Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok saol cnm şuan içsemde faydası olmaz bence tüp bebekten sonra başlayayım en çokta şuna üzülüorm çok kez kontrole gittim ama hiç bi doktor bana yumurta rezervin düşük demedi hepsi harika dedi güya bu doktor böyle diyince şok oldum

Aslında bugün gitmem gerekti adetin 3 günü ama tatile denk geldi Yarın gidip kontrol ettireyim. Klomen versin diyorum hem de takipte kalmış olurum.Sen ne yaptın kuzum geldi mi kırmızılar
Ben Adana’ya geldim canım napıyım yok adet olmadım henuz adet olunca tekrar aşılama dedi doktor beklıyorum işte

FSH kaç canım nasıl öyle kesin konuştu acaba bozma moralini

Ya kuzu ben hiç devlette yaptıramadım bi özel hastane de 2-3 defa da tüp bebek merkezinde oldu. Şimdi işte hasar testi için gittiğimizde istedik. Şaşırdım. Bizim ileri hareket hiç yoktu. Sadece yavaş hareket %12 idi. Sayı da ml 13 idi.

Canım nerde başlamıştın tüp bebeğe ?

Canım öyle düşünme 7yumurta gayet iyi kaliteli olsun 7tane olsun kimsinin 15 16 yumurtası oluyor ama bir tanesi bile 5.gune gidemiyor önemli olan kaliteli olması

Biz deduzene gitmeyi dusunuyorduk simdi kararsz kaldim ama spermigram icn tup bebek merkezlerini terch etmek nedenss bana mantikli gelmiyor sanki dusul cikratiklrani dusunyrm duzen de de yuksek cikiyor diyolr en iuisi devlet mi ne

Biz deduzene gitmeyi dusunuyorduk simdi kararsz kaldim ama spermigram icn tup bebek merkezlerini terch etmek nedenss bana mantikli gelmiyor sanki dusul cikratiklrani dusunyrm duzen de de yuksek cikiyor diyolr en iuisi devlet mi ne
Tüp bebek merkezi bi ürolog yönlendirdiği için olmuştu. Ya düzen e de Kaan hoca da tedavi oluyoruz takviyeler aldık işte en son şimdi DNA hasarı için tekrar baktırın dedi. Hadi buna da bakalım dedik. Faydası oldu takviyelerin diye sevinsem mi bilemedim.

Acıbadem kayseri cnm
Bence bunu takma şakın. Süreçte herkes moral önemli diyor ki bence fsh da sıkıntı yok. Tekrar tekrar sor doktora olmadı. Daha önce kimse söylemedi siz de bakmadınız başında diye. Ama bence bu önemli değil yumurtaların kaliteli olacak inşallah ve kuzuna kavuşacaksın böyle düşün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…