Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bi sorum var dna hasari yaptirmayi dusunyoruz ama duzen lab hakkindaki yazilanlardan etkilendm biraz ankara icin diyorum. Dna hasarina ankara universitesi tip fakultesinde baktiran var mi

Ya bizim de tüp bebek merkezinde ileri hız 0 yavaş hız 12 idi. Yani sadece %12 hareketli sperm vardı. Düzen de Ankara’da şimdi %60 çıkmış. Ve morfoloji %1 idi burada %7 çıktı.

Saklicennet bu arada son sonuçlarında epey yol almışsınız. Gerçekten çok mutlu oldum senin adına. En kısa zamanda hayırlı haberler inşallah. Bide bir şey soracağım Kaan Hoca sizden spermiyogram istiyor mu bizden hiçbir şekilde istmedi. DNA hasarına odaklandık şuan.

Yok canım Ankara. Pzt atmıştım sonuçları.
Çok sonuç baktığım için hatırlayamıyorum bazen tekrar tekrar sorabiliyorum kusura bakma lütfen.
Biz Kaan hocaya giderken ben çok araştırdığım için istediği bütün testleri İstanbul düzende yaptırıp gitti . DNA hasarı 18.9 sperm yaşlanma paneli gibi birşey vardı 22 ros da 58 çıkmıştı. Bizde DNA hasarı olmadığı için rosun yüksekliğine takılmıştı 25 Nisa’nda sperm testi yaptırın aynı yerde dedi. Ona gittiğimiz testde toplam 40 milyon sperm %3 haraket vardı. Bu testi yaptırdık sonuçları biliyorsundur. 1 gün sonra cvp yazdı eskisi gibi aylarca beklemiyoruz artık. Devam edelim haraket düşük demiş. 11 haziranda tekrar aynı yerde test yaptırın gönderin yazmış. Bizde harakete odaklı şuan. O yüzden sanırım sürekli test istiyor. Sizde DNA hasarı kaç? Muhakkak isteecek biraz daha ilaç kullanmanız gerekecek sanırım.

Ya bizim de tüp bebek merkezinde ileri hız 0 yavaş hız 12 idi. Yani sadece %12 hareketli sperm vardı. Düzen de Ankara’da şimdi %60 çıkmış. Ve morfoloji %1 idi burada %7 çıktı.
Bana Doktorum en güvenilir tüp bebek merkezleri demişti.Ki biz düzendeki sonuçtan sonra 4-5 ay denedik yok.Açıkçası düzen e güvenmiyorum

Canım Estağfirullah. Anladım canım. %40 DNA hasarı vardı işte şimdi tekrar test istedi. Durum ne son olarak bilmiyorum. Ama ilk DNA hasarı testinden sonra o süreçte hiç spermiyogram Yaptırmamıştık işte şimdi yaptık baya yüksek çıktı sonuçlar.

Kizlar haftalar sonra selamlar. Bugun beta 58 küsür olarak sonuc aldim. Hala inanamiyorum. Sayi ve hiz dusuklugu problemimizde 3 ay keciboynuzu kürü, dogal e vitamini, dogal ari sutu-bal-propolis karisimi ve caksir koku suyu kullandik. Hangisi fayda sagladi bilmiyoruz ama caksir suyu mucizesine inandik. Herkese faydasi olmasi acisindan yazmak istedim. Sanirim 9 veya 10.sisede haberi aldik. Genel olrakta 10.şiseden sonra fayda gorenleri okudum. Sizlere de sifa olsun insaallah.

E Efulimm41 @mfsg Beth18 Bir melek gelsin Verdiginiz tum destekler, tum bilgilendirmeler, tum dert ortakligi icin Allah razi olsun, Rabbim sizlerin de gonlune gore versin. de cok bekletmeden nasip etsin.. Unutmayin milyonlarca sperm=1 sperm, umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin, isteyen herkese de cok bekletmeden nasip etsin..

Canım ben mfsg. Çok çok çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler. Azmin sonu zaferdir. Birimiz daha umuduna kavuştu darısı bizlere inşallah. Bizde rabbimin kudreti ve izniyle sayımızı 40 milyondan 140 milyona yükselttik ama hız hep aynı. Şu çakşırı bizde kullanalım.

Sperra bize cok fayda etmsdi kzuum
Canım sayımız 40 milyondan 140 milyona yükseldi. Sadece çözülmek bilmeyen bir hız problemimiz var.
Ben seni takipteyim güzel haberini bekliyorum inşallah. Gebelik testini çok erken yapmışsın. Embriyo 6. Günde rahme tutunuyor 7. Günde vücuduna hcg yaymaya başlıyor diye okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…