Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Haftaya vericek esim ins. Bu hafta yumurtlama dönemim vardı. Bir tek deneme yaptık gerci ama belkide yakalamısızdır

Hayirli kandiller kizlar
Bebek isteyen herkese ve sizlere dua ettim.
Allah bugun edilen tum dualari kabul etsin insallah
Insallah canim saglikla gelsin bebeklerimiz .Allah akil ve uzuv noksanligi vermesin salih evlatlar olsunlar insallah.Ve bu duyguyu isteyen tum arkadaşlarımıza nasip etsin .

Yok yok bu hafta mutlaka göndercem :) acaba benim de tüpbebek baslamadan önce ne yiyip icmem gerekiyor?
Genel olarak sağlıklı beslenmeye dikkat et. Abur cubur hazır paketli gıdalar tatlı şeker tavuk gibi şeylerden uzak durmaya çalış. Protein alımına özen göster. Su iç. Yani sağlıklı ve düzenli beslenmeye dikkat edersen senin icin yeterli. Prolaktin sorunun var incirden de uzak dur.

amin canim. Ben progestani gunde iki kez aliyorum 200mg.dan 400 mg.yani gunde. Ama benim hergun var kanamam. Devam edecekmis boyle. Allah saglik sihhat versin dr.larinda yapabilecegi bir sey yok

Canım cuma gunu özelde baska bı doktorla gorustum ve onunla devam edicem kahverengi kanama eskı kanamadır kırmızıdan kork ama bızım ıcın her kanama dusuk rıskıdır dedı son adet 3 marttı doktor kalp atısını duydu karından bebegın daha buyuk oldugunu soyledi adetımı 27 subat olarak hesapladı bıdahakı gıttıgımızde dahada kesınleştirirz dedi progestronu 200 ml den gunde 2 ye çıkardı cok sukur lekelenmelerim bitti gibi 15 gun sonra kontrolum var lekelenme bıttıyse kese arkasındakı kanamada geçmiştir inş değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…