Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben hala annemdeyim dönmedim Aydın’a haftaya dönmeyi düşünüyorum evetttt Zeynep’ime kavuştum ve giderken yanımda götürcem inşallah :)

Ya bende diyorum bu kımse yeni maşallah ne çene var millete samimi samimi yazıyor çok detaylı okuyamıyorum yazıları bugünde adet oldum öyle işte sen nasılsın neler yapıyorsun :)
Bak bak bak. Demek bendeki çene maaşallah
Aşılamaya ne zaman başlayacaksın? Ramazan da geliyor.
Senin son gelişmelerden haberin Yok sanırım bizim sperm sayımız 143 milyon oldu.

Bak bak bak. Demek bendeki çene maaşallah
Aşılamaya ne zaman başlayacaksın? Ramazan da geliyor.
Senin son gelişmelerden haberin Yok sanırım bizim sperm sayımız 143 milyon oldu.
Aaa hiç bişeyden haberim yok canım valla hiç takma benim kuzenın kayını Teseden aldılar adamdan şimdi yumak gibi bi kızları var napalım bunlar bizim sınavımız ben Adana’da olduğum için bu ay kaldı aşılama mecbur Ramazan’da yaptırıcam

Tabi hız yine %7 inşallah oda yükselir.
İnşallah canım rabbim bizlerin yardımcısı olsun sadece çenene laf etsem iyi şuna bak duayı ona emanet etmişler beni çıkarmış diye hayıflandım ne var ben okuyamadım arkadaşlar okurdu ben senın herhalde sınavı falan var giremıon sandım

Neler neler de demişsin.
Ama ben sana dedim ya devamlılık önemli değil arada katılman yeter diye en son sen ben katılamayacağım çok yoğunum deyince çıkardım. Bitiminde ekleyeceğim. :) benimde günü gününe okuyamadıklarım oluyor sonra telafi ediyorum. Hızlı hızlı günü gününe bir araya sıkıştırmakdansa, ferah bir zaman da güzelce dua etmek daha makbul benim için. O yüzden her gün okumayı şart koymuyoruz. İçtenlikle güzelce rahat zamanda yapılan dualar önemli.
Sana dua borcum olsun.
Ramazan da aşılama zor olacak senin için ama hayırlısı olsun inşallah.
Bizim için de milyonlarca spermden 1 tanesi bizlere hayırlı bebişler getirir inşallah.

Kızlar bunlar 6 ay arayla aynı tüp bebek merkezinde yapılan testler.Şuan tüp bebek sürecindeyim ama sizce bu değerlerle normal yoldan da olur mu.inşallah eklenmiştir resimler.ilki 6 ay önce diğeri bu hafta.

Eklentiler

• 3E253CEC-699E-42D2-8798-431C3BDD34C5.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 58
  • BF1F98FA-43E8-48B5-A696-0B6CDB8DC022.webp
    10 KB · Görüntüleme: 59
  • 2A5BC856-857C-414D-9C57-1500EB942F16.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 52
  • B27381E3-F2A3-4616-809F-62CD75347C52.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 62
İnşallah canım ya biz tüp bebeğe başladık ama ola ki tutmazsa çünkü az yumurtam var.Biz il yıldır denemediği iz şey kalmadı burda okuduğum her şeyi denedim ama ileri hızda morfoloji de artmadı.İki aydık e vitamini ki daha önce kullandı.farklı olarak q10 ve promen k kullandık. İlk defa ileri hız oldu iki yılda ileri yavaş da artmış.

Sevindim sizin adınıza. Maalesef promen k bizde işe yaramıyor. Hızı arttırmaya çalışıyorum.

Valla
Sevindim sizin adınıza. Maalesef promen k bizde işe yaramıyor. Hızı arttırmaya çalışıyorum.
bileniyorum ki attı ama %2 ileri hız çok da yeterli değil galiba hamilelik için 2 yıldır 0 dan başka rakam görmedik.üstelik varikosel ameliyatı da olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…