Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
R rvydmrt okudum Rabbim kabul etsin inşAllah.

R rvydmrt için okudum. Allah kabul etsin. Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin.

R rvydmrt için okudum. Allah kabul etsin, tez zamanda evladını kucağına alsın inşallah

R rvydmrt okudum Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım

R rvydmrt cnm okudum rabbim tüp bebek sürecinde yardımcın olsun inş. Hayırlı sonuç almanı nasip etsin. Emeklerinin karşılığını alırsın inşşş

R rvydmrt okudum Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah

Bende okudum dua ettim R rvydmrt insallah tedavin pozitif sonuçların canim
Kızlar Allah razı olsun hepinizden rabbim hepimizin kucagını doldursun inşallah
 
İnşallah canım benim. Rabbim inşallah bu güzel isteğinle, tez zamanda niyetine cevap versin.
 
.....
 
Son düzenleyen: Moderatör:
herkese merhaba..
sizlere bir şey danışmak istiyorum.
şubat ayında 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için düşük yaptım kürtaj oldum. doktorumuz normal olduğunu söyledi. ilk gebeliklerde oluyor bu tür şeyler diye. bir dahaki gebeliğinde kan ilaçları falan yapacağız. çok daha iyi olacak falan dedi. 3 ay kadar bekle dedi.
geçen ay eşimin karnı çok ağrıyınca ürolojide muayene olmaya gittik. düşük yaptığımı söyleyince doktora sperm tahlili istedi. morfoloji %2 çıktı. gebe kalırsın ama döllenme tam olmadığı için anormallik meydana geliyor o yüzden düşük olur ya da anormallik meydana gelir dedi. ilaç verdi. çok ama çok üzüldüm. bu düzelmeden gebe kalırsan yine aynı şeyi yaşarsın dedi. kadın doğum doktorları hiç dememişti eşimle ilgili bir şey gebelikten sonra. yine hamile kalmak istiyordum oysa ki.
eşim ilaçlarını kullandı. bu ay yine tahlil yaptı : ileri hız 17 den 19 a yükselmiş. morfoloji de %2 den %3e çıkmış.
eşim izin alabilirse bu hafta gideceğiz doktora ama size de sormak istedim.
bu durumda sizce nedir durumumuz? gebeliğimi ilgilendiren kötü bir şey olur mu tekrardan
 
Alakası Yok. Şekilsiz ve sağlıksız sperm ya yumurtaya giremez yada dölleyemez. İçini ferah tut düşüğün nedeni morfoloji değildir.
 
Alakası Yok. Şekilsiz ve sağlıksız sperm ya yumurtaya giremez yada dölleyemez. İçini ferah tut düşüğün nedeni morfoloji değildir.

nasıl yani?
gebe kalmam da sorun yok şükür. ama doktor böyle olursa tekrar düşk olur dediği için korunuyorum.
mayıs başı gibi regly olduktan sonra korunmayı bırakmak istiyorum.
çok kafam karıştı artık ya.
en iyisi başka doktora da gitmek.
 
Dna hasarina da baktirin .Dna hasarliysa düşük olabilir ya da gebelik gerçekleşmez. Ayrica ben de 2 morfoloji ile hamile kaldim.Nasibinde varsa oluyor .Morfoloji etkilemiyor.
 
Korunup korunmama konusunda birşey diyemem ama morfoloji hususunu iyi biliyorum diyebilirim. Özellikle baş kısmı önemli ve bu kısımda anormallik varsa yumurtaya girmesi ve döllemesi çok ama çok düşük. Kaldı ki burada bir çok arkadaşın morfoloji 1/2/3 ve sağlıklı gebelikleri var. Ben kendi bilgilerimden yola çıkarak konuşuyorum. Dr değilim ama düşüğün nedeni sadece morfoloji değildir hatta morfoloji değildir bir çok neden olabilir. Morfolojiye takılmayın. En iyi sperm ve kalite olan insanların bile %80/90 morfolojisi bozuk spermleri var herkesin devamlı düşük yapması gerek. Zaten morf 0 olanlara gebe kalman çok zor diyorlar neden çünki yumurtaya giremiyor. Yumurtayı delebilmesi için belli bir şekli yapısı olması lazım aksi imkansız derecesinde.
 
Dna hasarina da baktirin .Dna hasarliysa düşük olabilir ya da gebelik gerçekleşmez. Ayrica ben de 2 morfoloji ile hamile kaldim.Nasibinde varsa oluyor .Morfoloji etkilemiyor.

dna hasarı hımm bunu bilmiyordum. sağol buna da bakayım araştırayım.
doktorlar bazen ne kadar farklı yönlendirebiliyor. offfffff
seninde hayırlı olsun yavrun sağlıkla gelsin inşallah..
 
dna hasarı hımm bunu bilmiyordum. sağol buna da bakayım araştırayım.
doktorlar bazen ne kadar farklı yönlendirebiliyor. offfffff
seninde hayırlı olsun yavrun sağlıkla gelsin inşallah..
Bu düşüğün pesine düşün bence ayni sonu yasamamak icin .Sizde pihtilasma varsa ondan da olabilir .Allah yeniden hayirli gebelik nasip etsin size .
 
Arkadaşlar Kaan hocanın sekreterinin cep numarasını bilen varmi?sizden ricam bilen varsa msjimi es gecmeyin.bende vardı silindi.kaan hocaya ulasamiyorum kaç gündür arıyorum hatlar meşgul.günlerdir cvp bekliyoruz.ama yok
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…