- 26 Aralık 2016
- 443
- 424
- 103
- 43
3 yıldır deniyoruz ama olmuyor 8 yaşında bir oğlum var ondan sonra dış gebelik,kimyasal gebelik ve boş gebelik yaşadım.Dış gebelikte iğneyle düşmedi ameliyat oldum.şimdi oğlum kardeş istiyor diye ikinci için uğraşıyorum ki eşim hiç destek olmuyor bu süreçte hala normal yollarla olabileceğini düşünüyor o da ayrı yıpratıyor bu süreçte beni.Senin hamileliğinde hayırlı olsun canım.Yok canım normal yolla hamile kaldım.bir süre devam ettik erkek infertilitrsi olunca kaan aydos la devam ettik sonra ufuk beyle başladık rahim filmi çekildim aşılama yapılacaktı ki hamile kaldım ben
Teşekkür ederim bize ilk tüp bebeğe yönlendirdiler biz beklemeyi .tercih ettik sonra biraz yükselme oldu asılama olabilir çipli olacak dendi ama taşrada kimse DNA hasarını önemsemiyor ben iki kayıp yaşadım bu sebepten dolayı. Rabbim senide tez zamanda bebeğine kavustursnBizde
3 yıldır deniyoruz ama olmuyor 8 yaşında bir oğlum var ondan sonra dış gebelik,kimyasal gebelik ve boş gebelik yaşadım.Dış gebelikte iğneyle düşmedi ameliyat oldum.şimdi oğlum kardeş istiyor diye ikinci için uğraşıyorum ki eşim hiç destek olmuyor bu süreçte hala normal yollarla olabileceğini düşünüyor o da ayrı yıpratıyor bu süreçte beni.Senin hamileliğinde hayırlı olsun canım.
benimde sabahtan beri cok midem bulaniyor bas agrimda devam ediyor hala. Ama oyle carpintim falan yok. Olsaydi hissederdim degil mi? Birde gozlerim cok agriyor. Goz kapaklarim kapaniyo agridanYükseliyor canım ölcüyorum 18 e çıktığı oldu bugün.mide bulantısı bas ağrısı çarpıntı oluyor bugün cok fena yaşadım uzun sürmedi ama hala baş agrım devam ediyor
Carpıntıyı kesin hissedersn canım anlaşılmayacak gibi değil benm mide bulantım yok hamilelikle alakalı.bir anda vuruyor o mide bulantısı yüzüm kireç gibi oldu kan şekerim mi düştü dedm halsizlesştm sonra aklıma tansiyon geldi baktım ki tavanlarda cok yükselmişbenimde sabahtan beri cok midem bulaniyor bas agrimda devam ediyor hala. Ama oyle carpintim falan yok. Olsaydi hissederdim degil mi? Birde gozlerim cok agriyor. Goz kapaklarim kapaniyo agridan
Canim bu haftalarda baş agrisi oluyor 1 2 haftaya gecer insallah .benimde sabahtan beri cok midem bulaniyor bas agrimda devam ediyor hala. Ama oyle carpintim falan yok. Olsaydi hissederdim degil mi? Birde gozlerim cok agriyor. Goz kapaklarim kapaniyo agridan
Ay ben akapunkturu çok araştırdım hatta Kaan hocanın sitesinde de yazıyor faydalı olduğu. Ama iğneden çok korkuyorum. Tüp bebek nasıl yaptırırım diye düşünüyorum.ama altarnatif tıbba da çok inanıyorum. Hatta biz hacamatın yanında eşime dr 3 seansta sülük tedavisi uyguladı hatta bu dr cerrah paşa tıp fakültesinden mezun. Size sülük uygulayacağım. O vücuduna bir enzim verecek bu sağlık için birebir dedi. Tıkalı damarlar varsa da bu açacak pis kanıda çekecek demişti. Ne fayda etti bilmem ama hep rabbim en iyisini bilen dedim tevekkül dua ve İbadeti hiç eksik etmedim. Her sonuç alışımda şükür namazı kıldım geçmiş günahlarımız içinde bol bol istiğfar getiriyoruz eşimle.
Birbirimizin dualarında olalım inşallah. Ben sizlere hep dua ediyorum.
anladim canim dikkatli ol o zaman.Carpıntıyı kesin hissedersn canım anlaşılmayacak gibi değil benm mide bulantım yok hamilelikle alakalı.bir anda vuruyor o mide bulantısı yüzüm kireç gibi oldu kan şekerim mi düştü dedm halsizlesştm sonra aklıma tansiyon geldi baktım ki tavanlarda cok yükselmiş
ay evet afilim cok oluyor. Insallah gecer. Sabah kalktigimda cok sukur gecmisti.Canim bu haftalarda baş agrisi oluyor 1 2 haftaya gecer insallah .
