Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eki Görüntüle 2136228 Saklicennet cnm bi arkadaş tüp bebek yaptırcaktantam anlamadık bakar mısın bal anomalisini soruo
%4lük normal sperm yeterli normal yolla da tüple de morfoloji açısından sorun olacağını sanmıyorum. Baş ano 94 diyor ama içeriği önemli maalesef düzen de onu ayrıntılı yazmıyor. Bence sorun teşkil edecek birşey yoktur. O anormallikler içinde bile düzgün olanı vardır. Fazla takılmamak gerek zaten normal spermde varmış.
D vitamini omega 3 e vitaminine dikkat etsinler sperm başının gelişimi için. Geçmiş olsun.

değerleriniz çok güzel. Herhangi bur şey kullandı mı eşiniz ameliyatan sonra?
Kullandı.proxeed toz ve keçi boynuzu kürü kullandı düzenli olarak. Hakiki bala ceviz findik fıstık karıştırıp yedi
hergün mutlaka iki avuc ceviz ve muz yedi cevizin cok faydası var diye okumuştum. Arada keci boynuzu özünden yedi ve havuc salatası yaptım bol bol artık o kadar çok ko hangisi yaradı bilemiyorum ve en önemlisi sigara içiyordu onu birakti

ne sormak istiyorsun canım. Belki yardımcı olabilirim
Teşekkürler arkadaşı,hız problemi,düşük morfoloji ,varikosel düşüğe neden olur mu diye sormuştum?2 yıla yakın evliyim adet düzenim bozuktu 6 ay dkh kullandım bıraktım.1 yıl böyle geçti hapı bıraktım 2. ayında gebe kaldım . 7 haftada da düştü.

canım şöyle söyleyim,varikosel zaten hızını,morfolojisini ve sayısını düşürüyor. Eșinizde eğer varikosel varsa ameliyat olması lazım. Sıcak ortamlarda durmaması,ağırlık kaldırmaması,sigara içiyorsa bırakması lazım. Çok kötü bir şey bu varikosel. Eşinizin değerleri nedir? Allah hepimize yardımcı olsun

Son düzenleme:
Kandiliniz ve cumanız mübarek olsun kızlar .Rabbim bebeklerimizi korusun sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah. Evlat isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Rabbim ettiğiniz tüm duaları kabul etsin inşallah

Eki Görüntüle 2136415
Kızlar pıhtılaşma sonucu nasıl anlayan var mı
Çok ciddi bir sorun görünmüyor. Gebelikte düşüklere sebep olan en önemli 1.faktör V 2.faktör 2 sende normal çıkmış. Mthfr genlerinden sadece birindeheterozigot mutasyon var yani taşıyıcılık. Bununla ilgili de homosistein değerine bakmak gerekiyor.

Tesekkur ederim canım yorumun için

Cnm İstanbul için bilet aldım 9 haziran için. Allah nasip ederse tüp benek için okul tatilinden hemen sonra gideceğim. İlk tüp bebek deneyimim olacak ama bi merkez daha seçemedim. Bana önereceğin birşey var mı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…