- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
İgnelerle yine büyüyen olur tabi sen hiç endişe etmeKızlar atrıca bu 7 yumurtam igneyle fazlalaşır mı yoksa 7 tane mi kalcak gonal f ve morional kullancam
Tabiki başlayabilirsin belki normal yolla olur. Hiç belli olmaz.Yazın ben de tüp bebek düşünüyorum. Tabi Kaan hoca ile de görüşüp ama sence bu şekilde takviyelere başlayın mı canım ?
Sen bilirsin canım. Evet günlük okuyoruz. Yetişebildiğin kadar da okuyabilirsin.Canım beni listeden çıkart istersen. @sonican arkadaşımıza okuyorum ama bitiremedim. Günlük okunuyorsa yetişemiyorum ben lütfen kusuruma bakmayın
Canım bizim haraketsiz fazla olduğu için bizde sonuç heryerden çıktığı gibi çıktı. Bazıları abartıyor diyor ama ben çok fazla abarttıklarını düşünmüyorum sonuçlar çok iyi çıkmış yani biraz düşüğünü düşünsen bile o sonuçta iyi bence devam edin inşallah güzel haberler alırsınız.Eki Görüntüle 2139673 Kızlar Düzen de verdik bu spermiyogram ı gerçek mi bu yoksa uçuk olabilir mi? Ben çok şaşkınım. Şimdi mail adresimde görünce.
Kuzum bunu sana aktar mı Önerdi. Bitki halinde aldığımız gibi etki ediyor mu acaba.Eki Görüntüle 2139712 Eki Görüntüle 2139713Saklicennet @Longway2015 kızlar çay bu içeriğine bakın isterseniz.
Cnm aktar önerdi. Bitki kadar etkili mi bilmiyorum ama etkili olduğunu düşünüyorum.Kuzum bunu sana aktar mı Önerdi. Bitki halinde aldığımız gibi etki ediyor mu acaba.
Bende sallama aslan pençesi içtim başka aktar işe yaramaz desede sallama ya yaradı valla .bunun içeriğide cok zengin hep kadın için içindekilerCnm aktar önerdi. Bitki kadar etkili mi bilmiyorum ama etkili olduğunu düşünüyorum.
Bende işe yaradığını düşünüyorum cnm :)Bende sallama aslan pençesi içtim başka aktar işe yaramaz desede sallama ya yaradı valla .bunun içeriğide cok zengin hep kadın için içindekiler
Evet demi ya ben yarısını bile düşündüm dedim ki yine bi yol almışız bizim sadece %12 hız vardı o da yavaş. İnşallah canım benim hep birlikte herkese yetişen arkadaşım. Fikrini merak ettim.Canım bizim haraketsiz fazla olduğu için bizde sonuç heryerden çıktığı gibi çıktı. Bazıları abartıyor diyor ama ben çok fazla abarttıklarını düşünmüyorum sonuçlar çok iyi çıkmış yani biraz düşüğünü düşünsen bile o sonuçta iyi bence devam edin inşallah güzel haberler alırsınız.
Yani şey %15 %20 gibi bir fark oldu o zaman hız da diğer yerlere göre Sayı da fazla geldi. Anladım kuzum tamam bakalım.Cnm düzende bizimde hareket hep fazla geldi %30 sa 55 cıktı sayımız ise hep heryerde az düzende de ama düzende sayı fazla cıkıyor dienler var ben mikrogenden bu konuda cok memnunum aklında olsun
Canım buna başladın mı ? Ben de araştıracağım bi bulmak içinEki Görüntüle 2139712 Eki Görüntüle 2139713Saklicennet @Longway2015 kızlar çay bu içeriğine bakın isterseniz.
2 aydır kullanıyorum cnm.Canım buna başladın mı ? Ben de araştıracağım bi bulmak için
Canım bende alıp deneyeceğim muhakkak çok sağol. Hatta yarın eşime söyleyip almaya gideriz vardır aktarlarda sanırım.Bende işe yaradığını düşünüyorum cnm :)
Kaan hoca size ne Önerdi kullanmanız için?Evet demi ya ben yarısını bile düşündüm dedim ki yine bi yol almışız bizim sadece %12 hız vardı o da yavaş. İnşallah canım benim hep birlikte herkese yetişen arkadaşım. Fikrini merak ettim.
İnşallah cnnİgnelerle yine büyüyen olur tabi sen hiç endişe etme
Yani benden bi sürü tahlil istemişti erzincanda yaptırdım ama hiç amhye baktır demedi ama fsh lhda sıkıntı yok birde bu ay 22 günde adet oldum 26 günde oluodum dayımın oglunu kaybettik kötü bi dönem geçirdim zaten çok üzüntülüydüm bide doktor böyle diyince kötü oldum inşallah yumurta artar ne diyim kaliteli olur yada duanıza ihtiyacım varBence bunu takma şakın. Süreçte herkes moral önemli diyor ki bence fsh da sıkıntı yok. Tekrar tekrar sor doktora olmadı. Daha önce kimse söylemedi siz de bakmadınız başında diye. Ama bence bu önemli değil yumurtaların kaliteli olacak inşallah ve kuzuna kavuşacaksın böyle düşün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?