Çok saol cnm şuan içsemde faydası olmaz bence tüp bebekten sonra başlayayım en çokta şuna üzülüorm çok kez kontrole gittim ama hiç bi doktor bana yumurta rezervin düşük demedi hepsi harika dedi güya bu doktor böyle diyince şok oldumKötü düşünme canım rabbim ol deyince hiçbirşey engel değil. Ben bir sürü kişi tanıyorum menopoza girmek üzeresin dediler ama normal yolla hamile kaldı. Tek yumurta olsa bile kalitesi çok önemli. Muhakkak omega 3 ve q10 da al ben omepayı öneririm. Burada ki drlar hep bunu veriyor yumurta kalitesini arttırmak için. Folik asit için de inofolik al içinde inositol var bunlar hep koruyucu. Druna da danışabilirsin.
Ben Adana’ya geldim canım napıyım yok adet olmadım henuz adet olunca tekrar aşılama dedi doktor beklıyorum işteAslında bugün gitmem gerekti adetin 3 günü ama tatile denk geldiYarın gidip kontrol ettireyim. Klomen versin diyorum hem de takipte kalmış olurum.Sen ne yaptın kuzum geldi mi kırmızılar
Ne güzel kuzum hava değişimi çok iyi gelecektir. Moral depola bol bol. İnşallah gelmez güzel haberi orada alırsın belli mi olur.Ben Adana’ya geldim canım napıyım yok adet olmadım henuz adet olunca tekrar aşılama dedi doktor beklıyorum işte
FSH kaç canım nasıl öyle kesin konuştu acaba bozma moraliniKızlar cnm çok sıkkın amh degerim kaç bilmiyorm fakat tüp bebege başladık adetin 2. Günindeyim doktor sagda 4 solda 3 yumurta var dedi yumurta rezervin çok düşük dedi 25 yaşındayım dedi inşallah yumurtalar kaliteli olur dedi sizce durumum gerçekten çok mu kötü cnm çok sıkıldı igneleri aldım başlayacagım bugün
Ya kuzu ben hiç devlette yaptıramadım bi özel hastane de 2-3 defa da tüp bebek merkezinde oldu. Şimdi işte hasar testi için gittiğimizde istedik. Şaşırdım. Bizim ileri hareket hiç yoktu. Sadece yavaş hareket %12 idi. Sayı da ml 13 idi.Ya uçuk mu bilmiyorum ama bizimde sperm yoğunluğumuz 56 milyon çıkmıştı hareketler çok iyiydi bende şaşırmıştım baya. Devlette yapılan ile düzen lab yapılan arasında fark oluyor. Hangisi doğru dersen bilemiyoruz cnm
Kızlar siz ne düşünürsünüzEki Görüntüle 2139673 Kızlar Düzen de verdik bu spermiyogram ı gerçek mi bu yoksa uçuk olabilir mi? Ben çok şaşkınım. Şimdi mail adresimde görünce.
Canım nerde başlamıştın tüp bebeğe ?Çok saol cnm şuan içsemde faydası olmaz bence tüp bebekten sonra başlayayım en çokta şuna üzülüorm çok kez kontrole gittim ama hiç bi doktor bana yumurta rezervin düşük demedi hepsi harika dedi güya bu doktor böyle diyince şok oldum
8 cnm çok saçma yani sinirim bozulduFSH kaç canım nasıl öyle kesin konuştu acaba bozma moralini
Acıbadem kayseri cnmCanım nerde başlamıştın tüp bebeğe ?
8 le nasıl öyle bişey der görümcem 11 ile hamile kaldı doğal yoldan sıkma canını hiç canım8 cnm çok saçma yani sinirim bozuldu
Canım öyle düşünme 7yumurta gayet iyi kaliteli olsun 7tane olsun kimsinin 15 16 yumurtası oluyor ama bir tanesi bile 5.gune gidemiyor önemli olan kaliteli olmasıKızlar cnm çok sıkkın amh degerim kaç bilmiyorm fakat tüp bebege başladık adetin 2. Günindeyim doktor sagda 4 solda 3 yumurta var dedi yumurta rezervin çok düşük dedi 25 yaşındayım dedi inşallah yumurtalar kaliteli olur dedi sizce durumum gerçekten çok mu kötü cnm çok sıkıldı igneleri aldım başlayacagım bugün
Biz deduzene gitmeyi dusunuyorduk simdi kararsz kaldim ama spermigram icn tup bebek merkezlerini terch etmek nedenss bana mantikli gelmiyor sanki dusul cikratiklrani dusunyrm duzen de de yuksek cikiyor diyolr en iuisi devlet mi neYa kuzu ben hiç devlette yaptıramadım bi özel hastane de 2-3 defa da tüp bebek merkezinde oldu. Şimdi işte hasar testi için gittiğimizde istedik. Şaşırdım. Bizim ileri hareket hiç yoktu. Sadece yavaş hareket %12 idi. Sayı da ml 13 idi.
inşallah cnm dedigin gibi olurrCanım öyle düşünme 7yumurta gayet iyi kaliteli olsun 7tane olsun kimsinin 15 16 yumurtası oluyor ama bir tanesi bile 5.gune gidemiyor önemli olan kaliteli olması
Yine yalnız değilmişim bu konuda ama sonunda cok şükür susuyoruzŞu dediğin değişik yerlerde ağlama bende de var. Engel olamıyorum ben de
Tüp bebek merkezi bi ürolog yönlendirdiği için olmuştu. Ya düzen e de Kaan hoca da tedavi oluyoruz takviyeler aldık işte en son şimdi DNA hasarı için tekrar baktırın dedi. Hadi buna da bakalım dedik. Faydası oldu takviyelerin diye sevinsem mi bilemedim.Biz deduzene gitmeyi dusunuyorduk simdi kararsz kaldim ama spermigram icn tup bebek merkezlerini terch etmek nedenss bana mantikli gelmiyor sanki dusul cikratiklrani dusunyrm duzen de de yuksek cikiyor diyolr en iuisi devlet mi ne
Bence bunu takma şakın. Süreçte herkes moral önemli diyor ki bence fsh da sıkıntı yok. Tekrar tekrar sor doktora olmadı. Daha önce kimse söylemedi siz de bakmadınız başında diye. Ama bence bu önemli değil yumurtaların kaliteli olacak inşallah ve kuzuna kavuşacaksın böyle düşün canımAcıbadem kayseri cnm
Cnm düzende bizimde hareket hep fazla geldi %30 sa 55 cıktı sayımız ise hep heryerde az düzende de ama düzende sayı fazla cıkıyor dienler var ben mikrogenden bu konuda cok memnunum aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?