- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Beni biliyorsun canım ama umutla Allah'a tutunuyorum elimizden birşey gelmiyor insallah daha fazla imtihanimiz uzamaz çabucak kavuşuruz yavrularimizaMoralim çok bozuk artık kendimi duygularımı kontrol edemiyorum üzgünsem ne yaparsam yapayım suratımı düzeltemiyorum. Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum. İçim sızlıyor bi çocuk görünce hele benden sonra evlenen ve çocuğunu kucağına alanları görünce o üzüntünün tarifi yok anlatamam yani. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş
Cnm en azından sen hamile kalabiliyorsun bu bi şükür sebebi ben daha hiç çift çizgi göremedim insan acaba bende demi sorun var die düşünüyor böyle düşün birde
İnşşşş cnm sende az çekmemişsin gerçekten. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşşBeni biliyorsun canım ama umutla Allah'a tutunuyorum elimizden birşey gelmiyor insallah daha fazla imtihanimiz uzamaz çabucak kavuşuruz yavrularimiza
cok sukur iyiyim canim evde dinlenince daha iyi oluyorum. Icsi yontemi uygulandi spermlerde sorun olunca bu yontem uygulaniyormus. Ama ozellikleri neler bilmiyorum.Beth18 canm nasısın bişe sormak istiyorum senin tedavinde hangi yöntemleri kullandılar ımsı,mikroenjektör,cip falan?erkek problemliyiz ya fikir almak istedim
bende 3.gunu gitmistim beni alttan muayene etmisti dr.um kist falan var mi diye. Tup bebekten 1 yil once niye olmadigini arastirirken. Hatta bende cekinmistim. Boyle yapiliyor demisti beni hazirlayan hemsire.3.gün alttan muayene olunmalı mı diosun canm? Ben tedirgin oldum o gün için
zeynep karamsar olma lutfen esinle cik gez moralini yuksek tut. Eger canini sikan birileri olunca da icindekileri soyle. Ben tup bebek surecindeyken direk insanlara dusundugumu soyluyordum. Ben dusunecegime onlar dusunsun diyeCnm çift çizgiyi görüyorum da ne oluyor. Sanki her gebeliğim kimyasal olacakmış gibi hissediyorum öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum. Bende de bi sorun var ki düşük yapıyorum zaten zar zor gebe kalıyorum 3.5 sene de 2 defa gebe kaldım eşimin değerleri bi yükseliyor bi düşüyor. Ona da güvenemiyorum. Sanki tüp bebekte yapsam kimyasal olacak hissediyorum içimi kocaman bi umutsuzluk kaplıyor. Hiç kimseyi görmek istemiyorum etrafımda.
zeynep karamsar olma lutfen esinle cik gez moralini yuksek tut. Eger canini sikan birileri olunca da icindekileri soyle. Ben tup bebek surecindeyken direk insanlara dusundugumu soyluyordum. Ben dusunecegime onlar dusunsun diye
genel olarak yorumlarinda psikolojin cok kotu. Yapma ama boyle. 18 yasindaki gelin okumamis o yasta evlenop hamile kalmis ama sen okudun istesende o yasta hamile kalamazdin. Birde bu Allah.in takdiri oyle dusun. Hic kimse bir sey yapamaz. Sen boyle agladikca insanlarda uzerine gelecek. Belli etmemeye calis cevrene canim. Esinle daha cok vakit gecir cok kimseyle gorusme. Cikin gezin cevre illere gidin. Gunu birlik belki. Uygun turlar var. Biraz kafani dagitman lazim tup bebege kadar. 2 ayin kaldi. Boyle yaptikca esinde sende hep negatif yukle yukleniyorsunuz. Inan seni teselli etmek icin soylemiyorum. Akil vermekte degil niyetim. Seni arkadasim olarak gordugum icin yaziyorum.Cnm kimse beni üzmüyor mesela abimin Gelini hamile kız 18 yaşında onu görünce çok üzülüyorum gözlerim doluyor yada ablamın kızını görünce oğlu kucağında ki benden 10 yaş küçük kendim için çok üzülüyorum. Düşünmekten beynim yanıyor gerçektençok kötüyüm kendimi kontrol edemiyorum birden yaşlar iniyor aşağıya. Herkes anlıyor nedenini.
genel olarak yorumlarinda psikolojin cok kotu. Yapma ama boyle. 18 yasindaki gelin okumamis o yasta evlenop hamile kalmis ama sen okudun istesende o yasta hamile kalamazdin. Birde bu Allah.in takdiri oyle dusun. Hic kimse bir sey yapamaz. Sen boyle agladikca insanlarda uzerine gelecek. Belli etmemeye calis cevrene canim. Esinle daha cok vakit gecir cok kimseyle gorusme. Cikin gezin cevre illere gidin. Gunu birlik belki. Uygun turlar var. Biraz kafani dagitman lazim tup bebege kadar. 2 ayin kaldi. Boyle yaptikca esinde sende hep negatif yukle yukleniyorsunuz. Inan seni teselli etmek icin soylemiyorum. Akil vermekte degil niyetim. Seni arkadasim olarak gordugum icin yaziyorum.
