- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Haftaya vericek esim ins. Bu hafta yumurtlama dönemim vardı. Bir tek deneme yaptık gerci ama belkide yakalamısızdırNe olursa olsun sonuçlar gayet iyi de olsa orda tekrarını istiyorlar sperm testinin. Biz de bu sebepten daha öncesinde hep boşuna oyalanmışız. Oranın androloji labaratuarı çok ayrıntılı ve güvenilir sonuç veriyor. Orda test verdiniz mi peki?
Hayırlısı olsun. Hemen başlamadığınız için sorun değil. Ama çok geciktirmesine müsade etme.Haftaya vericek esim ins. Bu hafta yumurtlama dönemim vardı. Bir tek deneme yaptık gerci ama belkide yakalamısızdır
Insallah canim saglikla gelsin bebeklerimiz .Allah akil ve uzuv noksanligi vermesin salih evlatlar olsunlar insallah.Ve bu duyguyu isteyen tum arkadaşlarımıza nasip etsin .Hayirli kandiller kizlar
Bebek isteyen herkese ve sizlere dua ettim.
Allah bugun edilen tum dualari kabul etsin insallah
Yok yok bu hafta mutlaka göndercem :) acaba benim de tüpbebek baslamadan önce ne yiyip icmem gerekiyor?Hayırlısı olsun. Hemen başlamadığınız için sorun değil. Ama çok geciktirmesine müsade etme.
Eylül cnm haziranı beklicekmisin?ne kararı verdiniz?Yok yok bu hafta mutlaka göndercem :) acaba benim de tüpbebek baslamadan önce ne yiyip icmem gerekiyor?
Genel olarak sağlıklı beslenmeye dikkat et. Abur cubur hazır paketli gıdalar tatlı şeker tavuk gibi şeylerden uzak durmaya çalış. Protein alımına özen göster. Su iç. Yani sağlıklı ve düzenli beslenmeye dikkat edersen senin icin yeterli. Prolaktin sorunun var incirden de uzak dur.Yok yok bu hafta mutlaka göndercem :) acaba benim de tüpbebek baslamadan önce ne yiyip icmem gerekiyor?
DevammmmmmP Perican01
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434
ayllllliiiin35
Arkadaşlar yarın başlıyoruz tekrar inşallah.
Bırakma veya devam durumunuzu yazarsanız sevinirim.
P Perican01
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434
ayllllliiiin35
DevamP Perican01
R ruyagokk
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
_kunfeyekun_
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@Rm_angel
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
@Sosyeteyorgunu
gmz1990
D Duygu1701
Hiranur3434
ayllllliiiin35
amin canim. Ben progestani gunde iki kez aliyorum 200mg.dan 400 mg.yani gunde. Ama benim hergun var kanamam. Devam edecekmis boyle. Allah saglik sihhat versin dr.larinda yapabilecegi bir sey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?