Canım sen onun hastasıydın değil mi? Yeni bir sistem yapmışlar hasta kayıt numarasıyla giriş yapılıyor. Size verdiler mi? Hasta kayıt numarası.Kızlar Kaan hocaya nasıl mesaj yazıyoruz ben mesaj yazamadım bir türlü
İnşallah canım DNA hasarına biz kendimiz baktırdık az çıktı ama ileri hareket olmayınca olmuyor.Yaş 36 olunca daha fazla beklemek istemedim .Teşekkür ederim bize ilk tüp bebeğe yönlendirdiler biz beklemeyi .tercih ettik sonra biraz yükselme oldu asılama olabilir çipli olacak dendi ama taşrada kimse DNA hasarını önemsemiyor ben iki kayıp yaşadım bu sebepten dolayı. Rabbim senide tez zamanda bebeğine kavustursn
Valla yazın Ankaradaki düzen laboratuvarında test yaptırdık bütün değerler iyi çıktı bizde sevindik iler hız 0 ilken düzende %55 çıktı.1 ay sonra tüp bebek merkezinde verdik ileri hız 0 çıktı gene valla düzene güvenim kalmadı.Doktorum da %55 ileri hız normal birinde bile zor demişti.Bunlar benim yaşadıklarımSaklicennet canım değerleriniz çok güzel artmış maşallah bence faydasını görüyorsunuz bence.
Buarada ben Memorial a sordum düzen nin sonuçlari güvenilirmidir diye şişirmiyorlardir dedim yok güvenilirdir dediler
Canım sana zahmet tahlilleri ayrı ayrı yükleyebilir misin? Hangisi hangi ay anlayamadım üsttekiler net okuyamadım ama altta olanı okudum istersen sadece onuda yorumlayabilirim.Kızlar eşim ameliyat olalı 70 gün oldu bugün devlet hastanesinde test yaptı.sperm sonucunu ekledim pek birşey anlamadım yanına aynı hastanede daha önce yapılan (haziran 2017 ) destin değerlerinide yazdım bugünkü testinden önce verdiği testide (kasım 2017 ) altına ekledim. Anlayan banada anlatsın düzeltme varmı yokmu
Neredeki düzende yaptırdınız. Ben istanbulda yaptırdım. Bir de düzende ileri hızlı ve ileri yavaş ayrımı yok. Mesela bizde ileri hız %7 ama belki de ileri yavaş %7dir. Sizde de böyle olabilir mi? Bizim bu test de sayı çok yükselmiş görünüyor inşallah doğrudur.İnşallah canım DNA hasarına biz kendimiz baktırdık az çıktı ama ileri hareket olmayınca olmuyor.Yaş 36 olunca daha fazla beklemek istemedim .
Valla yazın Ankaradaki düzen laboratuvarında test yaptırdık bütün değerler iyi çıktı bizde sevindik iler hız 0 ilken düzende %55 çıktı.1 ay sonra tüp bebek merkezinde verdik ileri hız 0 çıktı gene valla düzene güvenim kalmadı.Doktorum da %55 ileri hız normal birinde bile zor demişti.Bunlar benim yaşadıklarım
Canım sana zahmet tahlilleri ayrı ayrı yükleyebilir misin? Hangisi hangi ay anlayamadım üsttekiler net okuyamadım ama altta olanı okudum istersen sadece onuda yorumlayabilirim.
Biz Ankara’daki düzende yaptırdık evet ileri yavaş ayrımı yok biz o testin üstüne biraz denedik ama nafile.Belki İstanbul daki doğru sonuçlar veriyordur.Görüştüğüm embriyolog bana en doğru sonuçların tüp bebek merkezlerinde olduğunu söylemişti.Neredeki düzende yaptırdınız. Ben istanbulda yaptırdım. Bir de düzende ileri hızlı ve ileri yavaş ayrımı yok. Mesela bizde ileri hız %7 ama belki de ileri yavaş %7dir. Sizde de böyle olabilir mi? Bizim bu test de sayı çok yükselmiş görünüyor inşallah doğrudur.
Canım değerlerde fark Yok ama Yeni olduğu için bir yükseliş eğilimi var bence gittikçe artacak sanırım. Takviye aldınız mı bu süreçte.Eki Görüntüle 2140605
benim kalemle yazdığım değerler eski değerler diğerleri yeni değerler
hareketli sperm 27.0# eski 23.0
hareketsiz sperm 0.0# 3.0
toplam sperm 27.0# 26.0
hareketli sperm /ejek 10.8 m 6.1
hareketsiz sperm /ejek 0.0 m 0.8
toplam sperm ejek 10.08 m 6.9
# :ADET / ALAN
M :MILYON
N.AEGERLENDIRILMEDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?