Canim hayirli olsun Rabbim daim etsinAmin inşallah canım darısı en koşa zaman da sizlere olsun.kalp atışını duyduktan sonra rahatlıycam gibime geliyor hayırlısı ile şuan kimseye söylemedik sadece annem biliyor gebe olduğumu inşallah kalp atışını duyduktan sonra diğer akrabalara söyliycez
Ailemle bağlarım çok kuvvetli sırf annemi üzmemek için ona hiçbirşey söylemeden varikosel ameliyatı olduk düzelir düşüncesiyle. Düzelmedi sonra ilaç tedavisine başladık yine sıkıntı yapmasın diye söylemedik düzelsin söylerim dedim. Düzeleceği de Yok gibi. Şimdi bu kadar şaklamışken tedaviyi de göreyim diyorum. Rabbim inşallah fazla bekletmez.Ben nacizane soyle dusunyorum bu konuda once ailenizle iliskinize bagli normal karsilayan het kosullda yaninizda olan destekleyen bi aileniz varsa soylenebilir.Malaesef her aile ole degil. Bi de uzaklik meselesi aile yaninda degil ve ihtiyac olunmyacaksa soylenmeye gerek yok dusunuyorum sonuca gore soylebilrsiniz ama basta soylemek sonra belki pismanlik yaratabilir. Kisacasi kisiye gore degisebilen bi durum canim bence.
Canım sen nereden düşünüyorsun tüp bebek icin varmı araştırdığın bir yerAilemle bağlarım çok kuvvetli sırf annemi üzmemek için ona hiçbirşey söylemeden varikosel ameliyatı olduk düzelir düşüncesiyle. Düzelmedi sonra ilaç tedavisine başladık yine sıkıntı yapmasın diye söylemedik düzelsin söylerim dedim. Düzeleceği de Yok gibi. Şimdi bu kadar şaklamışken tedaviyi de göreyim diyorum. Rabbim inşallah fazla bekletmez.
Çok sevindim sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah. Çok bekledin sonu güzel olsun.Biz gizledik canım sadece annem biliyor.Daha önce ki tedavilerimizde eşimin ailesi çok soru sordular neden tutmadı felan diye bunalttılar beni o yüzden bu kez özellikle eşimin ailesinden sakladık.inşallah sizin tüp bebeğe gerek kalmaz doğal yolla olur.Bu arada keseyi gördüm kızlar Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah kalp atışını da duymayı ve sağ Salim kucağıma almayı da Rabbim nasip etsin.Hiranur3434 transferin hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur
Şuan hiç bilmiyorum. Memorial ve perican ablanın yaptırdığı emsey var aklımda ikisinden biri. İkisinin de lab iyi olduğunu duyuyorum.Canım sen nereden düşünüyorsun tüp bebek icin varmı araştırdığın bir yer
Canım ben listede yokum.P Perican01
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
sonican
@Mfsg
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
@Sibelak85
Cumamız mübarek olsun arkadaşlar.
Bütün herkes kendi için 1000 ya Evvel c.c esmasını okuyor. Rabbim kabul etsin.
(Hiranur3434 arkadaşımızın bütün transferi var dualarınızı eksik etmeyin.)
@Erva_umut güzel haberlerle gel inşallah. Rabbim sizlerle olsun ona emanet olun.
Emsey bana uzak bende memorialda düşünüyorum bakalım kısmetŞuan hiç bilmiyorum. Memorial ve perican ablanın yaptırdığı emsey var aklımda ikisinden biri. İkisinin de lab iyi olduğunu duyuyorum.
