Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz üni araştırmada yaptırıyorduk sürekli düzendeki de aynı çıktı ne zor iş bunlar inşallah herşey güzel olur bizler için.

Canım değerlerde fark Yok ama Yeni olduğu için bir yükseliş eğilimi var bence gittikçe artacak sanırım. Takviye aldınız mı bu süreçte.

şimdi sperm sayısı 27 milyonmu oluyor
evet emodex keçiboynuzu kaynatıyorum birde aktardan aldığım karışım var

şimdi sperm sayısı 27 milyonmu oluyor
evet emodex keçiboynuzu kaynatıyorum birde aktardan aldığım karışım var
Evet canım 26dan 27 milyona yükselmiş. Hızda % 23 den 27 ye yükselmiş. Devam edin daha çok yeni inşallah gittikçe artacaktır. Bir de bu değerlerle hamile kalanlar var. Sen içini ferah tut değerleriniz kötü değil. İleri haraket eden 10 milyon sperminiz var.

P Perican01
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
B Birmucize
@demircemre01
E Efulimm41
T Tubeee
ayllllliiiin35
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
@Sibelak85

R rvydmrt arkadaşımız için okuyoruz. Tüp bebek aşamasında. Rabbim ol desin ve olsun inşallah. Allah kabul etsin.

“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(41 kere)
Meal: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: “Ol!” demektir. O, hemen olur.

336 ya Musavvir c.c

bu test çok uydurukya normalde 4 kademeye ayrılanda bizde a) 0 b)20 çıkıyordu bu ikisini bir yazmış a da düzelme olup olmadığını anlamıyorumki marfolojide yok şimdi işinyoksa kocayı ikna et yeni bir test için :)

Evet canım nerede yaptırdıysanız bende beğenmedim maalesef. Güzel bir yerde yaptırın ama 1/2 ay sonra yaptırabilirsiniz.

Kaan hoca cvp yazmış. Haziran 11e kadar aynı ilaçlarla devam edelim sayı iyi ama hız istediğim aşamaya gelmemiş yazmış fakat 1 ayda ne bekliyordu anlamadım.

R rvydmrt için okudum. Allah kabul etsin, tez zamanda evladını kucağına alsın inşallah

Bir melek gelsin canım kaan hocanın sekreterinin cep numarasını verebilirmisn bir türlü ulaşamıyorum.bende silinmiş.

Bilen arkadaşlardan da rica ediyorum.numaragyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…