Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yerinde haraket kaç?
Kaan hocaya muhakkak genetikle alakalı bir problem olup olmadığını? Gerekirse test yaptırıp öğrenMek istediğinizi söyleyin. Tabi isterseniz..
Yerinde hareket %5 kaan hocayla iletişim halinde değiliz artık canım bıraktık bilemiyorum belki genetik bir problemde olabilir ama hiç genetik le ilgili test istemedi bizden

Yerinde hareket %5 kaan hocayla iletişim halinde değiliz artık canım bıraktık bilemiyorum belki genetik bir problemde olabilir ama hiç genetik le ilgili test istemedi bizden
Bizde de ileri hız %5/7 falan haraketsiz %95lerde bunun nedeni var muhakkak. Bize de hiç genetikte birşey olabilir demedi ama ben ilk mailimde soracağım ya ileri haraketli Yada haraketsiz. Yerinde haraket yok. Anlamadım gitti neden yükselmez.
İnşallah herşey güzel olur. Hakkımızda hayırlısı olsun.

E cnmm gene kaan hcaya email atin sorun yada emodex baslasn gene

Kızlar bu bnm rahim filmim geçen yıl çekilmiştm temiz çıktı tüpler açık fakt rahim sagda sanki sorun olur mu doktor herşey normal demişti

Tunaydin guzel anne adaylari
Tup bebek surecini paylasma karariyla ilgili konusmussunuz.
Benim ailemde sadece kucuk ablam biraz dar goruslu digerleri annem bile cok geniz acili bakar
Esimin ailesi de oyle hic soru sormaz ne zaman olacak cocugunuz diye bir kere bile sormadilar sagolsunlar
Anne baba kardesler disinda soyledigimiz bi kac kisi var.
Cunku bizde biliyoruz onlarda tup bebekle cocuk sahibi oldular
Esimin cevresi cok genis cougu arkadasi defalarca denediler olmayan oldu ikiz olanlar oldu.
Biz arkadaslarin bazisina soyledik bazisina soylemedik
Esimle karar aldik sorarlarsa soylicez ama sormazlarsa hic soylemicez diye
Insanlar bizim ne cektigimizi bilmiyorlar o yuzden soylemek istediklerinize soyleyin istemediklerinize soylemeyin

Zeynepcim hormonların dengesini bozmaz demi bu bitkisel çaylar. Ben de kullansam mj acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…