Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bitkisel tedaviyi kullandık 1 ay. Toplam Sperm sayısı 4.2 milyon oldu. Sperm sayısı 2 milyon. 1 milyon hareketli 1 milyon hareketsiz. İşe yaradı yani arkadaslar rahatladik. Ama Varikosel ilerlemiş olduğu için daha fazla devam edemedik ve eşim amaliyat oldu 2 gün önce. Çok rahat bir amaliyatti. Hiç yatmak diyebilirim. Bakalım ilerde ne olacak. Başka bitkisel kür gönderdiler amaliyatti sonrası için. Onlara başladık şimdi. Sabırsızlıkla bekliyoruz

P Perican01 duanı okudum Allah ım sağlıklı bir şekilde evladına kavuştursun inşallah seni ve eşini.

@Zeynep6302 canım ancak tamamlayabildim duanı. Allah ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah.

@Redrise1515 duanı okudum canım Rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Pendik yanıklar baharatın reklamını yaptığınızı biliyorum. Bu kadar acizleşmeyin lütfen adam gibi girip internet adresimizi ziyaret ederseniz sevinirim deyin daha etik olur. Yanlış bilgiler vermeyin. Burada ki insanların beyni ve akli güçleri olduğunu unutmayın. Dünyada ki bir tek KURNAZ’ın siz olmadığınızı idrak edin ve bir daha bu tarz msjlarınızı bizimle paylaşmayın.

Hoşgeldin canım. Hergün etiketleyerek bildirim yapıyorum zaten. O gün için yazdığım kişiye yazdığım duaları yazdığım miktarda yapıyoruz. Bu şekilde dönüyoruz. Sadece cuma günleri herkes bireysel kendine dua yapıyor. Akşam saatine kadar cuma günleri 1000 ya evvel c.c okuyoruz.
Listeye seni dahil ediyorum. Allahım yaptığımız duaları kabul etsin inşallah.

günaydın kızlar hayırlı cumalar,

dediğiniz dua bumu kaçırdım mesajları

* Çocuğu olmayanın her gün 1000 kere ” Ya Evvel celle celâühû ” ism-i şerifini okursa Allah’ın izniyle muradına kavuşur.
* Çocuğu olmayanlar 4 Cuma üst üste 1000 kere “Ya Evvel celle calâlühû” ism-i şerifini okursa Allah’ın izniyle muradına kavuşur.

Canm alah razi olsunn

Evet canım 4 cuma üst üste bunu yapabilirsin.

Tamam canım Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…