- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Recai hocaya kuzenim 18 sene önce il dışından geldi tüp bebek yaptırdı taaa o zmndan bilirim cocugu şuan üniversitede okuyor ama onlarda kadında sorun vardı limonlunun dru aklında canm.cok tşk ederim iyi dileklerin içinAnkarada Recai Pabuccuyu duymusdum cnm. Central Clinic olmasi lazim. Ufuk Unv KD.Bolumu Baskani. Ben 14 15 sene bundan yillar once o zamanin telnolojisiyle tup bebek sahibi olan arkadasimin ablasindan adini aldim. O cok ovuyordu. Ben adet agrilarim icin gitmisdim hatta sorunlu hastalara baktigi icin rica minnet randevu vermisdi. O zaman bu konulari n bileyim .. tup bebk arastirmasi yaparken int de videolarini gordum. Goruldugu gibi cok bilgili basarili bir hoca. Birde limonlutarcinli kardesimizin yaptirdigi yer var baskent hast galiba onuda arastir cnm. Hersey gonlunce olsun dilerim
Bu ay tüp mü denemiştin yoksa yumurta takibi mi yaptırmıstın?bekle bakalım daha 7 gün var adetine sanırım cnmbugün ki kan testi sonucum 4,3
yumurta takibi canım. çatlatma iğnesinin 11. günğnde 5,1 çıktı 12. günü 4,3 . Sanırım iğnenin etkisi. Bu ay aşılamaya geçeceğiz.Bu ay tüp mü denemiştin yoksa yumurta takibi mi yaptırmıstın?bekle bakalım daha 7 gün var adetine sanırım cnm
Hmmm o zmn düşme varsa degerde tutunamadı bence cnm hakkında yayırlısı cnm inşallah aşılamaya tutunsunyumurta takibi canım. çatlatma iğnesinin 11. günğnde 5,1 çıktı 12. günü 4,3 . Sanırım iğnenin etkisi. Bu ay aşılamaya geçeceğiz.
inşallah canım. Sen tüp mü denedinHmmm o zmn düşme varsa degerde tutunamadı bence cnm hakkında yayırlısı cnm inşallah aşılamaya tutunsun
Yok cnm ben daha hiç bişe denemedim önümüzdeki yaz direk tüp denicem inşallah gerek kalmaz da ama yinede araştırıyoruminşallah canım. Sen tüp mü denedin
canım tüpten önce yumurta takibi aşılama var.belki hiç gerek kalmaz. Neden direk tüp düşünüyosunYok cnm ben daha hiç bişe denemedim önümüzdeki yaz direk tüp denicem inşallah gerek kalmaz da ama yinede araştırıyorum
Çok saol cnm inşallah hayırlı habrrler veririmben senden daha az dozlarla baslamistim canim. Benim toplamda 5 yumurtam oldugu icin sanirim. Sen dr.larina guven inanki en iyisini yapmak icin cabaliyorlar.
insallah insallahÇok saol cnm inşallah hayırlı habrrler veririm
Sayımız az bize ikiside uygun degil canm bide mağdem aşılamada yine hormon alıcam o zmn sansım tüpte daha yüksek oldugu için direk tüp yaptırım die düşündümcanım tüpten önce yumurta takibi aşılama var.belki hiç gerek kalmaz. Neden direk tüp düşünüyosun
Eskisine gore varmi değısiklikKızlar Kaan hocanın isteği üzerine test yaptırdık sonuçlarımız çıktı.
Ozaman duzelme var diye bilirizViskoziteyi hep yüksek çıkıyordu bu kez normal çıkmış. 43 milyon spermin üzerine hiç çıkamamıştık. 143 milyon olmuştu. Toplam haraket hiç %7nin üzerine çıkmamıştı. %11 olmuş. Bir de 40 milyonun %7si ile 140 milyonun %7si arasında fark var diye düşünüyorum. Kaan hocadan cvp bekliyorum şimdi.
İnşallah. Hiç bilmiyorum. Sayı çok yükseldi ileri hızlı aynı ama yerinde haraketli de çıktı belki daha çok yükselir diye umut ediyorum.Ozaman duzelme var diye biliriz
Yok canım ben yarın gidiyorum kontrole inşallah miniğim gösterir kendini.şuan tansiyon problemi yaşıyorum inşallah çok ssıkıntı yaşamadan atlatırım
Insallah canim .Gecmis olsun .Göstermezse dr dan rica et biraz bekleyip tekrar gir .Yorgun ve ac girmemen gerekiyor degilse uyur minnak.Yok canım ben yarın gidiyorum kontrole inşallah miniğim gösterir kendini.şuan tansiyon problemi yaşıyorum inşallah çok ssıkıntı yaşamadan atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?