Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok saol cnm Allah razı olsun inşallah iyi olur ignelerden çok korkuodum şimdi bu haberi alınca daha kötü oldum bakalım nasipten öte yol yok

Folik asit içiorm cnm Allah razı olsun doktorla sürekli iletişim halinde olayım bakalım cuma günü 11 de kontrole gitcem bakalım cnm valla ultrasonla gördü yumurtalıkları yorum yaptı ama fsh lh hormonlarım hep normal

Ya
yani 7 tane gördü ama cnm yinede çogalabilir demi bu ignelerle

Kötü düşünme canım rabbim ol deyince hiçbirşey engel değil. Ben bir sürü kişi tanıyorum menopoza girmek üzeresin dediler ama normal yolla hamile kaldı. Tek yumurta olsa bile kalitesi çok önemli. Muhakkak omega 3 ve q10 da al ben omepayı öneririm. Burada ki drlar hep bunu veriyor yumurta kalitesini arttırmak için. Folik asit için de inofolik al içinde inositol var bunlar hep koruyucu. Druna da danışabilirsin.

zeynepppppppp Allah razı olsun kuzum.
Sende şimdiden takviyelere başla yumurta kaliten için. Omega 3 ve Q10 al.. antioksidan bizler içinde çok önemli. Kadın yumurtaları da çok hassas dış etkenlere. Sporunu da ihmal etme.

Saklicennet Merve kardeşim okudum. Rabbim kabul eder inşAllah. Rabbim sana hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlat versin.Böyle güzel bişeye vesile olduğun için Rabbim razı olsun ne muradın varsa versin inşAllah. Amin.

Ben inafolic combi kullanıyorum cnm bu ikinci ayım bakalım omega 3 ve q10 de alıcam inşşş

Kuzum tarifi gerçekten yok. İçim benim de daralıyor. Kendimi eksik gibi hissediyorum. Bu kapanmıyor bi türlü içimdeki ses beni mahvediyor.

Şu dediğin değişik yerlerde ağlama bende de var. Engel olamıyorum ben de

Şu dediğin değişik yerlerde ağlama bende de var. Engel olamıyorum ben de
Şimdi dışarıdan geldim herkesin yanında çocuğu cicili bicili giydirmişler. Bebekleri olanlar arabalarıyla gezdiriyorlar. Aynen dediğin gibi gözlerim doldu. Bir de bizim aileye minnak prenses geldi bu sene. Kokusunu içime çektiğim her an hepimize dua ediyorum. Allahım nasip et bizlere diye

Hepimiz çok duygusalız elimizde degil.50 gün oldu bebeğimi kaybedeli ama kendimi toparlayamıyorum. Böylesi çok daha zor kızlar hala haftasını sayıyorum. 6 aylık olacaktık bebeğim gitmeseydi.Duygularıma yeniliyorum evet ama biliyorum ki böylesi daha hayırlı. Yinede insan kabullenemiyor. Dile getiremediğim boğazımı düğümleyen o kadar çok şey var ki. Olsun yinede çok şükür.Rabbimin merhameti sonsuz.

Canım beni listeden çıkart istersen. sonican arkadaşımıza okuyorum ama bitiremedim. Günlük okunuyorsa yetişemiyorum ben lütfen kusuruma bakmayın

Çok üzgünüm.. üzülme demek bile anlamsız kalıyor. Rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık verir inşallah..

Amin canım amin. Rabbim hepimize tattırır inşallah.

Yazın ben de tüp bebek düşünüyorum. Tabi Kaan hoca ile de görüşüp ama sence bu şekilde takviyelere başlayın mı canım ?

Kızlar Düzen de verdik bu spermiyogram ı gerçek mi bu yoksa uçuk olabilir mi? Ben çok şaşkınım. Şimdi mail adresimde görünce.

Eki Görüntüle 2139673 Kızlar Düzen de verdik bu spermiyogram ı gerçek mi bu yoksa uçuk olabilir mi? Ben çok şaşkınım. Şimdi mail adresimde görünce.
Ya uçuk mu bilmiyorum ama bizimde sperm yoğunluğumuz 56 milyon çıkmıştı hareketler çok iyiydi bende şaşırmıştım baya. Devlette yapılan ile düzen lab yapılan arasında fark oluyor. Hangisi doğru dersen bilemiyoruz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…