- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 40
Evet canım ben mfsgBen hala annemdeyim dönmedim Aydın’a haftaya dönmeyi düşünüyorum evetttt Zeynep’ime kavuştum ve giderken yanımda götürcem inşallah :)
@Erse35 cnm okudum duamı ettim allah kalbindeki hayırlı duaları kabul etsin inşşşP Perican01
zeynepppppppp
@Redrise1515
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
E Efulimm41
T Tubeee
ayllllliiiin35
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
@Sibelak85
@Erse35 srkadaşımız için okuyoruz. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
707 ya Varis c.c
336 ya Musavvir c.c
7 ayetel kursi
Allah kabul etsin.
Ya bende diyorum bu kımse yeni maşallah ne çene var millete samimi samimi yazıyorEvet canım ben mfsg
Ayy ne güzel götür götür. Hatta eşin sorun yapmazsa verme daha.
Bak bak bak. Demek bendeki çene maaşallahYa bende diyorum bu kımse yeni maşallah ne çene var millete samimi samimi yazıyorçok detaylı okuyamıyorum yazıları bugünde adet oldum öyle işte sen nasılsın neler yapıyorsun :)
Aaa hiç bişeyden haberim yok canım valla hiç takma benim kuzenın kayını Teseden aldılar adamdan şimdi yumak gibi bi kızları var napalım bunlar bizim sınavımız ben Adana’da olduğum için bu ay kaldı aşılama mecbur Ramazan’da yaptırıcamBak bak bak. Demek bendeki çene maaşallah
Aşılamaya ne zaman başlayacaksın? Ramazan da geliyor.
Senin son gelişmelerden haberin Yok sanırım bizim sperm sayımız 143 milyon oldu.
İnşallah canım rabbim bizlerin yardımcısı olsunTabi hız yine %7 inşallah oda yükselir.
İnşallah canım rabbim bizlerin yardımcısı olsunsadece çenene laf etsem iyi şuna bak duayı ona emanet etmişler beni çıkarmış diye hayıflandım ne var ben okuyamadım arkadaşlar okurdu ben senın herhalde sınavı falan var giremıon sandım
Pardon ilki yeni diğeri 6 ay önce.Kızlar bunlar 6 ay arayla aynı tüp bebek merkezinde yapılan testler.Şuan tüp bebek sürecindeyim ama sizce bu değerlerle normal yoldan da olur mu.inşallah eklenmiştir resimler.ilki 6 ay önce diğeri bu hafta.
Çok iyi bir aşama kaydetmişsiniz hızıda syıyıda morfolojiyi de yükseltmişsiniz. Normal yolla olması içim müsait değerleriniz.Pardon ilki yeni diğeri 6 ay önce.
Çok iyi bir aşama kaydetmişsiniz hızıda syıyıda morfolojiyi de yükseltmişsiniz. Normal yolla olması içim müsait değerleriniz.
Bu süreçte neler taptınız?[/QUOTE
Sevindim sizin adınıza. Maalesef promen k bizde işe yaramıyor. Hızı arttırmaya çalışıyorum.İnşallah canım ya biz tüp bebeğe başladık ama ola ki tutmazsa çünkü az yumurtam var.Biz il yıldır denemediği iz şey kalmadı burda okuduğum her şeyi denedim ama ileri hızda morfoloji de artmadı.İki aydık e vitamini ki daha önce kullandı.farklı olarak q10 ve promen k kullandık. İlk defa ileri hız oldu iki yılda ileri yavaş da artmış.
bileniyorum ki attı ama %2 ileri hız çok da yeterli değil galiba hamilelik için 2 yıldır 0 dan başka rakam görmedik.üstelik varikosel ameliyatı da olduk.Sevindim sizin adınıza. Maalesef promen k bizde işe yaramıyor. Hızı arttırmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?