Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iğnenin etkisi ne zaman çıkar ki vücuttan. Ahh canım keşke hamile olsam. Lütfen iğnenim etkisi olmasın
Cnm 11 gün önce çatlatma iğnesi olmuşsan eğer iğnenin etkisi değildir o. Ama adetine 8 gün var 11 gün önce çatlatma iğnesi vurulmuşsan 19 gün edecek iğneden sonrası için. Ama iğneyi vurulduktan 14 gün sonra adet olunur senin neden 19 gün sürüyor ki ???? Perşembe testi tekrarla 10 ve üstü çıkarsa sağlıklı bi gebeliktir muhtemelen

aaaaa adetime şuan 3 gün mü var yani benim. İğne 12. gün oldu. döngüm 29-30 gün. 3 gün varsa değerimin daha yüksek çıkması gerekmez mi canım?

22. Günün bugün. 12. Gün iğne olduysan 36 saat sonra çatlamıştır yumurtan buda 14. Güne denk gelir. Yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl beklenir cnm.
Cnm bisey sorabilrmym bnde ayin 14unde vrldum catlama ignesini 16 si toplndi yumurtalr 20 si transfer tahmini ne zmn adet olurum

Canim tam tersini dusunuyor olabilir .Bu beynin savunma mekanizmasi .Kotu olan seyi reddedip kendini iyiymis gibi avutuyor .

Kızlar bu da morfoloji sonuçları gene düzen ama bence abartıyor sanki burası bide ben yüzdelerden bir şey anlamadım toplayınca sanki yanlış oluyor. Bi bakar mısınız ?

Eki Görüntüle 2140036 Kızlar bu da morfoloji sonuçları gene düzen ama bence abartıyor sanki burası bide ben yüzdelerden bir şey anlamadım toplayınca sanki yanlış oluyor. Bi bakar mısınız ?
BEn morfolojiyi doğru hesaplaşırlarmış düşünüyorum. Yüzdelerin hepsini toplayınca %100 ü bulması şart değil bunların sisteminde. Düzen 100 tane spermi örnek alıyor ve 100 spermde toplan kuyruk, orta parça ve baş anormalliklerini sayıyor. Bazı spermlerin hem baş hem boyun hemde kuyruğunda problem olduğunu düşünürsek sperm 1 tane ama anormalliği 3 tane olduğu için hem boyun hem orta parça hemde baş anomalisi katagorisine giriyor. Bu yüzden toplayınca %150 falan çıkabilir normal.
Anlatabilirdim mi bilmiyorum.

Kuzum anladım şimdi çok teşekkür ederim Ama bu kadar düzelme oldu mu %1 den %7 ye o meçhul tabi. Hiç inanasım gelmiyor hayırlısı..

Benimkide aynı bende eskisi gibi degilim tüp bebege enpoze olmuş durumdayım yoruldum çünkü hiç bi değişim olmadıgı için cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…