Şu aralar Ya Latif ismini okuyalim arkadaslrimiza istersen canim saban ayinik ilk on gunu bu ismin gucu cok fazlaymis . Lutfetme kokunden geliyor . Allahimda bizim dualrimizi lutfedip kabul eder ins.@Perican01
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
@sonican
Saklicennet
L Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
@Suskun Ceylan
@Efulimm41
T Tubeee
ayllllliiiin35
@Duygu1701
@Hiranur3434
smyr35
K Karabiberim123
Arkadaşlar elimizden geldiğince okumalara katılalım lütfen. Bir kaç arkadaşı listede yayınlıyorum fakat devam edip etmeyeceklerini bildirmediler. Çıkmak isteyen bildirsin lütfen.
Özel dua isteyenler sırası gelmeden söylerlerse kendisine istediği duayı yapabiliriz.
Allah dualarımızı kabul etsin.
İnşallah bizlere de nasip olur. Benim de muallakta kalan bir pco davam var bir dr olabilirsin demişti randevu almaya çalışıyorum netleştirmek için. Buda beni şok etti zaten şimdiye kadar hiç bir dr dememişti.Hiç öyle düşünme ben polikistik över olduğum halde kolay hamile kaldım inan vakit zamanı gelmeden hiçbişey nasip olmuyor bende acaba yumurtalarım kalitesizmi diye yer bitirirdm hamile kaldım kimse erkekten şüphe etmez ama Allah aklıma düşürdü acaba spermler sıkıntılı mı diye eşim bile zor ikna oldu da test verdi sonrası malum sok olduk
İnşallah düşmüştür canım ama bence gidip iyi bir profla görüşüp fikrini almada fayda var.Kızlar pazartesi günü tekrar DNA hasar testi vermeye gideceğiz Kaan hoca istedi inşallah düşmüştür. Gerçi doğal yolla olma ümidim neredeyse YÖK düştüyse yaza tüp bebek düşünüyorum gibi. 1 yıl oldu korunmayı bırakalı 4 yıllık evliyim ama. Sizce napayım?
Ürolog olarak mı kadın Doğumda mi canım? Kaan hocanın fikrini alacağım tabi ama bilemedim.İnşallah düşmüştür canım ama bence gidip iyi bir profla görüşüp fikrini almada fayda var.
Kadın doğum tüp bebek üzerine bir doktor canım fikir almak her zaman iyidir bir plan yaparsın ona göre hareket edersin inşallah hemen kavusursun yavruna canımÜrolog olarak mı kadın Doğumda mi canım? Kaan hocanın fikrini alacağım tabi ama bilemedim.
Düzenli adet oluyorsan hiç öenmseme canım bide ovuslasyo n testi kullan bende işe yaradı tam günü tesbit ederdmİnşallah bizlere de nasip olur. Benim de muallakta kalan bir pco davam var bir dr olabilirsin demişti randevu almaya çalışıyorum netleştirmek için. Buda beni şok etti zaten şimdiye kadar hiç bir dr dememişti.
2016 adet takvimime bakıyorum da30/31 günde oluyormuşum her ay. Şimdi 32 günde bir ama üç ayda birde gecikiyorum 40a sarkıyor. Buda moralimi bozuyor. Geçen ay 32. Günümde oldum bu ay 40. Günde oldum.Düzenli adet oluyorsan hiç öenmseme canım bide ovuslasyo n testi kullan bende işe yaradı tam günü tesbit ederdm
Hayıt suyun u şiddetle tavsiye ederim bana derman oldu adet sancımı kesti gününe gün oldum devamlı2016 adet takvimime bakıyorum da30/31 günde oluyormuşum her ay. Şimdi 32 günde bir ama üç ayda birde gecikiyorum 40a sarkıyor. Buda moralimi bozuyor. Geçen ay 32. Günümde oldum bu ay 40. Günde oldum.
