- 16 Aralık 2017
- 105
- 39
- 18
Nasıl korunduğunuza bağlı. Kondomla korunuyorsanız bir değişiklik olmaz. Ama doğum kontrol hapı kullanıyorsanı olabilir.Merhaba arkadaşlar, bayadır bu konuyu ve sizlerin yazışmalarınızı okuyorum. Çokta bilgilendim, teşekkür ederim. Benzer durumlardan biz de muzdaribiz ama henüz çok başlardayız. O yüzden pek kafama takmıyorum. Fakat benden daha fazla tecrübeniz olduğu için sormak istedim, gerçi konuyla alakalı olmayadabilir ama sorum şöyle; korunmayı bıraktıktan sonra adetlerinizin düzeninde şaşmalar olmuş muydu?
inşallah her şey çok güzel olurArkadaşlar iki haftadır içim içimi yiyor. 6 ay adet düznesizliği için d.k hapı kullandım.Öncesinde gebelik olmadı.Bıraktım 2. ay hamile kaldım.7 haftada düşük yaptım, kürtaj oldum. Gebelik öncesi eşimde hız problemi vardı.O aralar keçi boynuzu vs kullanmıştı.Bi heves tekrar test yaptırdık. Morfoloji %2 çıktı bir de varikosel varmış ameliyata gün aldık. Düşüğümün sebebi bu durum olabilir mi? Boşluktayım sanki artık her şey çok daha zor olacak gibi. Hep kendimi suçladım düşüğüm yüzümden tabiki eşimin çok bilmiş aileside .2 sene olacak evlilik ağustosta ,yaşım 33 sonum belli değil.
İşin ilginç kısmı da zaten bu, prezervatifle korunuyorduk fakat korunmayı bırakınca adet düzenim bozuldu. Ya da ben bu düzensizliği ona yordum, bilmiyorumNasıl korunduğunuza bağlı. Kondomla korunuyorsanız bir değişiklik olmaz. Ama doğum kontrol hapı kullanıyorsanı olabilir.
Bebek istiyorsan psikolojik olabilir. Bizde kondomla korunuyoduk. Korunmayı bıraktığımız ilk ay hiç şaşmayan adet düzenim 4 gün gecikmiştiİşin ilginç kısmı da zaten bu, prezervatifle korunuyorduk fakat korunmayı bırakınca adet düzenim bozuldu. Ya da ben bu düzensizliği ona yordum, bilmiyorum
%2 morfoloji ile hamile kaldimstek morfolojide sorun varsa cok takilmayinMorfolojiyi b en doktora sordum yazdığı cevap şu :Bu değerler le de gebelik olabilir fakat gidişatı kestirmek zor olabilir.Ameliyat şart. Bzim morf %2
Burada da sordum fakat cevap yok henüz.
Evicapla duzeliyor e vitamini yaniMorfolojisi düşük çıktı dediler tedavisi yokmu acaba
Malesef varikosel de varmış arkadaşım.Hemde 3. derece .ileri hızımız% 5.Eşim ameliyat olacak. Doktor bu halde gebelik olur ama sağlıklı olmayabilir dedi.%2 morfoloji ile hamile kaldimstek morfolojide sorun varsa cok takilmayin
amin canim. Ben progestani gunde iki kez aliyorum 200mg.dan 400 mg.yani gunde. Ama benim hergun var kanamam. Devam edecekmis boyle. Allah saglik sihhat versin dr.larinda yapabilecegi bir sey yok
Ameliyattan sonra degeri düzelen cok kisi var .En güzeli guvenilir bir dr a ameliyat yaptirip degerlerin düzelmesini beklemek .Allah hayirli evlat nasip etsin insallah.Malesef varikosel de varmış arkadaşım.Hemde 3. derece .ileri hızımız% 5.Eşim ameliyat olacak. Doktor bu halde gebelik olur ama sağlıklı olmayabilir dedi.
Mililitrede mi 2 yoksa toplamda mi birnde eksik yazmissiniz sanirim 2 milyon mu kac ?eşimin semen testi sonuçları bunlar bende anlamadım ne yapmam gerektiğini randevu bekliyoruz
Hacim 5,0
Ph 9,0
Sperm konsantrasyonu 2,0
Toplam hareketlilik 20
Hareketli sperm kons. 0,4
Bas anomalisini bilmiyorum da morfoloji 4 normal sayiliyor canim.Eki Görüntüle 2136228 @Mfsg cnm bi arkadaş tüp bebek yaptırcaktantam anlamadık bakar mısın bal anomalisini soruo
evet cnm ben anlıyorumMerhaba hanımlar 2 senedir cocuk istiyoruz bende sorun yok eşime test yaptırdık sonuçlardan pek birşey anlamadım doktora gitmemizede cok var çok merak ediyorum Semen testinden anlayan varmı acaba
ne sormak istiyorsun canım. Belki yardımcı olabilirimMorfolojiyi b en doktora sordum yazdığı cevap şu :Bu değerler le de gebelik olabilir fakat gidişatı kestirmek zor olabilir.Ameliyat şart. Bzim morf %2
Burada da sordum fakat cevap yok henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?