- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Akşam eve gidince okuyorum ve yazıyorum burdan size Rabbim kabul etsinCanım listenin sonlarında olan hiranur3434 için okuduk tüp bebek yaptırıyor o dahil liste başından umut Ervaya kadar okuyacaksın. Ama binim yayınladığım duaları okumak zorunda değilsin. Zorunluluk adına yapmıyoruz biliyorsun. İçinden gelen ne varsa onu oku ve samimiyetle dua etmen yeter.
Yanlızzeynepppppppp arkadaşımız selatı tefriciye ye başladı. Üç beş kaç tane okuyabilirsen okurmusun. Biliyorum dua uzun ama çok okumana gerek Yok. 5 tane okusak bile duasında duamız olur. Diğer arkadaşlara da rica ediyorum. 3/5 tane okuyalım. Duasına dua katalım. Kimin kime neye vesile olacağını bilemeyiz. Şimdiden hepimizden allah razı olsun.
OkudumMurabbaa arkadaşımıza. Rabbim evladını sağsalim kucağına aldırsın inş
Murabbaa okudum cnm Allah kabul etsin
Murabbaa icin okudum Allah kabul etsin
Murabbaa okudum Rabbim evladınızı sağ salim size bağışlasın Amin.
Allah razı olsun arkadaşlar ağzınıza yüreğinize sağlık Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinMurabbaa için okudum. Allah kabul etsin
hasarmı ckms cnm yuzde32Kızlar nasılsınız dna hasar testi sonucumuz çıkmış %32 sonuç çok moralim bozuldu nasıl düşürcez bunu bilmiyorum bayramdan sonra tüp bebek düşünüyorduk of ya offf
hasar yaazıymus cnm gormedm pardon bnım esmde 3 ay emodex kulandı duzeldi kaan aydosa gttnzmı cnm veya gtmeyi düşünüyormusunuzzKızlar nasılsınız dna hasar testi sonucumuz çıkmış %32 sonuç çok moralim bozuldu nasıl düşürcez bunu bilmiyorum bayramdan sonra tüp bebek düşünüyorduk of ya offf
Amin canım sağol Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsinMurabbaa arkadaşım için okudum dua ettim Allahim hayırlı sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayıtın suyunu almıştım aktardan içemedim ben malesef. Şimdi tohumunu aldım bu ay denicem. Aslanpençesi ve inofolic i bu ay yine düzenli içmek istiyorum bakalım. Aslanpençesine başla bence. Hormonları dengeliyor zararı yok diye biliyorum.
Canım kaan aydosa 1 yıl önce gitmiştik hasar o zaman %35 çıkmıştı emodex kullanmıştık sonra düşmüştü ama hareket atmayınca tüp önermişti bizde yağtıramamıştık şimdi tekrara yükselmiş ne yapacağımı şaşırdım yahasar yaazıymus cnm gormedm pardon bnım esmde 3 ay emodex kulandı duzeldi kaan aydosa gttnzmı cnm veya gtmeyi düşünüyormusunuzz
Ya cnm kusura bakma birkaç gündür çok yoğundum giremedim dualara katılamadım kusura bakma cnm bu aralar yoğunum katılamıyorum kimsenin hakkına girmek istemiyorum bu tur beni listeden çıkarır mısın o kadar emeğin geçiyor kusura bakma hakkını helal et cnm@Perican01
zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa
sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
Milyaay
@Suskun Ceylan
@Efulimm41
@Tubeee
ayllllliiiin35
@Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
K Karabiberim123
Arkadaşlar elimizden geldiğince okumalara katılalım lütfen. Bir kaç arkadaşı listede yayınlıyorum fakat devam edip etmeyeceklerini bildirmediler. Çıkmak isteyen bildirsin lütfen.
Özel dua isteyenler sırası gelmeden söylerlerse kendisine istediği duayı yapabiliriz.
Allah dualarımızı kabul etsin.
Canım haraketin yükselmeyişinin nedenini beye bağladı? İleri hız hiç mi Yok.Canım kaan aydosa 1 yıl önce gitmiştik hasar o zaman %35 çıkmıştı emodex kullanmıştık sonra düşmüştü ama hareket atmayınca tüp önermişti bizde yağtıramamıştık şimdi tekrara yükselmiş ne yapacağımı şaşırdım ya
Ne hakkı canım. Allah hepimizden razı olsun. Tamam çıkarıyorum. İstediğin zaman söylersin yine alırım listeye.Ya cnm kusura bakma birkaç gündür çok yoğundum giremedim dualara katılamadım kusura bakma cnm bu aralar yoğunum katılamıyorum kimsenin hakkına girmek istemiyorum bu tur beni listeden çıkarır mısın o kadar emeğin geçiyor kusura bakma hakkını helal et cnm
@Perican01
zeynepppppppp
B Beyza_2018
Murabbaa
sonican
Saklicennet
@Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
Milyaay
@Suskun Ceylan
@Efulimm41
@Tubeee
ayllllliiiin35
@Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
K Karabiberim123
Murabbaa arkadaşımız için okuyoruz. Allah evladını hayırlı ve sağlıklı bir şekilde arkadaşımıza nasip etsin.
3 İhlas Süresi
7 Ayetel Kursi
336 ya Musavvir c.c okuyoruz.
Siz o doktorla görüştünüz mü acaba? Görüşme sonrası memnuniyetinizi paylaşırsanız sevinirim. Bende İzmirdeyim ve iyi bir ürolog araştırıyorum.Teşekkür ederim doktor cengiz girgin
Ahh geçen ay yoğunluktan herşeyi boşlamıştım ama bu ay sıkı tutacağım inşallah.Cnm inafolic combiden fAyda görmek istiyorsan 3 ay günde 2 şer tane kullanmalısın. Yumurtlama
Konusunda sıkıntı yaşamazsın.
Canım Kaan aydosa yaz durumunuz dan bahset yardımcı olsunlarCanım kaan aydosa 1 yıl önce gitmiştik hasar o zaman %35 çıkmıştı emodex kullanmıştık sonra düşmüştü ama hareket atmayınca tüp önermişti bizde yağtıramamıştık şimdi tekrara yükselmiş ne yapacağımı şaşırdım ya
Yaa annelik böle hamile iken başlıyor demek onun için katlanıyorsun.inşallah sonuçların güzel çıkar canım.Amin kuzum .Insallah ya araya tatil girdi saliya kadar öğrenemeyeceğiz
Insallah canim .Cok sarsildim o ictigim sekeri dusundukce midem bulaniyor .
Allah razı olsun canım
Amin insallah canim .Rabbim sana ve burdaki arkadaslarima da nasip etsin.Yaa annelik böle hamile iken başlıyor demek onun için katlanıyorsun.inşallah sonuçların güzel çıkar canım.
Onunla ilgili bir şey söylemedi canım ya ileri hız 0 evetCanım haraketin yükselmeyişinin nedenini beye bağladı? İleri hız hiç mi Yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?