- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Cnm 11 gün önce çatlatma iğnesi olmuşsan eğer iğnenin etkisi değildir o. Ama adetine 8 gün var 11 gün önce çatlatma iğnesi vurulmuşsan 19 gün edecek iğneden sonrası için. Ama iğneyi vurulduktan 14 gün sonra adet olunur senin neden 19 gün sürüyor ki ???? Perşembe testi tekrarla 10 ve üstü çıkarsa sağlıklı bi gebeliktir muhtemeleniğnenin etkisi ne zaman çıkar ki vücuttan. Ahh canım keşke hamile olsam. Lütfen iğnenim etkisi olmasın
aaaaa adetime şuan 3 gün mü var yani benim. İğne 12. gün oldu. döngüm 29-30 gün. 3 gün varsa değerimin daha yüksek çıkması gerekmez mi canım?Cnm 11 gün önce çatlatma iğnesi olmuşsan eğer iğnenin etkisi değildir o. Ama adetine 8 gün var 11 gün önce çatlatma iğnesi vurulmuşsan 19 gün edecek iğneden sonrası için. Ama iğneyi vurulduktan 14 gün sonra adet olunur senin neden 19 gün sürüyor ki ???? Perşembe testi tekrarla 10 ve üstü çıkarsa sağlıklı bi gebeliktir muhtemelen
aaaaa adetime şuan 3 gün mü var yani benim. İğne 12. gün oldu. döngüm 29-30 gün. 3 gün varsa değerimin daha yüksek çıkması gerekmez mi canım?
3 nisan cnm 6 gün sürüyorSen. Ne zaman adet oldun ???
Muhtemelen 3 gün var adetine. Öyle düşünme düşük başlayıp sonra yükselenlerde var. 2 gün sonra 2 kat artıyorsa sorun yok.yok canım daha nedeyse 8 gün var
inşallaaaah canım çok istiyrum Allah isteyen herkese nasip etsinMuhtemelen 3 gün var adetine. Öyle düşünme düşük başlayıp sonra yükselenlerde var. 2 gün sonra 2 kat artıyorsa sorun yok.
22. Günün bugün. 12. Gün iğne olduysan 36 saat sonra çatlamıştır yumurtan buda 14. Güne denk gelir. Yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl beklenir cnm.3 nisan cnm 6 gün sürüyor
çok teşekkür ederim canım inşallah iyi sonuçlar alırız.22. Günün bugün. 12. Gün iğne olduysan 36 saat sonra çatlamıştır yumurtan buda 14. Güne denk gelir. Yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl beklenir cnm.
Cnm bisey sorabilrmym bnde ayin 14unde vrldum catlama ignesini 16 si toplndi yumurtalr 20 si transfer tahmini ne zmn adet olurum22. Günün bugün. 12. Gün iğne olduysan 36 saat sonra çatlamıştır yumurtan buda 14. Güne denk gelir. Yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl beklenir cnm.
Canim tam tersini dusunuyor olabilir .Bu beynin savunma mekanizmasi .Kotu olan seyi reddedip kendini iyiymis gibi avutuyor .Canım haklısın aslında ama cidden zor bir süreçteyiz. Herkes üzerine düşeni yapsa en azından içimiz rahat eder. Ha sonra olmazsa yapacak birseyimiz yok. İnsanın sinirleri yıpranıyor. Kolay değil. Eşim hala birşeylerin tam farkında değil. Hep olumlu düşünüyor aksine kendinde eksiklik falanda pek hissetmiyor. Düzeliyor işte önümüzdeki ay olur olmayınca bi sonraki ay kesin cocugum uz olur. Hep bu yaklaşımda o yüzden tam farkına varamadığı için asırı pozitif oldugu için olayın ciddiyetine varmıyor. O yüzden bende farkına varsın istiyorum daha itinalı davransın istiyorum
@Perican01
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
@rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
@Efulimm41
@Tubeee
@ayllllliiiin35
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
@Sibelak85
L Longway2015 arkadaşımız için okuyoruz. Allah kabul etsin.
707 ya Varis c.c
336 ya Musavvir c.c
7 Ayetel Kursi
Cnm ben tüp bebek işini bilmiyorum ama transferin ertesi günü 1. Gün olarak kabul ediliyorCnm bisey sorabilrmym bnde ayin 14unde vrldum catlama ignesini 16 si toplndi yumurtalr 20 si transfer tahmini ne zmn adet olurum
BEn morfolojiyi doğru hesaplaşırlarmış düşünüyorum. Yüzdelerin hepsini toplayınca %100 ü bulması şart değil bunların sisteminde. Düzen 100 tane spermi örnek alıyor ve 100 spermde toplan kuyruk, orta parça ve baş anormalliklerini sayıyor. Bazı spermlerin hem baş hem boyun hemde kuyruğunda problem olduğunu düşünürsek sperm 1 tane ama anormalliği 3 tane olduğu için hem boyun hem orta parça hemde baş anomalisi katagorisine giriyor. Bu yüzden toplayınca %150 falan çıkabilir normal.Eki Görüntüle 2140036 Kızlar bu da morfoloji sonuçları gene düzen ama bence abartıyor sanki burasıbide ben yüzdelerden bir şey anlamadım toplayınca sanki yanlış oluyor. Bi bakar mısınız ?
Kuzum anladım şimdi çok teşekkür ederimBEn morfolojiyi doğru hesaplaşırlarmış düşünüyorum. Yüzdelerin hepsini toplayınca %100 ü bulması şart değil bunların sisteminde. Düzen 100 tane spermi örnek alıyor ve 100 spermde toplan kuyruk, orta parça ve baş anormalliklerini sayıyor. Bazı spermlerin hem baş hem boyun hemde kuyruğunda problem olduğunu düşünürsek sperm 1 tane ama anormalliği 3 tane olduğu için hem boyun hem orta parça hemde baş anomalisi katagorisine giriyor. Bu yüzden toplayınca %150 falan çıkabilir normal.
Anlatabilirdim mi bilmiyorum.
Benimkide aynı bende eskisi gibi degilim tüp bebege enpoze olmuş durumdayım yoruldum çünkü hiç bi değişim olmadıgı için cnmGünaydın arkadaşlar. Sabah eşim beni çok sinir etti. Keçiboynuzu pekmezi vermiştim akşam yememiş bide saklamış görmeyim diye. Sabah farkına varınca durumun kızdım bende. Keçiboynuzu kürü yapmıştım çöpe döktüm. Seninle ugrasmıycam bi tek ben mi cocuk istiyorum diye söylendimcok canım sıkıldı. Bir tek ben emek veriyorum gibi çerezinden tut çayların kadar eline ben veriyorum. Bu ne isteksizlik anlamadım. Artık ugrasmıycam ve takmıycam ne yapayım. Varmı benim gibi eşi rahat olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?