- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Yerinde haraket kaç?Onunla ilgili bir şey söylemedi canım ya ileri hız 0 evet
Yerinde hareket %5 kaan hocayla iletişim halinde değiliz artık canım bıraktık bilemiyorum belki genetik bir problemde olabilir ama hiç genetik le ilgili test istemedi bizdenYerinde haraket kaç?
Kaan hocaya muhakkak genetikle alakalı bir problem olup olmadığını? Gerekirse test yaptırıp öğrenMek istediğinizi söyleyin. Tabi isterseniz..
Bizde de ileri hız %5/7 falan haraketsiz %95lerde bunun nedeni var muhakkak. Bize de hiç genetikte birşey olabilir demedi ama ben ilk mailimde soracağım ya ileri haraketli Yada haraketsiz. Yerinde haraket yok. Anlamadım gitti neden yükselmez.Yerinde hareket %5 kaan hocayla iletişim halinde değiliz artık canım bıraktık bilemiyorum belki genetik bir problemde olabilir ama hiç genetik le ilgili test istemedi bizden
E cnmm gene kaan hcaya email atin sorun yada emodex baslasn geneCanım kaan aydosa 1 yıl önce gitmiştik hasar o zaman %35 çıkmıştı emodex kullanmıştık sonra düşmüştü ama hareket atmayınca tüp önermişti bizde yağtıramamıştık şimdi tekrara yükselmiş ne yapacağımı şaşırdım ya
Allah razı olsun amin inşallahMurabbaa için okudum. Allah kabul etsin inşallah.
Eşim 9 mayısta test verecek sonucu alınca gidicez tamamSiz o doktorla görüştünüz mü acaba? Görüşme sonrası memnuniyetinizi paylaşırsanız sevinirim. Bende İzmirdeyim ve iyi bir ürolog araştırıyorum.
Yıkandıktan sonraki sayı 5milyon olmalı imiş aşılama için ama normalde 15mikyon olmalı yıkama sonrasıCanım bu 5 milyon haraketli mi olmalıymış. Bizde 40 milyon ama haraket çok düşük.
Sonican arkadasım için okuyorum şimdi Allah kabul etsinP Perican01
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Mucizemm1234
Suskun Ceylan
E Efulimm41
T Tubeee
ayllllliiiin35
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
K Karabiberim123
sonican arkadaşımız için okuyoruz.
707 ya Varis c.c
336 ya Musavvir c.c
7 Ayetel Kursi
Rabbim kabul etsin.
Zeynepcim hormonların dengesini bozmaz demi bu bitkisel çaylar. Ben de kullansam mj acabaBaşla cnm ben iki aydır kullanıyorum 28. Gün sabah aynı saatte adet oluyorum ve İnan çok işe yarıyor. Hatta ben bi karışım aldım poşet çay içinde Aslan pençesi hayıt otu civan perçemi vs bitkiler var aktar bu kadın kısırlığı için çok iyi bi çay demişti eve geçersen pazartesi kutunun fotosunu çekeyim ve atayım sana içeriğine bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?