Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Değerler şöyle canım : Perhiz süresi 3 gün, Sperm sayısı 72milyon. Miktar,Renk,Ph,Likefaksiyon,Vikozite,Aglütinasyon değeri normal aralıkta.Lökosit 1 milyon.Fakat Total Hareketi %35 --- Hızlı ileri hareketi %5 ,Yavaş ileri hareketi%30,Yerinde hareketi%10,Hareketsizler ise %55. Morfoloji testinde ise %2 Normal değeri tespit edildi.
Baş anormalileri %53, diğer anormaller %45 tespit edildi. Skrotal usg de ise sol testiste 2,5 mm reflü akımı izlendi.Grade 3 varikosel tespit edildi.

Ben Memorial Şişli yi tavsiye ederim. İlla burda tedavi ol diye değil ama mutlaka Semra Hanımla ön görüşme randevusu alıp fikrini almanı öneririm. Zaten ön görüşme için ücret almıyorlar. Randevu almak için aradığında senden görüşmeye gelirken istedikleri tahliller falan mesaj atıyorlar. Bu süreçte de onları tamamlarsın.
Diğer aklındaki yerlerle de görüş tabi. İçine neresi sinerse güven verirse öyle başlama kararı verirsin.
Senin son durum nedir adet mi oldun yoksa

Memorial, Brüksel, Bülent traş bence bi görüş canım

Adet olmadım ama olucam galiba. Test yaptım negatif artık beklemek istemiyorum. 3.5 sene oldu nerdeyse tık yok. 2 kimyasal gebeliğim var. Sanki gebe kalsamda kimyasal olacak gibi hissediyorum. Bi yerden başlamak istiyoruz

Memorial, Brüksel, Bülent traş bence bi görüş canım

Brüksel benimde aklımda cnm. Ama adetin 1. Günü orada olucam yani çok vaktim Yok hemen karar karar vermeliyim. Bir gün içinde görüşüp karar vericem. Memorial ile ilgili de çok güzel şeyler duydum. Ona da iyice bi bakacağım. Bülent beyde çok yoğun deniliyor ya. Bi de kızlar adetim 10 haziranda ve tedavi süreci başlayacak bayram olacak merkez kapanır mı , takip nasıl olacak????

Memorial ın en güzel taraflarından biri de bu. Bayram yıl başı resmi tatil pazar daima açık. Bu tedavi süreci çok hassas ve her günün önemi büyük. Hiç bir işlem aksamıyor.

Adetin 2. 3. Günü tedaviye başlayabilirsin, tabii o anki testlerin normalse. Bayram diye strese gireceksen diğer ay başlarsın. Birde Memorial Semra Hanım için önceden randevu almak gerekiyor tarihin belliyse şimdiden randevu al derim cnm.

Tmm cnm teşekkürler

Kızlar tüpe başlamayı düşünüyorum standart yöntem dedi sisli memorial bana. Ben imsi istiyoum yorumunuz neler

Kızlar tüpe başlamayı düşünüyorum standart yöntem dedi sisli memorial bana. Ben imsi istiyoum yorumunuz neler
Standart yöntem derken neyi kastettiler acaba? İmsi erkek faktöründe uyguluyorlar. Bir de sizin baş anomalisi yüksek olduğu için onun üstünde durduklarını söylemiştin.imsi uygularlar diye düşünüyorum. İmsi için ekstra ücret talep etmiyor Şişli memorial.
Ama mikroenjeksiyon değil de klasik tüp bebek yöntemi uygulanmasını uygun gördülerse onu bilemiyorum. Kime ne uygulanacağı konusunda onlar gayet profesyonel senin için rahat olsun.

B Beyza_2018 canim senin icin 300 Ya Varis 300 Ya Kadir 200 Ya Latif 200 Ya Vasi okudum.Ve ismen dua ettim .Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah bu gecenin hurmetine

zeynepppppppp kuzum sana da 300 Ya Varis 300 Ya Kadir 200 Ya Latif 200 Ya Vasi okudum.Ve ismen dua ettim .Rabbim kayiplarinin yerini en kisa zamanda doldursun ve saglikli gebeliklerle saglikli bebeklerin olsun insallah

B Beyza_2018 canim senin icin 300 Ya Varis 300 Ya Kadir 200 Ya Latif 200 Ya Vasi okudum.Ve ismen dua ettim .Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda insallah bu gecenin hurmetine
Sağol canım Allah razı olsun sende inşallah oğluşuna hayirlisyla kavuş canım sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olsun

Sağol canım Allah razı olsun sende inşallah oğluşuna hayirlisyla kavuş canım sağlıkla kucağına al inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olsun

Nebileyim semra hoca eşimin testlerini tekrar etmesini istedi. Bende bir sıkıntı olmadıgından tüm sebebi eşime bağladı. Belki test sonrası fikirleri değişir. Baş anomalisi cok yüksek yüzde 96 ama sayı da 339 milyon. Semra hoca burda bir gariplik var testleri merkezimizde tekrarlayalım dedi

Ne olursa olsun sonuçlar gayet iyi de olsa orda tekrarını istiyorlar sperm testinin. Biz de bu sebepten daha öncesinde hep boşuna oyalanmışız. Oranın androloji labaratuarı çok ayrıntılı ve güvenilir sonuç veriyor. Orda test verdiniz mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…