- 24 Kasım 2017
- 872
- 1.529
- 63
- 40
hayırlı olsun darısı hepimizin başınaKizlar haftalar sonra selamlar. Bugun beta 58 küsür olarak sonuc aldim. Hala inanamiyorum. Sayi ve hiz dusuklugu problemimizde 3 ay keciboynuzu kürü, dogal e vitamini, dogal ari sutu-bal-propolis karisimi ve caksir koku suyu kullandik. Hangisi fayda sagladi bilmiyoruz ama caksir suyu mucizesine inandik. Herkese faydasi olmasi acisindan yazmak istedim. Sanirim 9 veya 10.sisede haberi aldik. Genel olrakta 10.şiseden sonra fayda gorenleri okudum. Sizlere de sifa olsun insaallah.
E Efulimm41 @mfsgBeth18 @Bir melek gelsin Verdiginiz tum destekler, tum bilgilendirmeler, tum dert ortakligi icin Allah razi olsun, Rabbim sizlerin de gonlune gore versin. de cok bekletmeden nasip etsin.. Unutmayin milyonlarca sperm=1 sperm, umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin, isteyen herkese de cok bekletmeden nasip etsin..
Gözün aydın canım çok sevindim. Darısı diğer isteyenlerin başına inşallah. Bende çakşırın gücüne inanıyorum. Her sıkıntısı olan tüketmeli bence evet tadı kötü ama değerKizlar haftalar sonra selamlar. Bugun beta 58 küsür olarak sonuc aldim. Hala inanamiyorum. Sayi ve hiz dusuklugu problemimizde 3 ay keciboynuzu kürü, dogal e vitamini, dogal ari sutu-bal-propolis karisimi ve caksir koku suyu kullandik. Hangisi fayda sagladi bilmiyoruz ama caksir suyu mucizesine inandik. Herkese faydasi olmasi acisindan yazmak istedim. Sanirim 9 veya 10.sisede haberi aldik. Genel olrakta 10.şiseden sonra fayda gorenleri okudum. Sizlere de sifa olsun insaallah.
E Efulimm41 @mfsgBeth18 @Bir melek gelsin Verdiginiz tum destekler, tum bilgilendirmeler, tum dert ortakligi icin Allah razi olsun, Rabbim sizlerin de gonlune gore versin. de cok bekletmeden nasip etsin.. Unutmayin milyonlarca sperm=1 sperm, umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin, isteyen herkese de cok bekletmeden nasip etsin..
Günaydın cnm nasılsın ??? Günaydın kızlarrrrGunaydin kizlar.
Kizlar haftalar sonra selamlar. Bugun beta 58 küsür olarak sonuc aldim. Hala inanamiyorum. Sayi ve hiz dusuklugu problemimizde 3 ay keciboynuzu kürü, dogal e vitamini, dogal ari sutu-bal-propolis karisimi ve caksir koku suyu kullandik. Hangisi fayda sagladi bilmiyoruz ama caksir suyu mucizesine inandik. Herkese faydasi olmasi acisindan yazmak istedim. Sanirim 9 veya 10.sisede haberi aldik. Genel olrakta 10.şiseden sonra fayda gorenleri okudum. Sizlere de sifa olsun insaallah.
Iyiyim şükür canim yatiyorum canim sıkıldı yalnizlıktan .Yapilacak isleri planlamaya calisiyorum olmuyor.Bu ev beni yaşlandirdi.Sığamiyoruz artik .Günaydın cnm nasılsın ??? Günaydın kızlarrrr
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin . Sperm sayısı nasıldı ilk başlarda eşininKizlar haftalar sonra selamlar. Bugun beta 58 küsür olarak sonuc aldim. Hala inanamiyorum. Sayi ve hiz dusuklugu problemimizde 3 ay keciboynuzu kürü, dogal e vitamini, dogal ari sutu-bal-propolis karisimi ve caksir koku suyu kullandik. Hangisi fayda sagladi bilmiyoruz ama caksir suyu mucizesine inandik. Herkese faydasi olmasi acisindan yazmak istedim. Sanirim 9 veya 10.sisede haberi aldik. Genel olrakta 10.şiseden sonra fayda gorenleri okudum. Sizlere de sifa olsun insaallah.
Aşk olsun kuzum her gün bakıyorum takipteyim seni. Aklımda ve dualarımdasın. Aktif yazdığımız bir sayfa olmadığından pek görüşemedik şu aralarB BirmucizeSuskun Ceylan kızlarrrrr neredesiniz diğer yere girmiyorum sizde bizim bir arkadaşımız vardı demiyorsunuz.
Ceylancım manevi kızını gördün mü? Hasret mi gideriyorsunuz gelmiyorsun buraya.
Evet canım sistem değişti. Eğer Kaan hocanın hastasıysan sekreterini ara ve ona sistem değişmiş bana hasta numarası vermedi de yardımcı olur. Veya sitesinden eskisi gibi soru soracaksın 2 ay sonra felan cvp verecek onzaman size hasta numarası da söyleyip bir daha ki msj tarihini de söyleyecek. Şimdi 1 günde cvp veriyor hemen.Saklicennet canım Kaan aydosa yazmak istiyorum ama sistem değişmiş sanırım nasıl oluyor yardımcı olabilir misin
Canım biz hastasıydik üç ay su vivitamibi kullanın klasik şeyler yazmsti en son.Evet canım sistem değişti. Eğer Kaan hocanın hastasıysan sekreterini ara ve ona sistem değişmiş bana hasta numarası vermedi de yardımcı olur. Veya sitesinden eskisi gibi soru soracaksın 2 ay sonra felan cvp verecek onzaman size hasta numarası da söyleyip bir daha ki msj tarihini de söyleyecek. Şimdi 1 günde cvp veriyor hemen.
Evet çok konuşuyorduk şimdi konuşamaz olduk. :)Aşk olsun kuzum her gün bakıyorum takipteyim seni. Aklımda ve dualarımdasın. Aktif yazdığımız bir sayfa olmadığından pek görüşemedik şu aralar
Sen @Mfsg misin ¿B BirmucizeSuskun Ceylan kızlarrrrr neredesiniz diğer yere girmiyorum sizde bizim bir arkadaşımız vardı demiyorsunuz.
Ceylancım manevi kızını gördün mü? Hasret mi gideriyorsunuz gelmiyorsun buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?