Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı olsun darısı hepimizin başına

Gözün aydın canım çok sevindim. Darısı diğer isteyenlerin başına inşallah. Bende çakşırın gücüne inanıyorum. Her sıkıntısı olan tüketmeli bence evet tadı kötü ama değer

Gözün aydın cnm. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm. Sperm sayınız kaçtı ????

Günaydın cnm nasılsın ??? Günaydın kızlarrrr
Iyiyim şükür canim yatiyorum canim sıkıldı yalnizlıktan .Yapilacak isleri planlamaya calisiyorum olmuyor.Bu ev beni yaşlandirdi.Sığamiyoruz artik .
Sen napıyorsun seminer takvimi belli olmus kacacak misin bir yerlere ?

Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin . Sperm sayısı nasıldı ilk başlarda eşinin

Aşk olsun kuzum her gün bakıyorum takipteyim seni. Aklımda ve dualarımdasın. Aktif yazdığımız bir sayfa olmadığından pek görüşemedik şu aralar

Saklicennet canım Kaan aydosa yazmak istiyorum ama sistem değişmiş sanırım nasıl oluyor yardımcı olabilir misin

Saklicennet canım Kaan aydosa yazmak istiyorum ama sistem değişmiş sanırım nasıl oluyor yardımcı olabilir misin
Evet canım sistem değişti. Eğer Kaan hocanın hastasıysan sekreterini ara ve ona sistem değişmiş bana hasta numarası vermedi de yardımcı olur. Veya sitesinden eskisi gibi soru soracaksın 2 ay sonra felan cvp verecek onzaman size hasta numarası da söyleyip bir daha ki msj tarihini de söyleyecek. Şimdi 1 günde cvp veriyor hemen.

Canım biz hastasıydik üç ay su vivitamibi kullanın klasik şeyler yazmsti en son.
Olmadı hafta içi arayıp sorayım
Teşekkür ederim canim

Aşk olsun kuzum her gün bakıyorum takipteyim seni. Aklımda ve dualarımdasın. Aktif yazdığımız bir sayfa olmadığından pek görüşemedik şu aralar
Evet çok konuşuyorduk şimdi konuşamaz olduk. :)
Ama benim sayfamdan konuşabiliriz isteyen her şekilde konuşabilir.
Atabetül ne yapıyor geçen gün yazdım ama yine sık girmiyor galiba. Ceylan desen annesine gitti unuttu bizi. :) aklıma gelmişken nilosmuydu unuttumda ikizleri vardı iyiler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…