Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladığım kadarıyla yazıyorum. Sperm sayınız az toplam sayı 39milyon ve üstü olmalı yıkandıktan sonra 15 milyon olmalı ilki sizin 29.9 diğer 13.6 ama kötü değil. İleri hareketiniz iyi morfoloji 4 çıkmış tam sınır oda iyi. Sadece sayınız biraz az bence onun dısında gayet iyi

Hayır canım tekrar yaptırmadık proxeed plus'u kullansın 2- ay sonra yaptıralım diye düşünmüştük. ilacı hiç düzenli kullanamadık henüz. yani daha doğrusu kullanamadı
AMA 5ay gecmiş az bi zaman degıl hiç bir sey yapmadınız bi 5ayda yeni mi ilaç kullanmaya başladı eşiniz

asıl olan testler çıkmamış doktorun sana açıkla r zaten ama antiteombin ııı yüksek çıkmış bunu önemsiyorrlar.yanlış bilgi vermek istemem ama pıhtılaşma eğilimi varsa yükseliyor
Cnm o çıkması gerekn test ney labaratuvara sölüyorm anlamıorlar ne demem lazım hangisi eksik

Cnm o çıkması gerekn test ney labaratuvara sölüyorm anlamıorlar ne demem lazım hangisi eksik
Adı trombofili paneli 15 güne çıkıyor bahsettiler mi 15 güne çıkacak sonucunuz var gelip labaratuvar dan alacaksınız diye sisteme yansımıyor bu tür testler

Adı trombofili paneli 15 güne çıkıyor bahsettiler mi 15 güne çıkacak sonucunuz var gelip labaratuvar dan alacaksınız diye sisteme yansımıyor bu tür testler
Cnm lab da aradım yok dedi sadece bu tahlilleri istemişler bunlar yeterli olur mu cnm degerler böyleyken pıhtılaşma çıkabilir mi

Cnm lab da aradım yok dedi sadece bu tahlilleri istemişler bunlar yeterli olur mu cnm degerler böyleyken pıhtılaşma çıkabilir mi
Doktora danışman lazım sadece antitrombin ııı beni düşündürdü açıkçası yüksek çıkaması çünkü hemotolog özelillikle bana onu sormuştu o normalde problem yok demişti bunlar cok basit bir günde çıkan testler aslında önemli olan diğerleri

Cnm bunlar 20 günde çıktı işte

Senin antitrombin 3 kaç çıkmıştı cnm sende pıhtılaşma var mı

Güzel arkadaşlarım çok teşekkür ederim dualariniz için Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı ez vakitte hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

Cnm bunlar 20 günde çıktı işte
Aaaa cok ilginç ben hemen o gün aldım bir cok şeyi bunlarda vardı 20günlük testler değil bunlar şaşırdım .üstelik Benm 10güne çıkmış diğerleri ben uzun zaman almak için gidememiştm erzurum da idi sonuclarım ben yakın bir sehirdeyim.Benm antirombin 3.87 canım .referans aralığı 80-120 .ben trombofili panelinin kadın dogumcuya gösterdim antitrombin 3 normal mi diye sordu direkt.önemli olabilir iyi bir hemotolog a göstermenin öneririm bende düşüklerle alakalı pıhtılaşma çıkmadı canım kan sulandırıcı almıyorum

Senin antitrombin 3 kaç çıkmıştı cnm sende pıhtılaşma var mı
Belki tam tersi önemsemeyecekler ama sonuçta yükselmiş bir sonuç var ortada doktora danısmalısın canım ben bu pıhtılaşma ile alakalı 5 doktor gezdim erzurum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…