Canım gözün aydın lütfen hamileliğini iyi geçir stresten uzak dua okadar önemli biseymiski.hamileliginin tadını çıkar darısı bize inşallahBiz gizledik canım sadece annem biliyor.Daha önce ki tedavilerimizde eşimin ailesi çok soru sordular neden tutmadı felan diye bunalttılar beni o yüzden bu kez özellikle eşimin ailesinden sakladık.inşallah sizin tüp bebeğe gerek kalmaz doğal yolla olur.Bu arada keseyi gördüm kızlar Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah kalp atışını da duymayı ve sağ Salim kucağıma almayı da Rabbim nasip etsin.Hiranur3434 transferin hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur
Canm cok saol alah razi olsun @Erva_umutBiz gizledik canım sadece annem biliyor.Daha önce ki tedavilerimizde eşimin ailesi çok soru sordular neden tutmadı felan diye bunalttılar beni o yüzden bu kez özellikle eşimin ailesinden sakladık.inşallah sizin tüp bebeğe gerek kalmaz doğal yolla olur.Bu arada keseyi gördüm kızlar Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah kalp atışını da duymayı ve sağ Salim kucağıma almayı da Rabbim nasip etsin.Hiranur3434 transferin hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunur
Yani ne guzel ... tedavini de ol ins olur diyelim olmadi soylersin durumunuzu zaten yavas yavasta anliyorlar zaman gectikceAilemle bağlarım çok kuvvetli sırf annemi üzmemek için ona hiçbirşey söylemeden varikosel ameliyatı olduk düzelir düşüncesiyle. Düzelmedi sonra ilaç tedavisine başladık yine sıkıntı yapmasın diye söylemedik düzelsin söylerim dedim. Düzeleceği de Yok gibi. Şimdi bu kadar şaklamışken tedaviyi de göreyim diyorum. Rabbim inşallah fazla bekletmez.
Aaa kuzura bakma hiç dikkat etmedim yenilerken bazıları silindi gözden geçirdim ekledim seni gözden kaçırmışım. Kendi ismimi değiştirmeyi de unutmuşum çokmüzgünüm hemen ekliyorum.Canım ben listede yokum.
Yani zaten olmadı söyleyeceğim zaman geçtikçe anlayacaklar.Yani ne guzel ... tedavini de ol ins olur diyelim olmadi soylersin durumunuzu zaten yavas yavasta anliyorlar zaman gectikce
Evet ikisi çok zıt yerlerdeler ama araç olduğu sürece bizim için sıkıntı yok. Umarım herşey güzel olur bizler için.Emsey bana uzak bende memorialda düşünüyorum bakalım kısmet
Amin canım iki kere normal hamile kaldığım için esimde annemde tüp bebekten yana değil ama ben bu süreçte cook yiprandim beklemek çok zor geliyor gerçi nasip yoksa tüp bebekle de olmazya bir umut ona tutunuyorumEvet ikisi çok zıt yerlerdeler ama araç olduğu sürece bizim için sıkıntı yok. Umarım herşey güzel olur bizler için.
Evet katılıyorum. Gerçekten nasip. Ben hiç hamile kalamadım. Problemimizin de ne olduğunu bilmiyorum. Görünürde birşey Yok ama spermler haraketlenmiyorlar bende içeride bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bize problem açacak diye çok korkuyorum açıkçası. Hamile kalamayacakmışım gibi geliyor bazen.Amin canım iki kere normal hamile kaldığım için esimde annemde tüp bebekten yana değil ama ben bu süreçte cook yiprandim beklemek çok zor geliyor gerçi nasip yoksa tüp bebekle de olmazya bir umut ona tutunuyorum
Takviye kullanıyoruz ya onun mutlaka faydası vardır canım tüp bebekte bence olur inşallah.mutlaka bu kadar kullanılan şeyin faydasını vardır.bazi şeyler sebep olur belki hareket olsaydı neden olmuyor diye kendini yipratacaktin iyice . inşallah hepimizi bu yaza hamile girerizEvet katılıyorum. Gerçekten nasip. Ben hiç hamile kalamadım. Problemimizin de ne olduğunu bilmiyorum. Görünürde birşey Yok ama spermler haraketlenmiyorlar bende içeride bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bize problem açacak diye çok korkuyorum açıkçası. Hamile kalamayacakmışım gibi geliyor bazen.
Hiç öyle düşünme ben polikistik över olduğum halde kolay hamile kaldım inan vakit zamanı gelmeden hiçbişey nasip olmuyor bende acaba yumurtalarım kalitesizmi diye yer bitirirdm hamile kaldım kimse erkekten şüphe etmez ama Allah aklıma düşürdü acaba spermler sıkıntılı mı diye eşim bile zor ikna oldu da test verdi sonrası malum sok oldukEvet katılıyorum. Gerçekten nasip. Ben hiç hamile kalamadım. Problemimizin de ne olduğunu bilmiyorum. Görünürde birşey Yok ama spermler haraketlenmiyorlar bende içeride bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bize problem açacak diye çok korkuyorum açıkçası. Hamile kalamayacakmışım gibi geliyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?