evicap günde kaç mg kulluandı eşiniz. Ve doktor mı verdi yoksa kendiniz mı aldınız? TesekkurlerEvicapla duzeliyor e vitamini yani
400 lük kullanıyoruz biz morfoloji 0 dan 1 e yükseldi ben ona bağlıyorum drlar genelde verio ama kaan hoca bize vermedi ben başladımevicap günde kaç mg kulluandı eşiniz. Ve doktor mı verdi yoksa kendiniz mı aldınız? Tesekkurler
400 lük kullanıyoruz biz morfoloji 0 dan 1 e yükseldi ben ona bağlıyorum drlar genelde verio ama kaan hoca bize vermedi ben başladım
teşekkür ederim. Benim eşim de ameliyat oldu,doktor vitamin verdi ama bir düzeltme yok hala400 lük kullanıyoruz biz morfoloji 0 dan 1 e yükseldi ben ona bağlıyorum drlar genelde verio ama kaan hoca bize vermedi ben başladım
%4lük normal sperm yeterli normal yolla da tüple de morfoloji açısından sorun olacağını sanmıyorum. Baş ano 94 diyor ama içeriği önemli maalesef düzen de onu ayrıntılı yazmıyor. Bence sorun teşkil edecek birşey yoktur. O anormallikler içinde bile düzgün olanı vardır. Fazla takılmamak gerek zaten normal spermde varmış.Eki Görüntüle 2136228Saklicennet cnm bi arkadaş tüp bebek yaptırcaktantam anlamadık bakar mısın bal anomalisini soruo
İnşallah teşekkür ederimDuzelmis bence insallah hamile kalirsin.
Kullandı.proxeed toz ve keçi boynuzu kürü kullandı düzenli olarak. Hakiki bala ceviz findik fıstık karıştırıp yedideğerleriniz çok güzel. Herhangi bur şey kullandı mı eşiniz ameliyatan sonra?
Teşekkürler arkadaşı,hız problemi,düşük morfoloji ,varikosel düşüğe neden olur mu diye sormuştum?2 yıla yakın evliyim adet düzenim bozuktu 6 ay dkh kullandım bıraktım.1 yıl böyle geçti hapı bıraktım 2. ayında gebe kaldım . 7 haftada da düştü.ne sormak istiyorsun canım. Belki yardımcı olabilirim
Amin Afilim sen de sağlıcakla bebeğini kucagına alırsın inşallah.Ameliyattan sonra degeri düzelen cok kisi var .En güzeli guvenilir bir dr a ameliyat yaptirip degerlerin düzelmesini beklemek .Allah hayirli evlat nasip etsin insallah.
canım şöyle söyleyim,varikosel zaten hızını,morfolojisini ve sayısını düşürüyor. Eșinizde eğer varikosel varsa ameliyat olması lazım. Sıcak ortamlarda durmaması,ağırlık kaldırmaması,sigara içiyorsa bırakması lazım. Çok kötü bir şey bu varikosel. Eşinizin değerleri nedir? Allah hepimize yardımcı olsunTeşekkürler arkadaşı,hız problemi,düşük morfoloji ,varikosel düşüğe neden olur mu diye sormuştum?2 yıla yakın evliyim adet düzenim bozuktu 6 ay dkh kullandım bıraktım.1 yıl böyle geçti hapı bıraktım 2. ayında gebe kaldım . 7 haftada da düştü.
Hayırlı kandiller canımGunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun .Rabbim dualarinizi kabul etsin insallah
Çok ciddi bir sorun görünmüyor. Gebelikte düşüklere sebep olan en önemli 1.faktör V 2.faktör 2 sende normal çıkmış. Mthfr genlerinden sadece birindeheterozigot mutasyon var yani taşıyıcılık. Bununla ilgili de homosistein değerine bakmak gerekiyor.Eki Görüntüle 2136415
Kızlar pıhtılaşma sonucu nasıl anlayan var mı
Tesekkur ederim canım yorumun içinÇok ciddi bir sorun görünmüyor. Gebelikte düşüklere sebep olan en önemli 1.faktör V 2.faktör 2 sende normal çıkmış. Mthfr genlerinden sadece birindeheterozigot mutasyon var yani taşıyıcılık. Bununla ilgili de homosistein değerine bakmak gerekiyor.
Çok ciddi bir sorun görünmüyor. Gebelikte düşüklere sebep olan en önemli 1.faktör V 2.faktör 2 sende normal çıkmış. Mthfr genlerinden sadece birindeheterozigot mutasyon var yani taşıyıcılık. Bununla ilgili de homosistein değerine bakmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?