Ah canım inşallah. Dua et bize de inşallah hızımız da artar.
İnşallah canım benim. Rabbim inşallah bu güzel isteğinle, tez zamanda niyetine cevap versin.B Beyza_2018 inşallah şişirmemişlerdir. Biz 2 ay önce test vermiştik toplam sperm 40 milyon çıkmıştı toplam haraket de ya 3 Yada 4 çıkmıştı. Şimdi 143 milyona toplam haraket 11 çıktı ama %4ü yerinde haraket inşallah ileri haraketimiz artar sizlerden dua bekliyorum.
ayllllliiiin35 kuzum o kadar doğru dedin ki dua dua dua başka bir açıklaması Yok. Çok çaba sarfediyorum orası ayrı ama dua içinde yapmadığım şey Yok diyebilirim ne duyduysam gördüysem vesile uğruna yapıyorum. Belki de bu artık bir paronayaklık haline gelmiş olabilir. Dışarıya çıktığımda birini göreyim birşey istemese bile dönüyorum ona yetişmek için koşuyorum yetişiyorum ya birşey alıyorum Yada yardım ediyorum falan filan. Bu bana göründüyse bir hikmeti vardır yardım etmem lazım gibi düşünüyorum sürekli. Eşim artık herkese inanma diyor. Böyle yapma diyor. Ama ben sanki onlardan bir şey gelecekmiş gibi haraket ediyorum. Eskidende böyleydim ama şimdi üstüne koydum. Birde istediğimiz birşey için sadaka vermek çok iyiymiş bunu öğrendim. Artık her yaptığım şeyde bebeğim için olsun diye niyet ediyorum. Sizlerde yapın. Her zaman dediğim şey kimin kime vesile olacağı hiç belli olmaz. Kim bilir belki yolda görüp yardım ettiğimiz biri belki burada bir çare arayan insanlar dediğimiz bir cümle. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımızda olalım.
Alakası Yok. Şekilsiz ve sağlıksız sperm ya yumurtaya giremez yada dölleyemez. İçini ferah tut düşüğün nedeni morfoloji değildir.herkese merhaba..
sizlere bir şey danışmak istiyorum.
şubat ayında 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için düşük yaptım kürtaj oldum. doktorumuz normal olduğunu söyledi. ilk gebeliklerde oluyor bu tür şeyler diye. bir dahaki gebeliğinde kan ilaçları falan yapacağız. çok daha iyi olacak falan dedi. 3 ay kadar bekle dedi.
geçen ay eşimin karnı çok ağrıyınca ürolojide muayene olmaya gittik. düşük yaptığımı söyleyince doktora sperm tahlili istedi. morfoloji %2 çıktı. gebe kalırsın ama döllenme tam olmadığı için anormallik meydana geliyor o yüzden düşük olur ya da anormallik meydana gelir dedi. ilaç verdi. çok ama çok üzüldüm. bu düzelmeden gebe kalırsan yine aynı şeyi yaşarsın dedi. kadın doğum doktorları hiç dememişti eşimle ilgili bir şey gebelikten sonra. yine hamile kalmak istiyordum oysa ki.
eşim ilaçlarını kullandı. bu ay yine tahlil yaptı : ileri hız 17 den 19 a yükselmiş. morfoloji de %2 den %3e çıkmış.
eşim izin alabilirse bu hafta gideceğiz doktora ama size de sormak istedim.
bu durumda sizce nedir durumumuz? gebeliğimi ilgilendiren kötü bir şey olur mu tekrardan
Alakası Yok. Şekilsiz ve sağlıksız sperm ya yumurtaya giremez yada dölleyemez. İçini ferah tut düşüğün nedeni morfoloji değildir.
Dna hasarina da baktirin .Dna hasarliysa düşük olabilir ya da gebelik gerçekleşmez. Ayrica ben de 2 morfoloji ile hamile kaldim.Nasibinde varsa oluyor .Morfoloji etkilemiyor.nasıl yani?
gebe kalmam da sorun yok şükür. ama doktor böyle olursa tekrar düşk olur dediği için korunuyorum.
mayıs başı gibi regly olduktan sonra korunmayı bırakmak istiyorum.
çok kafam karıştı artık ya.
en iyisi başka doktora da gitmek.
Korunup korunmama konusunda birşey diyemem ama morfoloji hususunu iyi biliyorum diyebilirim. Özellikle baş kısmı önemli ve bu kısımda anormallik varsa yumurtaya girmesi ve döllemesi çok ama çok düşük. Kaldı ki burada bir çok arkadaşın morfoloji 1/2/3 ve sağlıklı gebelikleri var. Ben kendi bilgilerimden yola çıkarak konuşuyorum. Dr değilim ama düşüğün nedeni sadece morfoloji değildir hatta morfoloji değildir bir çok neden olabilir. Morfolojiye takılmayın. En iyi sperm ve kalite olan insanların bile %80/90 morfolojisi bozuk spermleri var herkesin devamlı düşük yapması gerek. Zaten morf 0 olanlara gebe kalman çok zor diyorlar neden çünki yumurtaya giremiyor. Yumurtayı delebilmesi için belli bir şekli yapısı olması lazım aksi imkansız derecesinde.nasıl yani?
gebe kalmam da sorun yok şükür. ama doktor böyle olursa tekrar düşk olur dediği için korunuyorum.
mayıs başı gibi regly olduktan sonra korunmayı bırakmak istiyorum.
çok kafam karıştı artık ya.
en iyisi başka doktora da gitmek.
Dna hasarina da baktirin .Dna hasarliysa düşük olabilir ya da gebelik gerçekleşmez. Ayrica ben de 2 morfoloji ile hamile kaldim.Nasibinde varsa oluyor .Morfoloji etkilemiyor.
Bu düşüğün pesine düşün bence ayni sonu yasamamak icin .Sizde pihtilasma varsa ondan da olabilir .Allah yeniden hayirli gebelik nasip etsin size .dna hasarı hımm bunu bilmiyordum. sağol buna da bakayım araştırayım.
doktorlar bazen ne kadar farklı yönlendirebiliyor. offfffff
seninde hayırlı olsun yavrun sağlıkla gelsin inşallah..
doktor eşine hangi ilacı verdi canımdna hasarı hımm bunu bilmiyordum. sağol buna da bakayım araştırayım.
doktorlar bazen ne kadar farklı yönlendirebiliyor. offfffff
seninde hayırlı olsun yavrun sağlıkla gelsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?