Çok saol cnm Allah razı olsun ilgilendin cvp yazdınBelki tam tersi önemsemeyecekler ama sonuçta yükselmiş bir sonuç var ortada doktora danısmalısın canım ben bu pıhtılaşma ile alakalı 5 doktor gezdim erzurum da.
Rica ederim canım her zaman ne sormak istersen buradayım:)Çok saol cnm Allah razı olsun ilgilendin cvp yazdın
Merhaba kızlar. Benim eşime de azosperm dedi doktor. varikosel teşhisi koydular ve tüp bebek tedavisi önerdiler. amaliyat çözüm değil dediler. Amaliyata karar verdik 3 gün önce. Sonradan internette facede araştırma yaparken İstanbul da bi aktar görmüştük PENDİK YANIKLAR BAHARAT diye.Yazılanlara hamile kalanlara hayret ettik o kadar çoktuuuu ki facebookta. orayı aradık bize bir kür gönderdiler gelmedi henüz bu hafta ona başlayacağız. Ama orada yazılanları okuyunca içimiz o kadar rahat etti ki anlatamam. Bakalım kür 1 aylık 1 ay sonra neler olacak. Size de tavsiyem orada yazılanları yorumları bir okuyun. Zarar etmezsiniz...
Pendik yanıklar baharatın reklamını yaptığınızı biliyorum. Bu kadar acizleşmeyin lütfen adam gibi girip internet adresimizi ziyaret ederseniz sevinirim deyin daha etik olur. Yanlış bilgiler vermeyin. Burada ki insanların beyni ve akli güçleri olduğunu unutmayın. Dünyada ki bir tek KURNAZ’ın siz olmadığınızı idrak edin ve bir daha bu tarz msjlarınızı bizimle paylaşmayın.Bitkisel tedaviyi kullandık 1 ay. Toplam Sperm sayısı 4.2 milyon oldu. Sperm sayısı 2 milyon. 1 milyon hareketli 1 milyon hareketsiz. İşe yaradı yani arkadaslar rahatladik. Ama Varikosel ilerlemiş olduğu için daha fazla devam edemedik ve eşim amaliyat oldu 2 gün önce. Çok rahat bir amaliyatti. Hiç yatmak diyebilirim. Bakalım ilerde ne olacak. Başka bitkisel kür gönderdiler amaliyatti sonrası için. Onlara başladık şimdi. Sabırsızlıkla bekliyoruz
Hoşgeldin canım. Hergün etiketleyerek bildirim yapıyorum zaten. O gün için yazdığım kişiye yazdığım duaları yazdığım miktarda yapıyoruz. Bu şekilde dönüyoruz. Sadece cuma günleri herkes bireysel kendine dua yapıyor. Akşam saatine kadar cuma günleri 1000 ya evvel c.c okuyoruz.Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar. Beni de dualarınıza alırmısjnız ama önce bir anlatın nasıl okucam. Ben buradaki tüm arkadasları çok seviyorum. İyiki varsınız hepiniz anlayışlı yardımsever güzel yürekli insanlarsınız. Rabbim hepimize anneliği tatttırır inşallah
Canm alah razi olsunnP Perican01
@Zeynep6302
@Redrise1515
@Erva_umut
sonican
@Mfsg
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
K Karabiberim123
Cumamız mübarek olsun arkadaşlar.
Bütün herkes kendi için 1000 ya Evvel c.c esmasını okuyor. Rabbim kabul etsin.
(Hiranur3434 arkadaşımızın bütün transferi var dualarınızı eksik etmeyin.)
@Erva_umut güzel haberlerle gel inşallah. Rabbim sizlerle olsun ona emanet olun.
Evet canım 4 cuma üst üste bunu yapabilirsin.günaydın kızlar hayırlı cumalar,
dediğiniz dua bumu kaçırdım mesajları
* Çocuğu olmayanın her gün 1000 kere ” Ya Evvel celle celâühû ” ism-i şerifini okursa Allah’ın izniyle muradına kavuşur.
* Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üst üste 1000 kere “Ya Evvel celle calâlühû” ism-i şerifini okursa Allah’ın izniyle muradına kavuşur.
İnşallah canım. Sana söylediklerimi yap Allah’ın izniyle kavuşacaksın yavrularına.Transferime son 1 saat rabbim cuma gunu hurmetine yuzume gulsun insalhh
canım başka bir forumda, iğnenin etkisi ile kanda hamile çıkabilirsin beta yüksek çikabilir yazıyo ama bilgin var mı bu konuda ?Bata kaç gün var benim 8 gün vardı doktorum varsa çıkar dedi
Tamam canım Allah razı olsunHoşgeldin canım. Hergün etiketleyerek bildirim yapıyorum zaten. O gün için yazdığım kişiye yazdığım duaları yazdığım miktarda yapıyoruz. Bu şekilde dönüyoruz. Sadece cuma günleri herkes bireysel kendine dua yapıyor. Akşam saatine kadar cuma günleri 1000 ya evvel c.c okuyoruz.
Listeye seni dahil ediyorum. Allahım yaptığımız duaları kabul etsin inşallah.
Bilmiyorum canımcanım başka bir forumda, iğnenin etkisi ile kanda hamile çıkabilirsin beta yüksek çikabilir yazıyo ama bilgin var mı bu konuda ?
Saol cnm alah razi olsn sendenİnşallah canım. Sana söylediklerimi yap Allah’ın izniyle kavuşacaksın yavrularına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?