Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne kadar güzel yazmışsın. çok iyi geldi .
bazı doktorlar nasıl böyle yönlendirebiliyor anlamıyorum.
çok sıkıntılı durum gerçekten. o kadar ikilemde kalıyorum ki.
düşükten sonra çok etkilendim. normal kontrole gititğimizde kalbi durmuş diye öğrenmiştik. korkuyorum o yüzden .
tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğim için ikilemdeyim
en iyisi bizim başka bir doktora da gitmemiz lazım. başka bir ürologa gitmemiz şart. böyle olmaz.
umarım hepimiz hakkında hayırlısı olur. sağlıklı bebeklerimiz bizi bulur.
teşekkür ederim

doktor eşine hangi ilacı verdi canım

e vitamini ve çinko değerleri yükselmesi için
enfeksiyon da vardı o zaman .. onun içinde antibiyotik kullandı.
6 gün kadar da keçiboynuzu pekmezi. 3 defa da keçiboynuzu suyu yapmıştım. ama devam etmedi

e vitamini ve çinko değerleri yükselmesi için
enfeksiyon da vardı o zaman .. onun içinde antibiyotik kullandı.
6 gün kadar da keçiboynuzu pekmezi. 3 defa da keçiboynuzu suyu yapmıştım. ama devam etmedi
aynen benim eşimde keçiboynuzu kürünü içmedi inşallah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. inşallah hepimiz güzel haberler alırız :)

aynen benim eşimde keçiboynuzu kürünü içmedi inşallah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. inşallah hepimiz güzel haberler alırız :)

aminnnnnn..
hepimiz için hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.
umutsuzluk vardı içimde ama sağolsunlar arkadaşlar olabilceğini söylediler..
içim daha rahat.
tez zamanda hayırlı haberler almamız dileğiyle

Kürtaj materyalini patolojiye gönderdiniz mi? Embriyo oluşurken bölünme esnasında bile kromozomlarda artma eksilme durumu olabiliyor bu da erken dönem gebelik kayıplarına sebep olabiliyor. Yani ben de çok şahidim çevremde ilk gebeliği bu şekilde sonlanıp çok zaman geçmeden sağlıklı gebelik yaşayan. Üroloji doktorunun yaklaşımı bana biraz ters geldi. Sonuçta %1de olsa düzgün sperm var ve zaten spermler bir yarışta en iyisi yumurtayı döllüyor. Doktor haklı olsa tüp bebekte sıfır morfolojili kişilerin hiç hamile kalamaması lazım ki durum hiç öyle değil. Sayı nasıl onu yazmamışsın. Ayrıca doktorların söylediği çocuğu olan erkeklere tahlil yapılsa hepsinin değerleri referans değerlerinin üstünde değildir. Hatta sıfır morfoloji ile doğal gebe kalan insanlar da var.

0530 044 0295ben de. Bole bi numara varmis bi ara istersen

evet patolojiye gitti. doktor normal dedi. dediğiniz gib ilk gebeliklerde meydana gelebilen bir şey dedi. bundan sonrakinde şansınız daha çok yüksek dedi.
zaten doktorun bu kadar umutsuz konuşması bana da mantıklı gelmedi. eşimin iş yerinde şu an çok yoğunluk var yoksa kesin başka doktora da gitmek istiyorum.
1 ml sperm 79.000.000 iken 88.000.000 olmuş.
sonuçta morfoloji %3 tür . %4ün altında ise teratospermidir yazıyor.
bir ay önce morfoloji %2 idi.

Sayı gayet iyi. İleri hız sınır %25 ama %17-19 da gayet iyi. Tanıda sadece teratozoospermi diyorsa sadece morfoloji düşük, toplam hız da iyi demektir. Morfolojinin 1 ayda 2 den 3 e çıkması da ilaçlara cevap verdiğini gösteriyor. O doktorun söylediklerini unutun ve takviyelere devam edin. Başka bir doktora bile tekrar gitmeniz gereken bir durum yok benim fikrim. Yine dengesizin birine denk gelebilir daha çok can sıkabilirsiniz. Bu süreçte en önemli faktörlerden biri de pisikoloji ama bazı doktorlar bunu bilmiyormuş gibi davranıyorlar. Sen de vitamin takviyesi alabilirsin şimdiden. Progeny f veya ocean mummy gibi bir şeyler.

