- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
DNA hasar testini artık yaptırcaz benim de kafama cok takılıyor artıkSayınız az degil yıkama sonrası değer 3,5 milyon öncesi 44 milyon gayet iyi sadece ileri hızlı az hızı artırsanız iyi olur bide dna hasar testini yaptırmanızı tavsiye ederim o da döllenmeye engel olabiliyor
Dediğim gibi ayrıntılı morfolojiye baktırın.Canım bugün kafama takılan morfolojide baş %93bizim yani %93 bozuk
zeynepppppppp okudum. Rabbim tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip etsin.
Tamam Allah razı olsun. Hayır hiç gebe kalmadımDediğim gibi ayrıntılı morfolojiye baktırın.
Daha önce hiç gebelik yaşadın mı?
İğne verse aslında iyi olurdu bende sürekli yatıyorum korkuyorum lekelenme olacak diye iğneden sonra olmadı 3 iğne vurundum 2 gün ara ile ama dr tehlikenin geçtiğini söyleyebilmek için en az 1 ay hiç kanama olmamalı dedi benim midem çok yanıyor ne yesem dokunuyor kan sulandırıcı iğneden mi bilmiyorum göbeğimde çıktı evde yatmak daha doğrusu hiçbirşey yapamamak çok sıkıcı Rabbim bugünleri aratmasın bir an önce şifamıza kavuşup hamileliğin tadını çıkaralım inş .
Teşekkürler cnm Allah razı olsun :)
Teşekkürler cnm Allah razı olsun :)zeynepppppppp okudum. Rabbim tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip etsin.
Teşekkürler cnm Allah razı olsun :) Rabbim sana da çocuğunu bağışlasın hayırlı evlat olsun inşşşzeynepppppppp icin 336 ya Musavvir c.c okudum .Rabbim en kisa zamanda mucizeni gondersin canim insallah .Sen de artik icinde pit pit atan minik bir kalp tasirsin insallah.Hastaneye tedavi icin degil de bebeğini usg de gormek icin kosarsin insallah
Teşekkürler cnm Allah razı olsun :)zeynepppppppp esmaları okudum dua ettim.Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah.Amin.
Teşekkürler cnm Allah razı olsun :) Allah sana da evladını bağışlasın inşşş. Sağlıklı gebelik nasib etsin.zeynepppppppp 707 ya varis 336 ya musavvir okudum dua ettim Rabbim mubarek isimlerinin yüzü suyu hürmetine hayırlı saglıklı evlatlar versin sana .
Bu arada bende hamile kaldıgım ay 4444 salatı tefriciye okumustum inanarak cok sukur kabul oldu duam.
Mutlaka inanarak oku senin icin 50 tane de ben okudum senin niyetine Rabbim duanı kabul etsin
yok canim 2. Tup bebek denememizde oldu asilama icin sayi yetersizdiAşılamayla tuttu yani öyle mi arkadaşım? Morfoliji nasildi? Bizim %0. Ama sayı ve hız çok iyi
Amin cankm hepimize insallah. Yok tup bebek canimRabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım. Tüp mü aşılama mı oldu sizin
morfoloji basta sayi azligindan bakilamoyordu bizde ama cok sonradan 3 4 ciktiBizim morfoloji düzeldi hız ve sayı yetersiz
Olur inşallah bol bol dua.Tamam Allah razı olsun. Hayır hiç gebe kalmadım
Amin canım inşallahOlur inşallah bol bol dua.
bu hareketle morfolojinin 0 olması ilginç. Bence eșiniz tekrarlasın testiniSperm sayisi 20 milyon. Toplam sperm sayisi 108 milyon. Ileri hareket %60 yerinde hareket%12
Ben de bugune ozel sabah gittim yeni geldim cok sicak hem bunaldim hem yoruldum .Biraz yatip perde atcam esim gelene kadar ciksin direk asalim diye .Merhaba kızlar nasılsınız? 8 saat ders+nöbet pert durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?