Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
@Zeynep6302 707 ya varis 336 ya musavvir okudum dua ettim Rabbim mubarek isimlerinin yüzü suyu hürmetine hayırlı saglıklı evlatlar versin sana .
Bu arada bende hamile kaldıgım ay 4444 salatı tefriciye okumustum inanarak cok sukur kabul oldu duam.
Mutlaka inanarak oku senin icin 50 tane de ben okudum senin niyetine Rabbim duanı kabul etsin

İğne verse aslında iyi olurdu bende sürekli yatıyorum korkuyorum lekelenme olacak diye iğneden sonra olmadı 3 iğne vurundum 2 gün ara ile ama dr tehlikenin geçtiğini söyleyebilmek için en az 1 ay hiç kanama olmamalı dedi benim midem çok yanıyor ne yesem dokunuyor kan sulandırıcı iğneden mi bilmiyorum göbeğimde çıktı evde yatmak daha doğrusu hiçbirşey yapamamak çok sıkıcı Rabbim bugünleri aratmasın bir an önce şifamıza kavuşup hamileliğin tadını çıkaralım inş .

Benim anladigim baş morfolojisi bozuk gorünüyor canım. %93 diyor. Bizde de baş morfolojisi %98 bozuk malesef. Toplam sayi da sizde 3.5 milyon diyor yanlis gormedi isem. O da düsük. Siz nasil yükselttiniz morfolijiyi?
Ama boyun ve kuyruk morfolijiniz bozuk yok hic. Bizim boyun %60. Kuyruk da %48 malesef

Benim anladigim baş morfolojisi bozuk gorünüyor canım. %93 diyor. Bizde de baş morfolojisi %98 bozuk malesef. Toplam sayi da sizde 3.5 milyon diyor yanlis gormedi isem. O da düsük. Siz nasil yükselttiniz morfolijiyi?
Ben onu sormuştum doktor beye onlar önemli değil dedi düzgün bi acıklama bile yok. Nerden yardım alıcaz nasıl bilgilenicez iyiki bu sayfa var da az cok bilgi sahibi oluyoruz. Emodex klomen e vitamini kullandık ayrıca nohut yemeği ye silik keçiboynuzu pekmezi kuruyemiş ler aklıma gelenler bunlar

@Zeynep6302 esmaları okudum dua ettim.Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah.Amin.

Doktorların bazilari bir garip gercekten. Biz once hasekiye gittik. Sperm yapisina hiç bakmamislardi. Capa çok iyi bu konuda. Ayrintili inceliyorlar. Bugün ben kan testi verdim. Hormonlarım çok düzgün cıktı. Rahim filmi de cektirecegim. Ama problem eşimde zaten şuan. Onu düzeltmemiz lazim. Proxeed plus çok iyi imis ama suan durumumuz yok alamiyoruz

Özel mesaj attım

Canım sizde sayı problemi Yok dert etme onu. Toplam sayınız 60 milyon kadar. En alttaki kısım yıkama sonrası. Orası önemli değil. Baş anormal görünüyor ama düzgün olan kısım muhakkak döller üzülme. Sıkıntı kalmamış gibi. Ayrıntılı morfoloji yapan yere ayrıntılı yaptırın bakın soermin başında ne gibi problem var. Eğer nokta baş büyük baş oval baş gibi sorunlar varsa asıl problem o zaman başlıyor. Çünki onların bazılarında akromozom yok bazılarında çekirdek Yok denecek kadar az. Buda ya yumurtaya giremiyor ya da dölleyemiyor. Eğer bunlar olsaydı da normal morfolojiniz olmazdı çünki bunların tüm soermlere sirayet etmeleri başlı başına bir hastalık.

Canım teşekkür ederim yorumuna ama ben sayı ile ilgili şöyle bi yazı okudum

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-18-16-10-13-968.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 43
@Zeynep6302 icin 336 ya Musavvir c.c okudum .Rabbim en kisa zamanda mucizeni gondersin canim insallah .Sen de artik icinde pit pit atan minik bir kalp tasirsin insallah.Hastaneye tedavi icin degil de bebeğini usg de gormek icin kosarsin insallah

Sayınız az degil yıkama sonrası değer 3,5 milyon öncesi 44 milyon gayet iyi sadece ileri hızlı az hızı artırsanız iyi olur bide dna hasar testini yaptırmanızı tavsiye ederim o da döllenmeye engel olabiliyor

Canım teşekkür ederim yorumuna ama ben sayı ile ilgili şöyle bi yazı okudum
Evet bunu biliyorum ama sizde böyle bir sorun yok ki. 1cc de 44 milyon sperminiz var 1.4 C.C. de 60 milyon kadar ediyor. Hızla ilgili de artık ileri hızlı ileri yavaş diye bir ayırım Yok toplamı %32 olsa yetiyor sizin de 40 Buda iyi bence kafana takılan ne anlayamadım. İstersen hız için Q10 alabilirsiniz içiniz de kalmasın.

Canım bugün kafama takılan morfolojide baş %93bizim yani %93 bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…