Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar eşi azfcli olan varsa benim eşime Tarsus da ünlü bir ebe kadın macun hazırladı siz de doktora danışıp yaptırabilirsiniz eşimin hormonları normal bu Arada

Eklentiler

• IMG_1738.webp
    11 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar ismimi değiştirdim cennet olayım dedim.Birşey merak ediyorum tüp bebek aşamasını çevresinden gizleyerek yaptıran var mı?
Ben sadece iki tarafın ailesine söylemeyi düşünüyorum zaten onların dışında akrabalar dahil kimse problem oldugunu bilmiyor tahmin edenler olabilir mi bilmiyorum.yaz tatiline denk getircem cnm

Ben sadece iki tarafın ailesine söylemeyi düşünüyorum zaten onların dışında akrabalar dahil kimse problem oldugunu bilmiyor tahmin edenler olabilir mi bilmiyorum.yaz tatiline denk getircem cnm
Ah canım biz ne yaparız bilmiyorum ama eşimle dün konuştuk. Merkezler bize yakın olduğu için ilk denememizi kimseyle paylaşma taraftarı değiliz aileler de dahil. Kafamız rahat sorulardan ve düşüncelerden uzak bir şekilde ikimiz göğüslemek istiyoruz bu süreci. İnşallah rabbim hemen nasip eder. Başka denemelere gerek kalmaz oldu ki olmadı ondan sonra söyleyebiliriz. Yapabilir miyiz? Anlarlar mı? Onu bilmiyorum.

Canım merhaba son durumun ne bilmiyorum ama bu yazını görünce bende başımizdan geçeni yazmak istedim.benim de eşim test yaptırdı ileri hareket 0 yerinde hareket %50 hareketsiz %50 çıktı varikosel varmış çift yönlü eşim ameliyat oldu aynı zamanda 3 ay boyunca proxeed toz ve keçi boynuzu kürü uyguladık hergün düzenli iki avuc ceviz ve muz yedi. Bide hakiki bala ceviz findik yer fıstığı ezip koydum onu çok düzenli yemesede gene biraz yedi ve en önemlisi sigarayı bıraktı eşimin değerleri son testte sperm sayısı 98 milyon hareketli %86 ileri hareket %74 morfolonu %18 cikti tabu bize iyi gelen herkese iyi gelecek diye bişey yok ama paylaşmak istedim belki yardımcı olur birilerine diye

Biz torun istedikleri için daha fazla saklayamadık söledik pek meraklılardı ne zamn olcak die sağolsunlar!!!o yüzden sölemek sorunda kaldık zaten merkez bize uzak o yüzden anneme gitmeden yapamam

Canım ben yaptırdım eşim annem ve babam dışında kimse bilmiyordu tatilde yaptirmistim

Ben nacizane soyle dusunyorum bu konuda once ailenizle iliskinize bagli normal karsilayan het kosullda yaninizda olan destekleyen bi aileniz varsa soylenebilir.Malaesef her aile ole degil. Bi de uzaklik meselesi aile yaninda degil ve ihtiyac olunmyacaksa soylenmeye gerek yok dusunuyorum sonuca gore soylebilrsiniz ama basta soylemek sonra belki pismanlik yaratabilir. Kisacasi kisiye gore degisebilen bi durum canim bence.

Kızlar ismimi değiştirdim cennet olayım dedim.Birşey merak ediyorum tüp bebek aşamasını çevresinden gizleyerek yaptıran var mı?
Bizim görüştüğümüz bir aile var .Cocuklari 4 yasinda tup bebek oldugunu kimse bilmiyormus .Bizim tedavi surecinde esime destek olmak icin adam soylemis bizimki tup bebek ama aileler bile bilmiyor diye .

Biz torun istedikleri için daha fazla saklayamadık söledik pek meraklılardı ne zamn olcak die sağolsunlar!!!o yüzden sölemek sorunda kaldık zaten merkez bize uzak o yüzden anneme gitmeden yapamam
Eşimin ailesi eşimdeki problemi biliyor onun haricinde kimse bilmiyor bir buçuk sene üzülmesinler diye kimseye bahsetmedik bari diyorum bu süreci de ikimiz atlatalım.
Afilim92 bende öyle yapmak istiyorum açıkcası. Bu aşamaya kadar kimseye belli etmedik. Eğer tüp bebeğe gerek duyulursa da eşimle birlikte atlatabiliriz diye düşünüyorum.

Saklicennet cnm biz kaynanamlara söylemiycez sadece annem ve ablalarım bilecek. Zaten ablamlarda kalıcaz. Bilmemesi imkansız. Artık olsun bitsin olacaksa olsun olmayacaksa uzun bi süre bu konuyu rafa kaldırmak istiyorum. Kafa tasım yanacak artık düşünmekten ya. Eşimde hayattan soğudu. Kaynanamlara söylemiycem hiçbirşey çünkü söylesem beni darlayacaklar. Zaten beni defolu gibi görüyorlar bi de tüp tutmazsa hurdaya çıkarırlar beni. Bu yaz heraçıdan değişimlerle geçecek benim için. Tayin istiycem artı tüp bebek yaptırıcaz. İnş ikisi içinde hayırlısı olur inşşşşşşşş tüm arkadaşlarım içinde öyle olur inş

Biz gizledik canım sadece annem biliyor.Daha önce ki tedavilerimizde eşimin ailesi çok soru sordular neden tutmadı felan diye bunalttılar beni o yüzden bu kez özellikle eşimin ailesinden sakladık.inşallah sizin tüp bebeğe gerek kalmaz doğal yolla olur.Bu arada keseyi gördüm kızlar Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah kalp atışını da duymayı ve sağ Salim kucağıma almayı da Rabbim nasip etsin. Hiranur3434 transferin hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur

Cnm gözün aydın. Bi de kalp atışını duyarsan bi ohhh dersin inşşş. Rabbim gönlünüzün güzelliği gibi güzellikler nasip etsin inş

Cnm gözün aydın. Bi de kalp atışını duyarsan bi ohhh dersin inşşş. Rabbim gönlünüzün güzelliği gibi güzellikler nasip etsin inş
Amin inşallah canım darısı en koşa zaman da sizlere olsun.kalp atışını duyduktan sonra rahatlıycam gibime geliyor hayırlısı ile şuan kimseye söylemedik sadece annem biliyor gebe olduğumu inşallah kalp atışını duyduktan sonra diğer akrabalara söyliycez

Bir de herkesin bilmesi seni sorularla bunaltmalari demek .Eger yatman filan gerekirse o zaman da normal gebelik gibi gösterebilirsiniz. Yani pozitif olursa mukemmel olur kimseye de aciklama yapmazsiniz .

Söyleme cnm 12 haftalık loşunda sonra söyle. Ne olur ne olmaz. Kimse seni germesin. Bırak uyusunlar.... 12 haftalık olunca emin ol şok olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…