Canm bu aksamalar bazen yumurtanın geç olgunlaşması yüzünden olabilir hemen pcoya yorma bende pco yokmuş şükür ama geçen ay 32 de oldum2016 adet takvimime bakıyorum da30/31 günde oluyormuşum her ay. Şimdi 32 günde bir ama üç ayda birde gecikiyorum 40a sarkıyor. Buda moralimi bozuyor. Geçen ay 32. Günümde oldum bu ay 40. Günde oldum.
Canım ben daha okumaya başlayamadım. Şimdi kimden başlıycam okumaya@Perican01
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
@sonican
Saklicennet
L Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
@Suskun Ceylan
@Efulimm41
T Tubeee
ayllllliiiin35
@Duygu1701
@Hiranur3434
smyr35
K Karabiberim123
Arkadaşlar elimizden geldiğince okumalara katılalım lütfen. Bir kaç arkadaşı listede yayınlıyorum fakat devam edip etmeyeceklerini bildirmediler. Çıkmak isteyen bildirsin lütfen.
Özel dua isteyenler sırası gelmeden söylerlerse kendisine istediği duayı yapabiliriz.
Canım ben daha okumaya başlayamadım. Şimdi kimden başlıycam okumaya@Perican01
@Zeynep6302
B Beyza_2018
@Erva_umut
@sonican
Saklicennet
L Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
@Suskun Ceylan
@Efulimm41
T Tubeee
ayllllliiiin35
@Duygu1701
@Hiranur3434
smyr35
K Karabiberim123
İnan bu konuda da kafam çok karışık kime gitsem napsam bilemiyorum. Bu süreçte birilerini bulmam lazım dediğin gibi. İnşallah canım hepimiz bi an önce.Kadın doğum tüp bebek üzerine bir doktor canım fikir almak her zaman iyidir bir plan yaparsın ona göre hareket edersin inşallah hemen kavusursun yavruna canım
Amin canın inşallah çıkmaz. Allah kolaylığını versin. Dinlen kendini yorma daha çok acıkırsın.Kizlar seker yuklemesi yapildi saat 1 e kadar ac durcam dua edin seker çıkmasın 3 kez kan vercem. Sabah 6da uyandim açlıktan ve 1 e kadar nasil durcam bilmiyorum
Adet düzenimiz aynı. Bana 4 doktor yok dedi 1 prof hafif şiddette dedi. Yumurta gelişimi iyi ise sıkıntı yapmamıza gerek yokmuş. Ben geçen ay aslanpençesi çayı içtim ara ara ve tam 30. Günde geldi. Bu ay hiç içmedim bugün 37. Günüm hala adetim gelmedi malesef. Geçen ay inofolic de kullanmıştım ve 3 yumurtam olmuştu. O da epey etkili yani.2016 adet takvimime bakıyorum da30/31 günde oluyormuşum her ay. Şimdi 32 günde bir ama üç ayda birde gecikiyorum 40a sarkıyor. Buda moralimi bozuyor. Geçen ay 32. Günümde oldum bu ay 40. Günde oldum.
Merhaba inşAllah herşey istediğiniz gibi olur. İzmirde hangi üroloji doktoruna gideceksiniz acaba?Günaydın arkadaşlar ben özel bi kadın doğum Doktoruna gitmiştim. Herşeyime baktı inceledi gecen ay yumurta takibi de yaptı. Ama olmadı gebelik malesef. Yumurta kalitemiz baktı onuda çok begendi. Bu değerlerde yüzde yüz demiyim ama yüzde yetmiş seksen olurdu çocuğun dedi. Aşılama yapabilmesi için de en az 5milyon sperm olması gerekmiş bizin 3.5 milyondu son testte. Bizi izmirde iyi bi ürolog bu konularda uzman bi doktora yönlendirdi. Eşim 9 mayısta yeni test vericek. Onu alıp o doktora gidicez. En azından içim rahatladı çok olumlu konustu. İnşallah değerleri artmıştır da aşılamaya yönleniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?