evet kesinlikle. Biliyorsun esler biz ne dersek ona gore sekilleniyor biraz. Sende onu pozitif yonde etkilemeye calis. Gercekten olmayacak gibi dusunme. Zaten 2 ay sonra tup bebege baslayacaksiniz. O sirada olursa ne guzel supriz olur ama olmazsa tup bebekle olacak insallah. O zamana kadarda esinle iyi vakit gecirmeye calis kafani dagit. Moral onemli moral onemli derlerdi. Bende ne diyorsunuz derdim. Ama gercekten onemliymis son tedavimden bunu anladim.Cnm estağfurulla olur mu hiç. Bende seni arkadaşım olarak görüyorum burda birbirimize destek oluyoruz burdaki arkadaşlarımın bana fikir vermesi asla beni rahatsız etmez etmiyor. Kafamı dağıtmam lazım gerçekten buna bi yerden başlamam gerekiyor.
Teşekkürler cnm bu dediklerini dikkate alıcam inşşş. Yordum seni ve diğer arkadaşları hakkınızı helal edin ama başka anlatacak kimsem yok beni anlayacak kimse de yok. Ablama bile anlatınca büyütüyorsun abartıyorsun diyor öyle deyince de sinir oluyorum ona. Çeken bilir lafı çok yerinde bi cümle gerçekten çeken bilir.evet kesinlikle. Biliyorsun esler biz ne dersek ona gore sekilleniyor biraz. Sende onu pozitif yonde etkilemeye calis. Gercekten olmayacak gibi dusunme. Zaten 2 ay sonra tup bebege baslayacaksiniz. O sirada olursa ne guzel supriz olur ama olmazsa tup bebekle olacak insallah. O zamana kadarda esinle iyi vakit gecirmeye calis kafani dagit. Moral onemli moral onemli derlerdi. Bende ne diyorsunuz derdim. Ama gercekten onemliymis son tedavimden bunu anladim.
Öyle düşünme demekki spermlerde hatalı olan döllüyor ki sonuç alamıyorsun tüp bebekte ımsı yöntemi varmıs o en kaliteli spermi buluyormus ki ben bile umudumu ona bağladım tüp bebek yaptırmadan bilemezsin onda nasıl olucagını pozitif düşün yoksa cidden daha cok yorulursun ara ara ağlamalar bende de oluyo hele bugün avmde yemek yerken ağladımCnm çift çizgiyi görüyorum da ne oluyor. Sanki her gebeliğim kimyasal olacakmış gibi hissediyorum öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum. Bende de bi sorun var ki düşük yapıyorum zaten zar zor gebe kalıyorum 3.5 sene de 2 defa gebe kaldım eşimin değerleri bi yükseliyor bi düşüyor. Ona da güvenemiyorum. Sanki tüp bebekte yapsam kimyasal olacak hissediyorum içimi kocaman bi umutsuzluk kaplıyor. Hiç kimseyi görmek istemiyorum etrafımda.
Öyle düşünme demekki spermlerde hatalı olan döllüyor ki sonuç alamıyorsun tüp bebekte ımsı yöntemi varmıs o en kaliteli spermi buluyormus ki ben bile umudumu ona bağladım tüp bebek yaptırmadan bilemezsin onda nasıl olucagını pozitif düşün yoksa cidden daha cok yorulursun ara ara ağlamalar bende de oluyo hele bugün avmde yemek yerken ağladımgeldiğim son nokta bu ama yinede tüp bebek sansımız var şükür olana kadar ugraşırız Rabbim ne zamn nasip eder o tedavimiz tutarsa diyorum
onlar anlamiyorlar canim. En yakinim ablam bilirdim o bile beni anlamadi neden cunku hemen hamile kalabilmis bebek kaybetmek nedir bilmiyor. Ceken bilir gercekten diger ablam 9 aylik bebegini kaybetti o beni iyi anliyor. Ne demek yormak. Olur mu oyle sey. Yaz icinde tutma. Tek dert anlatacagimiz yer burasi. Hicbiseyin garantisi yok. Hepimiz Allah.a emanetiz.Teşekkürler cnm bu dediklerini dikkate alıcam inşşş. Yordum seni ve diğer arkadaşları hakkınızı helal edin ama başka anlatacak kimsem yok beni anlayacak kimse de yok. Ablama bile anlatınca büyütüyorsun abartıyorsun diyor öyle deyince de sinir oluyorum ona. Çeken bilir lafı çok yerinde bi cümle gerçekten çeken bilir.
