Kızlar bugun kanamam oldu kırmızı değil koyu grı mı desem kahverengı mı ne hemen acile gittim sabah randevum vardı hıcbı sıkıntı yokru 5+4 üz kalp atısı ıcın 2 hafta snra gel demişti aksama kanama olunca acile gittim kalp atısınıda cok hafif duydu kesenın arkasında kanama gozukuyo eğer çok iterse bebek düşebılır Allah korusun dedi progestron fitil verdi yatıyorum başına böyle bişey gelen duyan var mı ne olur ne biter hıc bılmıyorum lutfen bana dua edin
Banada progestron fitil verdi günde bir kez kullanıyorum bizde 5+5 dün karından hafıf hafıf kalp atısını duyduk bakalım yatıyorum hıc kalkmadan inşallah bi sıkıntı olmazCanım benimde kahverengi lekelenmelerim oluyor düşük tehlikesi diyor dr lar hatta geçen sadece muayene olmaya gittim dr a ayaklanınca hemen gelmeye başladı dr m bana pruloton iğne verdiprogestanı günde 2 ye çıkardı dikkatli ol yat dinlen dedi gezme iş yapma dedi sürekli yatıyorum işe gitme dedi haftaya raporumu uzatacak iğnenin faydası var sanırım iki gündür iyi gibiyim ama hep yatıyorum ben 6+5 im karından da kalp atışını duyduk içeride kanama yok dediler en son sen çok dikkatli ol ayaklarını yüksek tutup yat bir de bol bol dua.
amin canim. Ben progestani gunde iki kez aliyorum 200mg.dan 400 mg.yani gunde. Ama benim hergun var kanamam. Devam edecekmis boyle. Allah saglik sihhat versin dr.larinda yapabilecegi bir sey yokBeth18 progestron fitil verdi günde bi kez onu kullanıyorum olmadı bıdaha gidersem iğneyi de söylerim 2-3 gün yatıyım dinleniyim özelde iyi bi doktor var birde ona gozukucem dualarınız eksik etmeyin beni Rabbim sağ sağlim kucağıma almayı nasip etsin
değerleriniz çok güzel. Herhangi bur şey kullandı mı eşiniz ameliyatan sonra?Hanımlar merhaba eşim 3 ay önce çift yönlü varikosel ameliyati oldu değerlerimiz ileri hız 0 yerinde hareket %50 sperm 60 milyon ile 90 milyon arası degisiyordu ameliyattan 3 ay sonra test yaptık hacım 3.0 viskozite abnormal likefaksiyon abnormal ph 8.0 görünüm normal sperm konsantrasyonu 32.8 toplam hareket %86 ileri hareket %74 yerinde hareket %12 hareketsiz %14 morfoloji 18 toplam sperm 98.4 milyon çıktı değerler hakkında ne düşünüyorsunuz teşekkür ederim simdiden
biz de emte beyde ameliyat olduk ama bir duzeltme olmadi. İyi araştırma yapmanizi tavsiye ederim kizlarEvet onu da duydum ama Kaan aydosa daha çok duydum açıkcası ilk Kaan hocayı deneriz olmadı ona da giderim. Varikosel hala kafamı kurcalıyor bunu için Emre Bakırcıoğlu Yada Kadıoğlua gidebilirim bakalım şuan akışına bıraktım. Eşim paronayak olduğumu düşünmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?