Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim hayirli olsun Rabbim daim etsin
Nacizane fikrim 8 9 hafta saklamaniz .Biz ailelere 7.haftada soyledik .Babaanne vs oteki akrabalara da 12 den sonra .Bu donem cok hassas ve hamilelere cok nazar değiyor.

Ailemle bağlarım çok kuvvetli sırf annemi üzmemek için ona hiçbirşey söylemeden varikosel ameliyatı olduk düzelir düşüncesiyle. Düzelmedi sonra ilaç tedavisine başladık yine sıkıntı yapmasın diye söylemedik düzelsin söylerim dedim. Düzeleceği de Yok gibi. Şimdi bu kadar şaklamışken tedaviyi de göreyim diyorum. Rabbim inşallah fazla bekletmez.

Canım sen nereden düşünüyorsun tüp bebek icin varmı araştırdığın bir yer

Çok sevindim sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah. Çok bekledin sonu güzel olsun.

Benim tedavimde annemler biliyordu uzaktalar annem yardımcı olsun destek olsun diye onlara söyledik. Pozitifi görüncede kaynanamlara söyledik. Sağolsun kayınvalidem bütün sülalesine söyledi.gebeliğim en başından beri hep düşük tehlikesiyle ilerledi. Bizim tarafa dayımlara halamlara falan 12.haftadan sonra söyledik. Ama olacak yaa 17. haftada kaybettim bebeğimi hiç bir sebep yokken. Nazar olduğunu bile düşünüyorum artık. Nasip olurda ikinci gebeliğimi yaşarsam belli haftaya kadar kayınvalidelere bile söylemeyeceğim.

@Erva_umut Rabbim bebeğini sana bağışlasın. İnşAllah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirip sağ salim bebeğini kucağına alırsın. Darısı bizlerin başına inşAllah.

Canım ben listede yokum.

Canım gözün aydın lütfen hamileliğini iyi geçir stresten uzak dua okadar önemli biseymiski.hamileliginin tadını çıkar darısı bize inşallah

Canm cok saol alah razi olsun @Erva_umut

Yani ne guzel ... tedavini de ol ins olur diyelim olmadi soylersin durumunuzu zaten yavas yavasta anliyorlar zaman gectikce

Evet ikisi çok zıt yerlerdeler ama araç olduğu sürece bizim için sıkıntı yok. Umarım herşey güzel olur bizler için.
Amin canım iki kere normal hamile kaldığım için esimde annemde tüp bebekten yana değil ama ben bu süreçte cook yiprandim beklemek çok zor geliyor gerçi nasip yoksa tüp bebekle de olmazya bir umut ona tutunuyorum

Amin canım iki kere normal hamile kaldığım için esimde annemde tüp bebekten yana değil ama ben bu süreçte cook yiprandim beklemek çok zor geliyor gerçi nasip yoksa tüp bebekle de olmazya bir umut ona tutunuyorum
Evet katılıyorum. Gerçekten nasip. Ben hiç hamile kalamadım. Problemimizin de ne olduğunu bilmiyorum. Görünürde birşey Yok ama spermler haraketlenmiyorlar bende içeride bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bize problem açacak diye çok korkuyorum açıkçası. Hamile kalamayacakmışım gibi geliyor bazen.

P Perican01
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
ayllllliiiin35
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
@Sibelak85

Arkadaşlar elimizden geldiğince okumalara katılalım lütfen. Bir kaç arkadaşı listede yayınlıyorum fakat devam edip etmeyeceklerini bildirmediler. Çıkmak isteyen bildirsin lütfen.
Özel dua isteyenler sırası gelmeden söylerlerse kendisine istediği duayı yapabiliriz.
Allah dualarımızı kabul etsin.

Takviye kullanıyoruz ya onun mutlaka faydası vardır canım tüp bebekte bence olur inşallah.mutlaka bu kadar kullanılan şeyin faydasını vardır.bazi şeyler sebep olur belki hareket olsaydı neden olmuyor diye kendini yipratacaktin iyice . inşallah hepimizi bu yaza hamile gireriz

Hiç öyle düşünme ben polikistik över olduğum halde kolay hamile kaldım inan vakit zamanı gelmeden hiçbişey nasip olmuyor bende acaba yumurtalarım kalitesizmi diye yer bitirirdm hamile kaldım kimse erkekten şüphe etmez ama Allah aklıma düşürdü acaba spermler sıkıntılı mı diye eşim bile zor ikna oldu da test verdi sonrası malum sok olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…