- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Size atsam sonucu baksanız çözebilir misinizHız ve sayi nasil?
son testimiz buSize atsam sonucu baksanız çözebilir misiniz
İğne verse aslında iyi olurdu bende sürekli yatıyorum korkuyorum lekelenme olacak diye iğneden sonra olmadı 3 iğne vurundum 2 gün ara ile ama dr tehlikenin geçtiğini söyleyebilmek için en az 1 ay hiç kanama olmamalı dedi benim midem çok yanıyor ne yesem dokunuyor kan sulandırıcı iğneden mi bilmiyorum göbeğimde çıktı evde yatmak daha doğrusu hiçbirşey yapamamak çok sıkıcı Rabbim bugünleri aratmasın bir an önce şifamıza kavuşup hamileliğin tadını çıkaralım inş .Cok zor gerçekten şükür ki atlatmışsın darısı bizlerin başına bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah progestron 200luk gunde 2 kez kullanıyorum bende ama iğne falan vermedi 3 farklı doktorda
Benim anladigim baş morfolojisi bozuk gorünüyor canım. %93 diyor. Bizde de baş morfolojisi %98 bozuk malesef. Toplam sayi da sizde 3.5 milyon diyor yanlis gormedi isem. O da düsük. Siz nasil yükselttiniz morfolijiyi?son testimiz bu
Ama boyun ve kuyruk morfolijiniz bozuk yok hic. Bizim boyun %60. Kuyruk da %48 malesefBenim anladigim baş morfolojisi bozuk gorünüyor canım. %93 diyor. Bizde de baş morfolojisi %98 bozuk malesef. Toplam sayi da sizde 3.5 milyon diyor yanlis gormedi isem. O da düsük. Siz nasil yükselttiniz morfolijiyi?
Ben onu sormuştum doktor beye onlar önemli değil dedi düzgün bi acıklama bile yok. Nerden yardım alıcaz nasıl bilgilenicez iyiki bu sayfa var da az cok bilgi sahibi oluyoruz. Emodex klomen e vitamini kullandık ayrıca nohut yemeği ye silik keçiboynuzu pekmezi kuruyemiş ler aklıma gelenler bunlarBenim anladigim baş morfolojisi bozuk gorünüyor canım. %93 diyor. Bizde de baş morfolojisi %98 bozuk malesef. Toplam sayi da sizde 3.5 milyon diyor yanlis gormedi isem. O da düsük. Siz nasil yükselttiniz morfolijiyi?
Nasıl düzeltilecek acaba ya da düzelir miAma boyun ve kuyruk morfolijiniz bozuk yok hic. Bizim boyun %60. Kuyruk da %48 malesef
Düzlenler var canim. E vitaminine devam et. D vitamini ve omega 3 de sperm başına iyi geliyormuş. Ama sizde sayı problemi de var. Onun için de emodex ve klomen iyi gelir zaten insallah.Nasıl düzeltilecek acaba ya da düzelir mi
Doktorların bazilari bir garip gercekten. Biz once hasekiye gittik. Sperm yapisina hiç bakmamislardi. Capa çok iyi bu konuda. Ayrintili inceliyorlar. Bugün ben kan testi verdim. Hormonlarım çok düzgün cıktı. Rahim filmi de cektirecegim. Ama problem eşimde zaten şuan. Onu düzeltmemiz lazim. Proxeed plus çok iyi imis ama suan durumumuz yok alamiyoruzBen onu sormuştum doktor beye onlar önemli değil dedi düzgün bi acıklama bile yok. Nerden yardım alıcaz nasıl bilgilenicez iyiki bu sayfa var da az cok bilgi sahibi oluyoruz. Emodex klomen e vitamini kullandık ayrıca nohut yemeği ye silik keçiboynuzu pekmezi kuruyemiş ler aklıma gelenler bunlar
