Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar nasılsınız? 8 saat ders+nöbet pert durumdayım.
İyim canım nöbet bana çok angarya iş geliyor hiç sevmiyorum.ama mecbur çok istiyorum hamile olup doğum iznine cikmak.sonra sut iznim olsun.20saat dersin olsun 11de bitsin yavruma kosayim sonra .yıllardır bunun hayaliyle yaşıyorum plan yapıyorum ama evdeki hesap çarşıya oymuyor

merhaba kızlar benim eşiminde sperm değerleri sınırda çıktı anlayan varsa test sonucunu yüklüyorum. eşime proxeed plus kullanmasını söyledi. eşi bu ilacı kullanıp hamile kalanlar
var mı ?

Biliyor musun bende bunun hesabını çok yapıyorum. Hayaller kuruyorum o kadar. 4 senedir 26- 30 saat arası ders alıyorum. Bi gün çıkacam o izne diyorum inş nasip olur :)

Canım benden 8 tüp kan aldılar 2 si geç çıkıyor biri genetik biri trombosit kan pıhtılaşması oluyor herhalde.bide bagısıklıga bakılmış .düşük yaptım deyince yaptılar bunları
Cnm sana zahmet bakar mısın ben pıhrılaşma tahlili verdim fakar bunlar çıkmş başka bişey yok

B Beyza_2018 için okudum Allah kabul etsin
Dua sırası bana yarın çok güzel günde denk gelmiş keseyi görmeye gideceğim inşallah dualarınızı bekliyorum
Ah canım yarın cuma ve bu günü herkes kendine kullanması için ya evvel cc esmasını okuyoruz. Ama sana da dua ederiz. Herşey gönlündeki hayırlı istek var arzular üzerine olsun inşallah.

Ah canım yarın cuma ve bu günü herkes kendine kullanması için ya evvel cc esmasını okuyoruz. Ama sana da dua ederiz. Herşey gönlündeki hayırlı istek var arzular üzerine olsun inşallah.
Amin inşallah canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Cuma günü Ya Evvel okuduğumuzu unutmuşum şimdi sen söyleyince aklıma geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…