Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eki Görüntüle 2139673 Kızlar Düzen de verdik bu spermiyogram ı gerçek mi bu yoksa uçuk olabilir mi? Ben çok şaşkınım. Şimdi mail adresimde görünce.
Canım bizim haraketsiz fazla olduğu için bizde sonuç heryerden çıktığı gibi çıktı. Bazıları abartıyor diyor ama ben çok fazla abarttıklarını düşünmüyorum sonuçlar çok iyi çıkmış yani biraz düşüğünü düşünsen bile o sonuçta iyi bence devam edin inşallah güzel haberler alırsınız.

Evet demi ya ben yarısını bile düşündüm dedim ki yine bi yol almışız bizim sadece %12 hız vardı o da yavaş. İnşallah canım benim hep birlikte herkese yetişen arkadaşım. Fikrini merak ettim.

Cnm düzende bizimde hareket hep fazla geldi %30 sa 55 cıktı sayımız ise hep heryerde az düzende de ama düzende sayı fazla cıkıyor dienler var ben mikrogenden bu konuda cok memnunum aklında olsun
Yani şey %15 %20 gibi bir fark oldu o zaman hız da diğer yerlere göre Sayı da fazla geldi. Anladım kuzum tamam bakalım.

Yani benden bi sürü tahlil istemişti erzincanda yaptırdım ama hiç amhye baktır demedi ama fsh lhda sıkıntı yok birde bu ay 22 günde adet oldum 26 günde oluodum dayımın oglunu kaybettik kötü bi dönem geçirdim zaten çok üzüntülüydüm bide doktor böyle diyince kötü oldum inşallah yumurta artar ne diyim kaliteli olur yada duanıza ihtiyacım var

Kızlar ben hala Adanadayim isterseniz bu turda çıkarın beni katilamiyorum dualara hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…