Özel mesaj attımDoktorların bazilari bir garip gercekten. Biz once hasekiye gittik. Sperm yapisina hiç bakmamislardi. Capa çok iyi bu konuda. Ayrintili inceliyorlar. Bugün ben kan testi verdim. Hormonlarım çok düzgün cıktı. Rahim filmi de cektirecegim. Ama problem eşimde zaten şuan. Onu düzeltmemiz lazim. Proxeed plus çok iyi imis ama suan durumumuz yok alamiyoruz
Canım sizde sayı problemi Yok dert etme onu. Toplam sayınız 60 milyon kadar. En alttaki kısım yıkama sonrası. Orası önemli değil. Baş anormal görünüyor ama düzgün olan kısım muhakkak döller üzülme. Sıkıntı kalmamış gibi. Ayrıntılı morfoloji yapan yere ayrıntılı yaptırın bakın soermin başında ne gibi problem var. Eğer nokta baş büyük baş oval baş gibi sorunlar varsa asıl problem o zaman başlıyor. Çünki onların bazılarında akromozom yok bazılarında çekirdek Yok denecek kadar az. Buda ya yumurtaya giremiyor ya da dölleyemiyor. Eğer bunlar olsaydı da normal morfolojiniz olmazdı çünki bunların tüm soermlere sirayet etmeleri başlı başına bir hastalık.son testimiz bu
Canım teşekkür ederim yorumuna ama ben sayı ile ilgili şöyle bi yazı okudumCanım sizde sayı problemi Yok dert etme onu. Toplam sayınız 60 milyon kadar. En alttaki kısım yıkama sonrası. Orası önemli değil. Baş anormal görünüyor ama düzgün olan kısım muhakkak döller üzülme. Sıkıntı kalmamış gibi. Ayrıntılı morfoloji yapan yere ayrıntılı yaptırın bakın soermin başında ne gibi problem var. Eğer nokta baş büyük baş oval baş gibi sorunlar varsa asıl problem o zaman başlıyor. Çünki onların bazılarında akromozom yok bazılarında çekirdek Yok denecek kadar az. Buda ya yumurtaya giremiyor ya da dölleyemiyor. Eğer bunlar olsaydı da normal morfolojiniz olmazdı çünki bunların tüm soermlere sirayet etmeleri başlı başına bir hastalık.
Sayınız az degil yıkama sonrası değer 3,5 milyon öncesi 44 milyon gayet iyi sadece ileri hızlı az hızı artırsanız iyi olur bide dna hasar testini yaptırmanızı tavsiye ederim o da döllenmeye engel olabiliyorBen onu sormuştum doktor beye onlar önemli değil dedi düzgün bi acıklama bile yok. Nerden yardım alıcaz nasıl bilgilenicez iyiki bu sayfa var da az cok bilgi sahibi oluyoruz. Emodex klomen e vitamini kullandık ayrıca nohut yemeği ye silik keçiboynuzu pekmezi kuruyemiş ler aklıma gelenler bunlar
Evet bunu biliyorum ama sizde böyle bir sorun yok ki. 1cc de 44 milyon sperminiz var 1.4 C.C. de 60 milyon kadar ediyor. Hızla ilgili de artık ileri hızlı ileri yavaş diye bir ayırım Yok toplamı %32 olsa yetiyor sizin de 40 Buda iyi bence kafana takılan ne anlayamadım. İstersen hız için Q10 alabilirsiniz içiniz de kalmasın.Canım teşekkür ederim yorumuna ama ben sayı ile ilgili şöyle bi yazı okudum
Canım bugün kafama takılan morfolojide baş %93bizim yani %93 bozukEvet bunu biliyorum ama sizde böyle bir sorun yok ki. 1cc de 44 milyon sperminiz var 1.4 C.C. de 60 milyon kadar ediyor. Hızla ilgili de artık ileri hızlı ileri yavaş diye bir ayırım Yok toplamı %32 olsa yetiyor sizin de 40 Buda iyi bence kafana takılan ne anlayamadım. İstersen hız için Q10 alabilirsiniz içiniz de kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?