evet tanıda sadece teratozoospermi diyor.
kesinlikle katılıyorum dengesiz lafınıza.. şu an o zaman çocuk işini askıya mı alalım dediğim de : bence yine sonuç aynı olur ve yine düşük yaparsınız ama sorun değil diyor bana bi de. abartmayın normal şeyler bunlar diyor. ama dedim yine düşük olursa ne olacak. o zaman yapmayın çocuk diyor. bekleyin bari tahlil sonuçlarını dedi.
ama ilaçlar konusunda kararsız kaldım şimdi de en azından doktora gidersek yine tekrar vitaminleri devam ettirebilir gib geldi bana.
onlara göre normal olan bu süreçler bizim için çok yıpratıcı ama umursamıyor bazıları
senin yazdığın vitaminleri de hiç almadım şimdiye kadar. ne şekilde etki eder ki?
teşekkür ederim bu arada. ne kadar ilgilisiniz bu konuda

Bir şey sorabilir miyim? Toplam spermle haraketsiz sperminiz kaç acaba...
Bizde de morfoloji 1/2 çıkıyor. Morfolojiye kafanı takma diğer değerler güzel olsun. DNA hasarı olmasın. Bir şekilde olur inşallah.

Bir şey sorabilir miyim? Toplam spermle haraketsiz sperminiz kaç acaba...
Bizde de morfoloji 1/2 çıkıyor. Morfolojiye kafanı takma diğer değerler güzel olsun. DNA hasarı olmasın. Bir şekilde olur inşallah.

şu şekilde yazayım :
1 ml de 88.000.000
total sprem: 184.800.00
sorduğunuz budur herhalded.

dna hasarı konusunda da bilgim yok. en azından doktorlar şu ana kadar bir şey söylemedi.
hakkımızda hayırılıs

şu şekilde yazayım :
1 ml de 88.000.000
total sprem: 184.800.00
sorduğunuz budur herhalded.

dna hasarı konusunda da bilgim yok. en azından doktorlar şu ana kadar bir şey söylemedi.
hakkımızda hayırılıs
E vitamini güçlü bir antioksidandır. DNA hasarı varsa bile antioksidan alımında düşecektir. E vitamininin tamir edici özelliği var. Vitaminlerden zarar gelmez.
Özellikle e vitamini c vitamini a vitamini selenyum folikasit q10 çinko bunlar çok faydalı vitamin ve minerallerdir. Tavsiye ederim.

Tekrar aynı şey olur mu olmaz mı bu nasip meselesi. Dokrotların da sizin durumunuzda yapabileceği antioksidan takviyesi vermek olacak. Kullandığınız ılaca devam edebilirsinz. Özellikle morfoloji ye iyi gelen şeyleri araştırıp kullanabilirsiniz. Saklicennet bu sayfada bu konuların uzmanı o da sana tavsiyede bulunabilir.

Ben bu mesajı yazarken yazmış bile :)

e vitamini kullanımına devam ediyor zaten.
bir de çinko.
teşekkür ederim. kesinlikle bakacağım

evet sağolsun. Saklicennet hemen yetişti zaten
kesinlikle nasibimizde varsa yaşayıp göreceğiz.
ilaçlara da devam edelim dediğin gibi. bir daha ki regly den sonra korunmayı bırakmayı düşünüyordum . şimdi daha da kararlıyım diyebilirim.
morfoloji için özellikle keçiboynuzunun kaynatılarak elde edildiği suyu iyi geliyormuş. bir kaç defa denedim devam edeyim .

ya iyi ki yazmışım siz de iyi ki cevap vermişsiniz hanımlar ya teşekkür ederim.
içim o kadar rahatladı ki

e vitamini kullanımına devam ediyor zaten.
bir de çinko.
teşekkür ederim. kesinlikle bakacağım

Morfoloji icin saracoglu cobancokerteni öneriyor bir araştır istersen bizimde ilk yaptıgımız testte morfoloji 1 di 20 gün cobancokerten cayı yaptık 20 gun sonra morfoloji %9 cıktı 20 gunde bu kadar fark ediceğini sanmıyorum ama testlerrden biri yanlıstı hangisi yanlıs hala muamma . Sen genede bi arastır derim cobancokerteni ve sigara kullanıyosa bırakmalı yada mutlaka azaltmalı

teşekkür ederim kesin bakacağım
yani 20 günde bu kadar etki etmesi de enteresan gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…