Canım ben kadın doğumluya gitmiştim bi 6 ay önce muayene edip bir şey yok demişti bide işte regl in 3.günü bi kaç hormon testi yaptırmıştı. Fakat ben bi daha iyi bi kadın doğumcuya gözükme niyetindeyim. Bu değerleri ben ilk defa görüyorum zaten hiç böyle bi değer görmemiştim biz de inanamadım o yüzden decanım biz özel hastanede üroloji doktoruna gösterdik bize olur deneyin biraz dedi birde proxeed plus verdi ilaç eşime onu içmesi gerekiyor. ben kendim kadın doğuma gitmiştim muayene etti sadece bir sıkıntı yok dedi ama bilmiyorum. sende bir problem varmı peki ? sizin değerleriniz bizden daha iyi görünüyor :)
Kıyamam canım benim. Rabbim yardımcımız olsun. İnş hayırlısı ile bebeklerimiz bize nasip olurBenimkide aynı bende eskisi gibi degilim tüp bebege enpoze olmuş durumdayım yoruldum çünkü hiç bi değişim olmadıgı için cnm
Allah razı olsun cnm içimi ferahlattın inşallah kaliteli olurlar çok üzüldüm ilk gün ama şuan içim ferahladı rabbim inşallh nasip eder 7 tanenin 7 sinide toplarlarmı acaba cnm yada artma ihtimali varmıdır gonal f ve merional verdi doktor banacanim diger yazilanlari okuyamadim hemen sana cevap yazmak icin. Benim de amh degerime bakilmafi hic. Iki tedavimde de. Bu tedavimde sadece 5 yumurta toplandi. Dr. Bana da az dedi ama kafamiza takmak yok onemli olan kaliteli olmasi dedi ve transfere sadece 3 embriyo gidebildi. 3ten 2si transfer edildi. Sen tevekkul et dr.lar en iyisini biliyorlar. Dua et. Baska yapabilecegimiz bir sey yok.
Cnm gonal f de 237,5 vuruluom merional da 75 lik 7 tane yazdıcanim diger yazilanlari okuyamadim hemen sana cevap yazmak icin. Benim de amh degerime bakilmafi hic. Iki tedavimde de. Bu tedavimde sadece 5 yumurta toplandi. Dr. Bana da az dedi ama kafamiza takmak yok onemli olan kaliteli olmasi dedi ve transfere sadece 3 embriyo gidebildi. 3ten 2si transfer edildi. Sen tevekkul et dr.lar en iyisini biliyorlar. Dua et. Baska yapabilecegimiz bir sey yok.
Cnm benim biraz yogundum bugunlerde, hemen telafilere basliycam. Mervecim Rabbim senin bu cabalarini bos birakmasin esine saglik versin sana en kisa zamanda annelik nasip etsin simdi birazdan dualarini okuycam kuzum hersey gonlunce olsun dilerimP Perican01
zeynepppppppp
@Redrise1515
Murabbaa
sonican
@Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@demircemre01
@Suskun Ceylan
@Efulimm41
@Tubeee
ayllllliiiin35
@Duygu1701
@Hiranur3434
@smyr35
K Karabiberim123
Arkadaşlarım benim için okuyoruz. İsmim Merve bana ve eşime dua ederseniz şifa isterseniz çok sevinirim.
707 ya Varis c.c
336 ya Musavvir c.c
7 Ayetel Kursi
Rabbim kabul etsin.
İnşallah canm amin tüm kalbimleKıyamam canım benim. Rabbim yardımcımız olsun. İnş hayırlısı ile bebeklerimiz bize nasip olur
Maşallah canm Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallahKardeslerim bizim bu ara cok misafir gelen giden oldu arada mevlutlere gittim. Sagligimiz iyi cok sukur 8 nci haftayi hic bir risk yasamadan bitirdik 10. Haftada kontrolum var. Dr um her kontrolde bilgilerimi canli tutuyor bebegin durumu gelisimi o haftalarin kritigi beslenme ve bakimi ilaclarim vb hakkinda bilgi veriyor. Benim bulantilarim sadece son 2 3 gundur var. En cok yediklerim peynir yogurt ayran cilek karpuz vs canimin istedigi hep tatli turu seyler .. recel pekmez helva :)))) karnim yayik buyumus sivri degil ve bebegimin kalp atislari 160 ustu .. kiz olabilir diyorlar .. :)))) Saglikli olsun da ... Eksik dualarimi en kisa surede tamamliycam kardeslerim
Amin canım .. Hic uzulme. Tup bebek olcaksa da olur, cok iyi bir dr da tedavi olursun yeterki sagligin olsun guclu kuvvetli ol ki sana sıkı sıkı tutunsun tedavin sonuc versin .. dualarim seninle. Rabbim en kisa zamanda seni de annelik duygusuyla mukafatlandirsinMaşallah canm Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah
O sürece bi başlasam artık onu bile heycanla bekliyorum sonuctan önce.Allah hayırlı kararlar aldırsın inşallah zor bi dönem tercih araştırma..ankarada araştırmaya hafif hafif başladım.sende ank konususunda bişey duyarsan şütfen paylaş i geceler canmAmin canım .. Hic uzulme. Tup bebek olcaksa da olur, cok iyi bir dr da tedavi olursun yeterki sagligin olsun guclu kuvvetli ol ki sana sıkı sıkı tutunsun tedavin sonuc versin .. dualarim seninle. Rabbim en kisa zamanda seni de annelik duygusuyla mukafatlandirsin
