Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok cnm niye bozsun benim prolaktinim 23 idi bi ara 1 ay kullandım prolaktinim 8.8 oldu. Diğer hormonlarımda normaldi. Bi sıkıntı yaşamadım ama sen bilirsin yine de...
Kasım gibi hormonlarıma baktırmıştım o zaman iyi demişlerdi ama e2 düşük gelmişti bana. Merak ettim o yüzden. Paketin resmini bana da atar mısın

sonican arkadaşımız için dua ettim okudum Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte inşallah

Kızlarrrr içim çok buruk. Etrafımda bi sürü çocuk var ve hamile Kişiler var. Onlara bakınca içim gidiyor çok üzülüyorum. Çok sıkılıyorum suratım hep asık insanlarda neyin var deyip duruyor. İçimde ne fırtınalar kopuyor hiç kimse bilmiyor hayattan soğudum resmen

Ya kızlar bir şey soracağım hepinize. Kadın Doğum uzmanı iyi bir doktora gitmek istiyorum şöylembi genel her şeyi konuşmak bi baktırmak için ama sizce ne zaman gitmeliyim. Yani mesela direk regl 3.günü mü yanar da yumurtlama zamanlarım mı ? Ne tavsiye edersiniz.

Ben 3.gün tahlillerimi yaptırdım yumurtlamadan önce gittim o sırada yumurtalıklarıma baktı hatta yumurtan oluşmuş bi kaç güne çatlar die yorum yaptı aklım rahatladı hep yumurtam oluyomu die merak ediyordum amh da yaptırdım gitmeden onuda gösterdim

Reglın 3. Günü gitmelisin cnm.

3.gün alttan muayene olunmalı mı diosun canm? Ben tedirgin oldum o gün için
Yok alttan muayene yapmazlar adetliyken. Hormon testi yaparlar onlara bakarlar ona göre hareket ederler eğer hormonlarda dengesizlik varsa ona göre tedavi uygularlar. Bu işe ilk olarak hormonlarla bakılır. Hsg çekilebilir, adetin 21. Günü progesterona bakılabilir. Zaten 8-10 gün sonra çağırır seni o zaman yumurtaya da bakılır

Uzulme canım insalinşbu yaza hiç olmadı tüp bebek yaptirirsinz insallah oda tutar bu günleri unutursun insalinş

Uzulme canım insalinşbu yaza hiç olmadı tüp bebek yaptirirsinz insallah oda tutar bu günleri unutursun insalinş
Moralim çok bozuk artık kendimi duygularımı kontrol edemiyorum üzgünsem ne yaparsam yapayım suratımı düzeltemiyorum. Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum. İçim sızlıyor bi çocuk görünce hele benden sonra evlenen ve çocuğunu kucağına alanları görünce o üzüntünün tarifi yok anlatamam yani. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş

Hmmm ben de o ay zaten 3.gün bi önceki 21.gün hormonlarıma baktırıp direk sonuclarla gitmiştim 12. Falandı sanırım tmm cnm

Cnm en azından sen hamile kalabiliyorsun bu bi şükür sebebi ben daha hiç çift çizgi göremedim insan acaba bende demi sorun var die düşünüyor böyle düşün birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…