Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın arkadaşlar. Sabah eşim beni çok sinir etti. Keçiboynuzu pekmezi vermiştim akşam yememiş bide saklamış görmeyim diye. Sabah farkına varınca durumun kızdım bende. Keçiboynuzu kürü yapmıştım çöpe döktüm. Seninle ugrasmıycam bi tek ben mi cocuk istiyorum diye söylendim cok canım sıkıldı. Bir tek ben emek veriyorum gibi çerezinden tut çayların kadar eline ben veriyorum. Bu ne isteksizlik anlamadım. Artık ugrasmıycam ve takmıycam ne yapayım. Varmı benim gibi eşi rahat olan

Eki Görüntüle 2139843
Merhaba canım L Longway2015 bizde kasımda düzen lab.yaptırmıştık sonuçları yükledim. size ne dediler peki değerler için normal yolla olur dediler mi ?
Doktora göstermedik canım daha. Daha önceki değerlerimizle zor demişlerdi doğal yolla.kaan hoca da DNA hasarına odaklandı.onu düşürmek için uğraşıyoruz. Size ne dediler canım?

Doktora göstermedik canım daha. Daha önceki değerlerimizle zor demişlerdi doğal yolla.kaan hoca da DNA hasarına odaklandı.onu düşürmek için uğraşıyoruz. Size ne dediler canım?
canım biz özel hastanede üroloji doktoruna gösterdik bize olur deneyin biraz dedi birde proxeed plus verdi ilaç eşime onu içmesi gerekiyor. ben kendim kadın doğuma gitmiştim muayene etti sadece bir sıkıntı yok dedi ama bilmiyorum. sende bir problem varmı peki ? sizin değerleriniz bizden daha iyi görünüyor :)

Benim eşim de arada öyle yapıyor aslında ama erkekler bizim gibi değil Doğuştan annelik güdüsü var bence ağla etkile onu benim için yap de bir de sabırlı ol yoksa bu verdiğin tepki bile seni daha çok üzer sen elinden geleni yap kendin için , en azından için ferahlar

Çocuk gibiler cidden ya. Haklısın aslında ama bi ders almalı bence yaptıklarından. Bizim gibi sagduyulu değiller düşünceli değiller

Çocuk gibiler cidden ya. Haklısın aslında ama bi ders almalı bence yaptıklarından. Bizim gibi sagduyulu değiller düşünceli değiller
Canim sakin ol erkekler bazen bunaliyor hele ki sorun ondaysa iyiligine yaptigin her davranis ters tepebilir.Sakin söylenme ben uğraşıyorum da sen caba harcamiyorsun vs olayina girme .Zaten adam kendini yetersiz hissediyor sen ustune duserek bak cocuk istiyoruz bunlari yemek içmek zorundasin diye bir mesaj verirsen adam kendini daha cok degersiz hisseder.Birak 3 5 gun normale döner.Aglayip sinirlerip soylenip kendini de esini de yıpratma.

canim diger yazilanlari okuyamadim hemen sana cevap yazmak icin. Benim de amh degerime bakilmafi hic. Iki tedavimde de. Bu tedavimde sadece 5 yumurta toplandi. Dr. Bana da az dedi ama kafamiza takmak yok onemli olan kaliteli olmasi dedi ve transfere sadece 3 embriyo gidebildi. 3ten 2si transfer edildi. Sen tevekkul et dr.lar en iyisini biliyorlar. Dua et. Baska yapabilecegimiz bir sey yok.

Emin ol buna benzer şeyleri herkes yaşıyordur. Ben eşime işe giderken salata hazırlıyorum havuç kırmızı lahana kromozom biber kıvırcık. Birde turp veriyorum yemesi için. Ara öğün hurma kuru incir kayısı kabak çekirdeği kuru üzüm ceviz veriyorum. Bazen bir geliyor salatanın yarısı yemiş kuru yemişlere hiç dokunmamış. He birde 2 armut elma kivi falan veriyorum onuda yememiş. Neden yemedin diye soruyorum. Orada yapılan yemeklerden çok yemiş karnı doymuş. Çok sinir oluyorum ve en son dedim ki sana inanmıyorum neredeyse 12 saat orada duruyorsun ve verdiğim şeyleri saatlere yayarak yemiyorsun. Senin öncelinin benim verdiklerim olmalı ben sana Alman gereken bütün vitaminleri veriyorum zaten ilk benim verdikleri mi ye sonra orada ne varsa midenin kabul ettiği kadar ye falan baya konuştuk tamam dedi bakalım.

Canım haklısın aslında ama cidden zor bir süreçteyiz. Herkes üzerine düşeni yapsa en azından içimiz rahat eder. Ha sonra olmazsa yapacak birseyimiz yok. İnsanın sinirleri yıpranıyor. Kolay değil. Eşim hala birşeylerin tam farkında değil. Hep olumlu düşünüyor aksine kendinde eksiklik falanda pek hissetmiyor. Düzeliyor işte önümüzdeki ay olur olmayınca bi sonraki ay kesin cocugum uz olur. Hep bu yaklaşımda o yüzden tam farkına varamadığı için asırı pozitif oldugu için olayın ciddiyetine varmıyor. O yüzden bende farkına varsın istiyorum daha itinalı davransın istiyorum

Ah canım nelerle sınanıyoruz. Bu erkekler neden böyle rahat bilmiyorum. Umarım benim eşimde anlar biraz beni ve kendini düzeltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…