Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Recai hocaya kuzenim 18 sene önce il dışından geldi tüp bebek yaptırdı taaa o zmndan bilirim cocugu şuan üniversitede okuyor ama onlarda kadında sorun vardı limonlunun dru aklında canm.cok tşk ederim iyi dileklerin için

Arkadaşlar bügün okumalarımızı yapamadık. Çok yoğundum ve giremedim lütfen kusura bakmayın. Sıradaki arkadaşımdan da özür diliyorum.

Kızlar Kaan hocanın isteği üzerine test yaptırdık sonuçlarımız çıktı.

Eklentiler

• 0EC15D68-C683-4F32-B0E4-91501AC85159.webp
    21 KB · Görüntüleme: 87
Viskoziteyi hep yüksek çıkıyordu bu kez normal çıkmış. 43 milyon spermin üzerine hiç çıkamamıştık. 143 milyon olmuştu. Toplam haraket hiç %7nin üzerine çıkmamıştı. %11 olmuş. Bir de 40 milyonun %7si ile 140 milyonun %7si arasında fark var diye düşünüyorum. Kaan hocadan cvp bekliyorum şimdi.

Ozaman duzelme var diye biliriz

Ozaman duzelme var diye biliriz
İnşallah. Hiç bilmiyorum. Sayı çok yükseldi ileri hızlı aynı ama yerinde haraketli de çıktı belki daha çok yükselir diye umut ediyorum.
Kaan hoca vizkosite düzelme şansı çok düşük demişti ama 1 ayda düzelttik ona seviniyorum.

Yok canım ben yarın gidiyorum kontrole inşallah miniğim gösterir kendini.şuan tansiyon problemi yaşıyorum inşallah çok ssıkıntı yaşamadan atlatırım
Insallah canim .Gecmis olsun .Göstermezse dr dan rica et biraz bekleyip tekrar gir .Yorgun ve ac girmemen gerekiyor degilse uyur minnak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…