- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Biz üni araştırmada yaptırıyorduk sürekli düzendeki de aynı çıktı ne zor iş bunlar inşallah herşey güzel olur bizler için.Biz Ankara’daki düzende yaptırdık evet ileri yavaş ayrımı yok biz o testin üstüne biraz denedik ama nafile.Belki İstanbul daki doğru sonuçlar veriyordur.Görüştüğüm embriyolog bana en doğru sonuçların tüp bebek merkezlerinde olduğunu söylemişti.
sagol canim bebisler iyi olsunda ben her seye katlanirim. Yarin kontrolum var dr.a soyleyecegim
Canım değerlerde fark Yok ama Yeni olduğu için bir yükseliş eğilimi var bence gittikçe artacak sanırım. Takviye aldınız mı bu süreçte.
Evet canım 26dan 27 milyona yükselmiş. Hızda % 23 den 27 ye yükselmiş. Devam edin daha çok yeni inşallah gittikçe artacaktır. Bir de bu değerlerle hamile kalanlar var. Sen içini ferah tut değerleriniz kötü değil. İleri haraket eden 10 milyon sperminiz var.şimdi sperm sayısı 27 milyonmu oluyor
evet emodex keçiboynuzu kaynatıyorum birde aktardan aldığım karışım var
CANIM SİZE DOKTOR İLAÇ VERDİ Mİ ?Biz üni araştırmada yaptırıyorduk sürekli düzendeki de aynı çıktı ne zor iş bunlar inşallah herşey güzel olur bizler için.
Evet canım 26dan 27 milyona yükselmiş. Hızda % 23 den 27 ye yükselmiş. Devam edin daha çok yeni inşallah gittikçe artacaktır. Bir de bu değerlerle hamile kalanlar var. Sen içini ferah tut değerleriniz kötü değil. İleri haraket eden 10 milyon sperminiz var.
Kaan hoca impryl sperra ve trantal verdi ama ben ekstralar kullandım.CANIM SİZE DOKTOR İLAÇ VERDİ Mİ ?
Evet canım nerede yaptırdıysanız bende beğenmedim maalesef. Güzel bir yerde yaptırın ama 1/2 ay sonra yaptırabilirsiniz.bu test çok uydurukya normalde 4 kademeye ayrılanda bizde a) 0 b)20 çıkıyordu bu ikisini bir yazmış a da düzelme olup olmadığını anlamıyorumki marfolojide yok şimdi işinyoksa kocayı ikna et yeni bir test için :)
Allah razı olsun cnm
Ben demiştimAfilim92 canım kesinleşti cinsiyeti erkekmiş süpriz yaptı bebikim
Teşekkür ederim canım saglıcakla gelsinlerdeBen demiştimhayirli olsun canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?