Üzülme lütfen desem derdine derman olurmu bilmiyorum .iki kayıp yaşayan annne olarak yazıyorum herşeyin vakti zamanı dışında aslaaa ve katta bişey gerçekleşmiyor 18 yasında anne olanın da başka yönden imtihanı vardır yada onu bekliyordur imtihanlar dünya bu canım hep mutlu olacağı zhersey güllük gülistanlık olacak diye söz verilmediki eminm hepimiz Allahn emanetlerine gözümüzn nuru gibi bakacağız onlara baktıkça mucizeler aklımıza gelecek daha bilgiliyi z bir gecelik oldu bitti işi olmadı .bu sıkıntılar bizi başka yönden ehlileştirdi emin olabilirsin kavuşacağz inşallah ama dua kapısı belli veren belli salma kendini öyle.imkânsız hayatları düşün derin nnefes al sabret Allah sabredenlerle beraberdir.Cnm çift çizgiyi görüyorum da ne oluyor. Sanki her gebeliğim kimyasal olacakmış gibi hissediyorum öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum. Bende de bi sorun var ki düşük yapıyorum zaten zar zor gebe kalıyorum 3.5 sene de 2 defa gebe kaldım eşimin değerleri bi yükseliyor bi düşüyor. Ona da güvenemiyorum. Sanki tüp bebekte yapsam kimyasal olacak hissediyorum içimi kocaman bi umutsuzluk kaplıyor. Hiç kimseyi görmek istemiyorum etrafımda.
Biz gidelim olmadı memnun kalırsak sizi yönlendiririz olur muTesadüfe bakın benim eşimde 9 mayısta tepecik te test yaptıracak. Bizde o sonuca göre iyi bir doktora gitmeyi düşünüyoruz
Kuzum kendini başkalarıyla kiyaslama .Herkesin imtihani farklidir .Çocuğu olup ,esini kaybeden veya bosanan insanlar var. Çocuğu olup saglik sorunlari olan ,gecim derdi olan insanlar var .Ve şöyle düşün .Iyi bir mesleğin, ailen var .Vakti gelince olacak ve sen daha güçlü bir anne olacaksin .Su an yaşadığın zorluklar sana güç katiyor .Bir imtihandasin .Sonunda o minik kalbi vücudunda hissedince zaten tüm üzüntülerini silip götürecek. Yaşadığın her kötü sonucu beynin unutacak .Allah oyle bir denge kurmus ki huzunluyken umut ediyorsun ,mutluyken gecmis acılarını unutuyorsunCnm kimse beni üzmüyor mesela abimin Gelini hamile kız 18 yaşında onu görünce çok üzülüyorum gözlerim doluyor yada ablamın kızını görünce oğlu kucağında ki benden 10 yaş küçük kendim için çok üzülüyorum. Düşünmekten beynim yanıyor gerçektençok kötüyüm kendimi kontrol edemiyorum birden yaşlar iniyor aşağıya. Herkes anlıyor nedenini.
Cnm İnan bunları biliyorum ve asla rabbime darılmıyorum illa ki bunun bi hikmeti var ama bazen çöküyorum elimde olmadan. Ortamımda çok gebe var galiba bu beni psikolojik olarak aşağı çekiyor. Elimden gelen herşeyi yapıcam bu iki aylık süreçte. Pozitif olmaya çdlışıcam ve gidip kimseye haber vermeden tüp bebek yapıcaz inş. Desteğiniz için çok ama çok teşekkürler. Allah razı olsun sizden. Yeri geliyor ailemden öteye geçiyorsunuz gerçekten hakkınız ödenmez.Üzülme lütfen desem derdine derman olurmu bilmiyorum .iki kayıp yaşayan annne olarak yazıyorum herşeyin vakti zamanı dışında aslaaa ve katta bişey gerçekleşmiyor 18 yasında anne olanın da başka yönden imtihanı vardır yada onu bekliyordur imtihanlar dünya bu canım hep mutlu olacağı zhersey güllük gülistanlık olacak diye söz verilmediki eminm hepimiz Allahn emanetlerine gözümüzn nuru gibi bakacağız onlara baktıkça mucizeler aklımıza gelecek daha bilgiliyi z bir gecelik oldu bitti işi olmadı .bu sıkıntılar bizi başka yönden ehlileştirdi emin olabilirsin kavuşacağz inşallah ama dua kapısı belli veren belli salma kendini öyle.imkânsız hayatları düşün derin nnefes al sabret Allah sabredenlerle beraberdir.
2 kez gittim alttan baktılar canım yumurtalıklara. Ilkinde şok oldum zaten ama adetliyim diyorum zaten öyle olmalısın dendi.Hatta yarın yine gideceğim bakalım ne denilecek3.gün alttan muayene olunmalı mı diosun canm? Ben tedirgin oldum o gün için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?