Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Akşam eve gidince okuyorum ve yazıyorum burdan size Rabbim kabul etsin

Okudum Murabbaa arkadaşımıza. Rabbim evladını sağsalim kucağına aldırsın inş
Murabbaa okudum cnm Allah kabul etsin
Murabbaa icin okudum Allah kabul etsin
Murabbaa okudum Rabbim evladınızı sağ salim size bağışlasın Amin.
Murabbaa için okudum. Allah kabul etsin
Allah razı olsun arkadaşlar ağzınıza yüreğinize sağlık Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Murabbaa arkadaşım için okudum dua ettim Allahim hayırlı sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar nasılsınız dna hasar testi sonucumuz çıkmış %32 sonuç çok moralim bozuldu nasıl düşürcez bunu bilmiyorum bayramdan sonra tüp bebek düşünüyorduk of ya offf
hasar yaazıymus cnm gormedm pardon bnım esmde 3 ay emodex kulandı duzeldi kaan aydosa gttnzmı cnm veya gtmeyi düşünüyormusunuzz

Cnm inafolic combiden fAyda görmek istiyorsan 3 ay günde 2 şer tane kullanmalısın. Yumurtlama
Konusunda sıkıntı yaşamazsın.

hasar yaazıymus cnm gormedm pardon bnım esmde 3 ay emodex kulandı duzeldi kaan aydosa gttnzmı cnm veya gtmeyi düşünüyormusunuzz
Canım kaan aydosa 1 yıl önce gitmiştik hasar o zaman %35 çıkmıştı emodex kullanmıştık sonra düşmüştü ama hareket atmayınca tüp önermişti bizde yağtıramamıştık şimdi tekrara yükselmiş ne yapacağımı şaşırdım ya

Ya cnm kusura bakma birkaç gündür çok yoğundum giremedim dualara katılamadım kusura bakma cnm bu aralar yoğunum katılamıyorum kimsenin hakkına girmek istemiyorum bu tur beni listeden çıkarır mısın o kadar emeğin geçiyor kusura bakma hakkını helal et cnm

Canım haraketin yükselmeyişinin nedenini beye bağladı? İleri hız hiç mi Yok.

Ne hakkı canım. Allah hepimizden razı olsun. Tamam çıkarıyorum. İstediğin zaman söylersin yine alırım listeye.

Teşekkür ederim doktor cengiz girgin
Siz o doktorla görüştünüz mü acaba? Görüşme sonrası memnuniyetinizi paylaşırsanız sevinirim. Bende İzmirdeyim ve iyi bir ürolog araştırıyorum.

Canım Kaan aydosa yaz durumunuz dan bahset yardımcı olsunlar

Amin kuzum .Insallah ya araya tatil girdi saliya kadar öğrenemeyeceğiz

Insallah canim .Cok sarsildim o ictigim sekeri dusundukce midem bulaniyor .
Yaa annelik böle hamile iken başlıyor demek onun için katlanıyorsun.inşallah sonuçların güzel çıkar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…