- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Canım listenin sonlarında olan hiranur3434 için okuduk tüp bebek yaptırıyor o dahil liste başından umut Ervaya kadar okuyacaksın. Ama binim yayınladığım duaları okumak zorunda değilsin. Zorunluluk adına yapmıyoruz biliyorsun. İçinden gelen ne varsa onu oku ve samimiyetle dua etmen yeter.Canım ben daha okumaya başlayamadım. Şimdi kimden başlıycam okumaya
Sağol canım. Bende Aslan pençesi ve hayıta başlasam mı?Adet düzenimiz aynı. Bana 4 doktor yok dedi 1 prof hafif şiddette dedi. Yumurta gelişimi iyi ise sıkıntı yapmamıza gerek yokmuş. Ben geçen ay aslanpençesi çayı içtim ara ara ve tam 30. Günde geldi. Bu ay hiç içmedim bugün 37. Günüm hala adetim gelmedi malesef. Geçen ay inofolic de kullanmıştım ve 3 yumurtam olmuştu. O da epey etkili yani.
Korkma canım 1/2 ayda düşüyor. Antioksidan yüklü besinler tüketim ve antioksidan takviye alın. Mesela Kaan hoca sperra ve art med Yada impryl veya emodex veriyor. Bende teatrio kapsül öneririm. Doktorunuz varsa danışarak kullanmaya başlayın biran önce.Kızlar nasılsınız dna hasar testi sonucumuz çıkmış %32 sonuç çok moralim bozuldu nasıl düşürcez bunu bilmiyorum bayramdan sonra tüp bebek düşünüyorduk of ya offf
Canım bu 5 milyon haraketli mi olmalıymış. Bizde 40 milyon ama haraket çok düşük.Günaydın arkadaşlar ben özel bi kadın doğum Doktoruna gitmiştim. Herşeyime baktı inceledi gecen ay yumurta takibi de yaptı. Ama olmadı gebelik malesef. Yumurta kalitemiz baktı onuda çok begendi. Bu değerlerde yüzde yüz demiyim ama yüzde yetmiş seksen olurdu çocuğun dedi. Aşılama yapabilmesi için de en az 5milyon sperm olması gerekmiş bizin 3.5 milyondu son testte. Bizi izmirde iyi bi ürolog bu konularda uzman bi doktora yönlendirdi. Eşim 9 mayısta yeni test vericek. Onu alıp o doktora gidicez. En azından içim rahatladı çok olumlu konustu. İnşallah değerleri artmıştır da aşılamaya yönleniriz
Canım listenin sonlarında olan hiranur3434 için okuduk tüp bebek yaptırıyor o dahil liste başından umut Ervaya kadar okuyacaksın. Ama binim yayınladığım duaları okumak zorunda değilsin. Zorunluluk adına yapmıyoruz biliyorsun. İçinden gelen ne varsa onu oku ve samimiyetle dua etmen yeter.
Yanlızzeynepppppppp arkadaşımız selatı tefriciye ye başladı. Üç beş kaç tane okuyabilirsen okurmusun. Biliyorum dua uzun ama çok okumana gerek Yok. 5 tane okusak bile duasında duamız olur. Diğer arkadaşlara da rica ediyorum. 3/5 tane okuyalım. Duasına dua katalım. Kimin kime neye vesile olacağını bilemeyiz. Şimdiden hepimizden allah razı olsun.
Başla cnm ben iki aydır kullanıyorum 28. Gün sabah aynı saatte adet oluyorum ve İnan çok işe yarıyor. Hatta ben bi karışım aldım poşet çay içinde Aslan pençesi hayıt otu civan perçemi vs bitkiler var aktar bu kadın kısırlığı için çok iyi bi çay demişti eve geçersen pazartesi kutunun fotosunu çekeyim ve atayım sana içeriğine bak.Sağol canım. Bende Aslan pençesi ve hayıta başlasam mı?
Ah canım amin inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Herşey allah rızası için o razı olsun yeter. Hepimiz onun hidayetindeyiz. Aklımdasın bende okuyabildiği kadarını sana yazacağım. İnşallah bitirirsin başladıysan bitecek demektir.Saklicennet cnm arkadaşım senin gönlün ne kadar yüce ya. Maşallah. Çok teşekkürler beni unutmadığın için hep yardımcı olmak istediğin için. Kendi evladım olmasını istediğim kadar senin de evladın olsun istiyorum. Allahım sana ve buradaki tüm arkadaşlarıma salih saliha evlatlar nasip etsin inş. Seni çok seviyorum yoldayım annemlere gidiyorum yoldayken okuyordum tefriciye duasını içimden geçti. Sayı çok nasıl bitiricem diye sonra okudum biraz bi sayfaya gireyim dedim yazını okudum çok sevindim. Mevzu şu ki birinin seni düşünmesi iyiliğini istemesi çok güzel bi duygu.Rabbim sana istediğin kadar evlat versin
Ay canım çok sevinirim poşet çay varsa daha pratik olur. İnan eşimden kendime fırsat bulamıyorum.Başla cnm ben iki aydır kullanıyorum 28. Gün sabah aynı saatte adet oluyorum ve İnan çok işe yarıyor. Hatta ben bi karışım aldım poşet çay içinde Aslan pençesi hayıt otu civan perçemi vs bitkiler var aktar bu kadın kısırlığı için çok iyi bi çay demişti eve geçersen pazartesi kutunun fotosunu çekeyim ve atayım sana içeriğine bak.
Sağol canım. Bende Aslan pençesi ve hayıta başlasam mı?
Okudum @Erva_umut arkadaşımıza. Rabbim evladını sağsalim kucağına aldırsın inşP Perican01
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
ayllllliiiin35
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
K Karabiberim123
@Erva_umut arkadaşımız için okuyoruz. Allah evladını hayırlı ve sağlıklı bir şekilde arkadaşımıza nasip etsin.
3 İhlas Süresi
7 Ayetel Kursi
336 ya Musavvir c.c okuyoruz.
Hayıtın suyunu almıştım aktardan içemedim ben malesef. Şimdi tohumunu aldım bu ay denicem. Aslanpençesi ve inofolic i bu ay yine düzenli içmek istiyorum bakalım. Aslanpençesine başla bence. Hormonları dengeliyor zararı yok diye biliyorum.Sağol canım. Bende Aslan pençesi ve hayıta başlasam mı?
Amin kuzum .Insallah ya araya tatil girdi saliya kadar öğrenemeyeceğizAmin canın inşallah çıkmaz. Allah kolaylığını versin. Dinlen kendini yorma daha çok acıkırsın.
Insallah canim .Cok sarsildim o ictigim sekeri dusundukce midem bulaniyor .Afilim92 inşallah değerlerin güzel çıkar canım.
Teşekkür ederim doktor cengiz girginMerhaba inşAllah herşey istediğiniz gibi olur. İzmirde hangi üroloji doktoruna gideceksiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?