- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Ben de bugune ozel sabah gittim yeni geldim cok sicak hem bunaldim hem yoruldum .Biraz yatip perde atcam esim gelene kadar ciksin direk asalim diye .
Ben ufak seyleri yapiyorum canim ona ragmen cok yoruluyorum nefes nefese kaliyorum .Icime sinen temizlikci olsa alcam eve ama o da yok .Bahar temizliği yaptık biz çok şükür. Bittik resmen. Dikkat et sen yine de cnm. Yorma kendini.
İyim canım nöbet bana çok angarya iş geliyor hiç sevmiyorum.ama mecbur çok istiyorum hamile olup doğum iznine cikmak.sonra sut iznim olsun.20saat dersin olsun 11de bitsin yavruma kosayim sonra .yıllardır bunun hayaliyle yaşıyorum plan yapıyorum ama evdeki hesap çarşıya oymuyorMerhaba kızlar nasılsınız? 8 saat ders+nöbet pert durumdayım.
İyim canım nöbet bana çok angarya iş geliyor hiç sevmiyorum.ama mecbur çok istiyorum hamile olup doğum iznine cikmak.sonra sut iznim olsun.20saat dersin olsun 11de bitsin yavruma kosayim sonra .yıllardır bunun hayaliyle yaşıyorum plan yapıyorum ama evdeki hesap çarşıya oymuyor
İnşallah canım tez vakitte inşallahBiliyor musun bende bunun hesabını çok yapıyorum. Hayaller kuruyorum o kadar. 4 senedir 26- 30 saat arası ders alıyorum. Bi gün çıkacam o izne diyorum inş nasip olur :)
Canım 15 20gune çıkar inşallah onlar biraz geç cikiyorO ne zamana çıkar acaba ki
Aslında kötü değil ki morfoloji iyi proseed plus kullanın inşallah sayiyada morfoloji yede iyi gelir inşallah
canım teşekkür ederim bununn yanında keçiboynuzu kürü felan uygulayanlar var mı ? işe yarıyormu gerçektenAslında kötü değil ki morfoloji iyi proseed plus kullanın inşallah sayiyada morfoloji yede iyi gelir inşallah
Cnm sana zahmet bakar mısın ben pıhrılaşma tahlili verdim fakar bunlar çıkmş başka bişey yokCanım benden 8 tüp kan aldılar 2 si geç çıkıyor biri genetik biri trombosit kan pıhtılaşması oluyor herhalde.bide bagısıklıga bakılmış .düşük yaptım deyince yaptılar bunları
Ah canım yarın cuma ve bu günü herkes kendine kullanması için ya evvel cc esmasını okuyoruz. Ama sana da dua ederiz. Herşey gönlündeki hayırlı istek var arzular üzerine olsun inşallah.B Beyza_2018 için okudum Allah kabul etsin
Dua sırası bana yarın çok güzel günde denk gelmiş keseyi görmeye gideceğim inşallah dualarınızı bekliyorum
Amin inşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Cuma günü Ya Evvel okuduğumuzu unutmuşum şimdi sen söyleyince aklıma geldi :)Ah canım yarın cuma ve bu günü herkes kendine kullanması için ya evvel cc esmasını okuyoruz. Ama sana da dua ederiz. Herşey gönlündeki hayırlı istek var arzular üzerine olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?