Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar Kaan hocanın isteği üzerine test yaptırdık sonuçlarımız çıktı.
Maşallah canm bak yavaş yavaşta olsa yoluna girmeye başladı bişeler çok şükür herseyi geçtim tüp bebekte sansın artıcak buna cok şükür darısı bize biraz bi ilerleme olsa keşke.sayı sadece antioksidantlarlamı arttı hormon kullandınız mı klomen yada iğne?

Merhaba hanımlar bende tüp bebek sürecindeyim bugün 7. İğnemi oldum.Eşimde morfoloji ve ileri göz 0.iki yıldır uğraşıyoruz varikosel dendi ameliyat olduk ama hiç bir şey değişmedi 1,5 yıl oldu.Bu ikinci tüp bebeğim ama çok korkuyorum yine negatif olur diye sadece 5 yumurtam var bakalım kaliteleri nasıl olacak.Çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Cnm rabbim yüzünü güldürsün, inş bu defa pozitifi görürsün pozitif ol ki sonucun güzel olsun cnm. Nerde yaptırıyorsun tüp bebeğini , memnun musun, ne kadara mal oldu????

Allah biliyor ya normal mi geçtim. Tüp bebekte başarılı olayım yeter diye düşünüyorum. Sayının yükselmesine bile sevindim diyenibilirim.
Biz sadece 1 kutu klomen kullanmıştık başka kullanmadık. Ama hacamat yaptırdık 3 seans. Onun etkili olduğunu düşünüyorum. 2 ay kuru incir günde 2 adet. Bir de ben eşimin beslenmesine çok dikkat ettim. Hergün 1 tane kara turp yedirdim. Kıvırcık havuç kırmızı lahana salatası hiç eksik olmadı sirkeli bir şekilde. Nohut eksik olmadı. Eti kesti. Hergün kivi armut elma birde portakal. 3 ceviz hurma kuru üzüm kabak çekirdeği. Ben kendim macun hazırlamıştım içine polen çörek otu zencefil tarçın koydum. Son hafta birde toz keçiboynuzu ekledim macuna. Omega 3 e vitamini Q10 verdim. Gün aşırı pharmaton verdim. Arada promen k verdim değişmeli olarak. Nac 600 verdim ki bu sıvılaşmaya ve vizkoziteye etkili oldu buna Emin’im. Üzerinde çok durdum Kaan hoca bile değişeceğini düşünmüyorum dedi ama değişti. Eşim yoğunluğu bile bariz farklı dedi.
Kaan hoca sadece ımpryl trantal ve sperra vermişti bunları kullandık. Ekstra ben saydıklarımı uyguladım.

Cnm bunu yeni mi yaptırdınız??? Yeniyse ve Kaan hocanın ilaçlarını bi süre kullandıktan sonra yaptıysanız ilerleme var çok güzel hatta. Böyle devam edin cnm...
Evet canım dün yaptırdı eşim. Kaan hocanın verdiklerini 1 ay kullandık. Ben tabi ekstra bir çok şey yaptım. Sayı fırlamış.

Saklicennet canım olumlu bir değişim var. Hadi hayırlısı inşallah böyle devam eder
Ahh canım inşallah hızımız da artmaya başlar inşallah sonuçlar doğrudur. Düzende ilk testte 40 milyon çıkmıştı bu 2 ay sonra ki 140 milyon çıktı sayını. Artmasına bile çok sevindim ki yerinde haraketimiz de var daha önce hiç olmamıştı buna da sevindim bakalım Kaan hoca ne diyecek.

Evet canım dün yaptırdı eşim. Kaan hocanın verdiklerini 1 ay kullandık. Ben tabi ekstra bir çok şey yaptım. Sayı fırlamış.
Cnm bu ayı çok iyi değerlendirin sakın aksatmayın inş pozitif sonuç alırsınız. Buarada ben ve eşim kısırlık için akapunktura başladık bugün ilk seansımızdı.10 seans yaptırıcaz. Bi dünya iğne batırdılar bi serumda yedim.hem tüp bebek için hazırlık olur hemde doğal yoldan gebe kalma şansım artmış olacakmış. İnş şifa olur bakalım ne olacak. Dua et bize Mervecim.

Ay ben akapunkturu çok araştırdım hatta Kaan hocanın sitesinde de yazıyor faydalı olduğu. Ama iğneden çok korkuyorum. Tüp bebek nasıl yaptırırım diye düşünüyorum. ama altarnatif tıbba da çok inanıyorum. Hatta biz hacamatın yanında eşime dr 3 seansta sülük tedavisi uyguladı hatta bu dr cerrah paşa tıp fakültesinden mezun. Size sülük uygulayacağım. O vücuduna bir enzim verecek bu sağlık için birebir dedi. Tıkalı damarlar varsa da bu açacak pis kanıda çekecek demişti. Ne fayda etti bilmem ama hep rabbim en iyisini bilen dedim tevekkül dua ve İbadeti hiç eksik etmedim. Her sonuç alışımda şükür namazı kıldım geçmiş günahlarımız içinde bol bol istiğfar getiriyoruz eşimle.
Birbirimizin dualarında olalım inşallah. Ben sizlere hep dua ediyorum.

İğne feci yaaaa çok canım yandı ama evlat için katlanıyoruz işte. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşşş

canim biri erkek. Ama digeri bagdas kurmustu goremedik cuma gidecegim insallah gosterir minik

nasil anladin tansiyon sorununu canim
Yükseliyor canım ölcüyorum 18 e çıktığı oldu bugün.mide bulantısı bas ağrısı çarpıntı oluyor bugün cok fena yaşadım uzun sürmedi ama hala baş agrım devam ediyor

Cnm rabbim yüzünü güldürsün, inş bu defa pozitifi görürsün pozitif ol ki sonucun güzel olsun cnm. Nerde yaptırıyorsun tüp bebeğini , memnun musun, ne kadara mal oldu????
İnşallah canım ben Trabzon medical parkta yaptırıyorum .Doktorum az konuşur ama memnunum henüz iğne sürecindeyim salı günü toplama olacak inşallah.İlaçlarla beraber 7,5 milyar falan birde mikro çip var onun için ayrıca bin kira ödeyeceğim

Hangi doktorlasınız canım bizde hasan tahsin beyle ıdik

Bende Hasan bey doktorum sizin oldu mu tedavide misiniz?
Yok canım normal yolla hamile kaldım.bir süre devam ettik erkek infertilitrsi olunca kaan aydos la devam ettik sonra ufuk beyle başladık rahim filmi çekildim aşılama yapılacaktı ki hamile kaldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…