Çok saol cnm Allah razı olsun inşallah iyi olur ignelerden çok korkuodum şimdi bu haberi alınca daha kötü oldum bakalım nasipten öte yol yokHiç kötü düşünme benimde ilk bakıldığında 10 falandı yumurta sonra 13 oldu toplama günü Dediğim gibi önemli olan döllenme ve kaliteli olması. Bir arkadaşımın tek bir yumurtası var onunla tedavi oluyor.İyi düşün iyi olsun.
Folik asit içiorm cnm Allah razı olsun doktorla sürekli iletişim halinde olayım bakalım cuma günü 11 de kontrole gitcem bakalım cnm valla ultrasonla gördü yumurtalıkları yorum yaptı ama fsh lh hormonlarım hep normalCanım maalesef anlamıyorum ulturasonla rezerv anlaşılır mı? Eğer bütün testleri yaptırdıysan rezervi kafana takma. İlaçları kullanırken sürekli dra gideceksin ya yumurtaların olgunlaşmasına bakarak ilaç dozunu arttırıyorlar veya azaltıyorlar diye biliyorum. Sadece hekiminle sürekli iletişimde ol. Ve herşeyi sor. İlaç dozunu neye göre ayarlıyor amhye bakmadan. Bunu öğren. İçini rahat tut. Beslenmene dikkat et. B8 ve folik asit al aslında beslenme düzeni için 3 ay süre istiyor drlar. Umarım sen öncesinde takviye almışsındır oda sana kolaylık sağlar. Bütün düşünceleri olumluya yor. İnşallah herşey güzel olacak.
yani 7 tane gördü ama cnm yinede çogalabilir demi bu ignelerleHiç kötü düşünme benimde ilk bakıldığında 10 falandı yumurta sonra 13 oldu toplama günü Dediğim gibi önemli olan döllenme ve kaliteli olması. Bir arkadaşımın tek bir yumurtası var onunla tedavi oluyor.İyi düşün iyi olsun.
Kötü düşünme canım rabbim ol deyince hiçbirşey engel değil. Ben bir sürü kişi tanıyorum menopoza girmek üzeresin dediler ama normal yolla hamile kaldı. Tek yumurta olsa bile kalitesi çok önemli. Muhakkak omega 3 ve q10 da al ben omepayı öneririm. Burada ki drlar hep bunu veriyor yumurta kalitesini arttırmak için. Folik asit için de inofolik al içinde inositol var bunlar hep koruyucu. Druna da danışabilirsin.Folik asit içiorm cnm Allah razı olsun doktorla sürekli iletişim halinde olayım bakalım cuma günü 11 de kontrole gitcem bakalım cnm valla ultrasonla gördü yumurtalıkları yorum yaptı ama fsh lh hormonlarım hep normal
Ben inafolic combi kullanıyorum cnm bu ikinci ayım bakalım omega 3 ve q10 de alıcam inşşşzeynepppppppp Allah razı olsun kuzum.
Sende şimdiden takviyelere başla yumurta kaliten için. Omega 3 ve Q10 al.. antioksidan bizler içinde çok önemli. Kadın yumurtaları da çok hassas dış etkenlere. Sporunu da ihmal etme.
Kuzum tarifi gerçekten yok. İçim benim de daralıyor. Kendimi eksik gibi hissediyorum. Bu kapanmıyor bi türlü içimdeki ses beni mahvediyor.Moralim çok bozuk artık kendimi duygularımı kontrol edemiyorum üzgünsem ne yaparsam yapayım suratımı düzeltemiyorum. Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum. İçim sızlıyor bi çocuk görünce hele benden sonra evlenen ve çocuğunu kucağına alanları görünce o üzüntünün tarifi yok anlatamam yani. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş
Şu dediğin değişik yerlerde ağlama bende de var. Engel olamıyorum ben deÖyle düşünme demekki spermlerde hatalı olan döllüyor ki sonuç alamıyorsun tüp bebekte ımsı yöntemi varmıs o en kaliteli spermi buluyormus ki ben bile umudumu ona bağladım tüp bebek yaptırmadan bilemezsin onda nasıl olucagını pozitif düşün yoksa cidden daha cok yorulursun ara ara ağlamalar bende de oluyo hele bugün avmde yemek yerken ağladımgeldiğim son nokta bu ama yinede tüp bebek sansımız var şükür olana kadar ugraşırız Rabbim ne zamn nasip eder o tedavimiz tutarsa diyorum
Şimdi dışarıdan geldim herkesin yanında çocuğu cicili bicili giydirmişler. Bebekleri olanlar arabalarıyla gezdiriyorlar. Aynen dediğin gibi gözlerim doldu. Bir de bizim aileye minnak prenses geldi bu sene. Kokusunu içime çektiğim her an hepimize dua ediyorum. Allahım nasip et bizlere diyeŞu dediğin değişik yerlerde ağlama bende de var. Engel olamıyorum ben de
Canım beni listeden çıkart istersen.@Perican01
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@demircemre01
@Mucizemm1234
@Suskun Ceylan
@Efulimm41
T Tubeee
@ayllllliiiin35
@Duygu1701
@Hiranur3434
smyr35
K Karabiberim123
Arkadaşlarım benim için okuyoruz. İsmim Merve bana ve eşime dua ederseniz şifa isterseniz çok sevinirim.
707 ya Varis c.c
336 ya Musavvir c.c
7 Ayetel Kursi
Rabbim kabul etsin.
Çok üzgünüm.. üzülme demek bile anlamsız kalıyor. Rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık verir inşallah..Hepimiz çok duygusalız elimizde degil.50 gün oldu bebeğimi kaybedeli ama kendimi toparlayamıyorum. Böylesi çok daha zor kızlar hala haftasını sayıyorum. 6 aylık olacaktık bebeğim gitmeseydi.Duygularıma yeniliyorum evet ama biliyorum ki böylesi daha hayırlı. Yinede insan kabullenemiyor. Dile getiremediğim boğazımı düğümleyen o kadar çok şey var ki. Olsun yinede çok şükür.Rabbimin merhameti sonsuz.
Amin canım amin. Rabbim hepimize tattırır inşallah.Şimdi dışarıdan geldim herkesin yanında çocuğu cicili bicili giydirmişler. Bebekleri olanlar arabalarıyla gezdiriyorlar. Aynen dediğin gibi gözlerim doldu. Bir de bizim aileye minnak prenses geldi bu sene. Kokusunu içime çektiğim her an hepimize dua ediyorum. Allahım nasip et bizlere diye
Yazın ben de tüp bebek düşünüyorum. Tabi Kaan hoca ile de görüşüp ama sence bu şekilde takviyelere başlayın mı canım ?zeynepppppppp Allah razı olsun kuzum.
Sende şimdiden takviyelere başla yumurta kaliten için. Omega 3 ve Q10 al.. antioksidan bizler içinde çok önemli. Kadın yumurtaları da çok hassas dış etkenlere. Sporunu da ihmal etme.
Ya uçuk mu bilmiyorum ama bizimde sperm yoğunluğumuz 56 milyon çıkmıştı hareketler çok iyiydi bende şaşırmıştım baya. Devlette yapılan ile düzen lab yapılan arasında fark oluyor. Hangisi doğru dersen bilemiyoruz cnmEki Görüntüle 2139673 Kızlar Düzen de verdik bu spermiyogram ı gerçek mi bu yoksa uçuk olabilir mi? Ben çok şaşkınım. Şimdi mail adresimde görünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?