Merhaba , hamile olmanıza çok sevindim . Rabbim sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı da nasip etsin size ve buradaki tüm bekleyenlere . Emsey hastanesi Nesrin Hanım aşılama da yapıyor mu , bilginiz var mı ? Aşılamada Nesrin Hanımın başarı oranı nedir acaba ? Araştırdım pek güvenilir bileği bulamadım . Cevaplarsanız çok mutlu olurum .Kardeslerim bizim bu ara cok misafir gelen giden oldu arada mevlutlere gittim. Sagligimiz iyi cok sukur 8 nci haftayi hic bir risk yasamadan bitirdik 10. Haftada kontrolum var. Dr um her kontrolde bilgilerimi canli tutuyor bebegin durumu gelisimi o haftalarin kritigi beslenme ve bakimi ilaclarim vb hakkinda bilgi veriyor. Benim bulantilarim sadece son 2 3 gundur var. En cok yediklerim peynir yogurt ayran cilek karpuz vs canimin istedigi hep tatli turu seyler .. recel pekmez helva :)))) karnim yayik buyumus sivri degil ve bebegimin kalp atislari 160 ustu .. kiz olabilir diyorlar .. :)))) Saglikli olsun da ... Eksik dualarimi en kisa surede tamamliycam kardeslerim
Merhaba. Evet asilama yapiyor ama asilama icin benim esimin degerleri uygun degildi. Eger esinizin degerleri uygunsa 2 3 defa deneyebilirsiniz bana asilamada basarinin tekrarlar sonucu olabilecegini ama ihtimalin her zaman dusuk oldugunu soylemisdi. Daha dogal daha normale yakin bir yontem diye sansimizi denetecektik 2 3 4 defayi goze almistik fiyatta 750 liraydi ama dedigim gibi sartlarimiz uymadi. Asilama icin ozel olarak basari nedir bilmiyorum ama genel olarak teknik bilgisi basarisi yuksek bir hoca, kesinlikle hastasinin ihtiyacina ozel bir strateji izliyor ihtimaller riskler dahilinde tedaviyi yurutuyor ... 40 yasinda tek seferde tup bebegim oldu orda 7 8 defa denemis onda tutmus veya 41 42 yasinda baska hastalarlAda tanisdim. Esimde bende yasimiz zamanimiz sebebiyle maddide tum hazirligimiz oldugu icin en iyisi olsun diye cok arastirdik ... Cok sukur bin sukur Rabbim cok bekletmedi. Darisi size insallah dilerim. Ben tavsiye ediyorumMerhaba , hamile olmanıza çok sevindim . Rabbim sağlıkla evladınızı kucağınıza almayı da nasip etsin size ve buradaki tüm bekleyenlere . Emsey hastanesi Nesrin Hanım aşılama da yapıyor mu , bilginiz var mı ? Aşılamada Nesrin Hanımın başarı oranı nedir acaba ? Araştırdım pek güvenilir bileği bulamadım . Cevaplarsanız çok mutlu olurum .
Ankarada Recai Pabuccuyu duymusdum cnm. Central Clinic olmasi lazim. Ufuk Unv KD.Bolumu Baskani. Ben 14 15 sene bundan yillar once o zamanin telnolojisiyle tup bebek sahibi olan arkadasimin ablasindan adini aldim. O cok ovuyordu. Ben adet agrilarim icin gitmisdim hatta sorunlu hastalara baktigi icin rica minnet randevu vermisdi. O zaman bu konulari n bileyim .. tup bebk arastirmasi yaparken int de videolarini gordum. Goruldugu gibi cok bilgili basarili bir hoca. Birde limonlutarcinli kardesimizin yaptirdigi yer var baskent hast galiba onuda arastir cnm. Hersey gonlunce olsun dilerimO sürece bi başlasam artık onu bile heycanla bekliyorum sonuctan önce.Allah hayırlı kararlar aldırsın inşallah zor bi dönem tercih araştırma..ankarada araştırmaya hafif hafif başladım.sende ank konususunda bişey duyarsan şütfen paylaş i geceler canm
ben senden daha az dozlarla baslamistim canim. Benim toplamda 5 yumurtam oldugu icin sanirim. Sen dr.larina guven inanki en iyisini yapmak icin cabaliyorlar.Cnm gonal f de 237,5 vuruluom merional da 75 lik 7 tane yazdı
bugün ki kan testi sonucum 4,3Muhtemelen 3 gün var adetine. Öyle düşünme düşük başlayıp sonra yükselenlerde var. 2 gün sonra 2 kat artıyorsa sorun yok.
Hmm o zaman ya tutacaktı tutunamadı yada iğnenin etkisiymiş ama 11 günde geçer iğnenin etkisi bence. Sen yine de bekle rabbimin mucizesi olabilir. Nasip kısmet herşey cnmbugün ki kan testi sonucum 4,3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?