Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah bebeğin . Sperm sayısı nasıldı ilk başlarda eşinin
Gözün aydın canım çok sevindim. Darısı diğer isteyenlerin başına inşallah. Bende çakşırın gücüne inanıyorum. Her sıkıntısı olan tüketmeli bence evet tadı kötü ama değer
Canım ben mfsg. Çok çok çok sevindim inşallah sağlıkla ilerler. Azmin sonu zaferdir. Birimiz daha umuduna kavuştu darısı bizlere inşallah. Bizde rabbimin kudreti ve izniyle sayımızı 40 milyondan 140 milyona yükselttik ama hız hep aynı. Şu çakşırı bizde kullanalım.
Hakkını helal et canımNeler neler de demişsin.
Ama ben sana dedim ya devamlılık önemli değil arada katılman yeter diye en son sen ben katılamayacağım çok yoğunum deyince çıkardım. Bitiminde ekleyeceğim. :) benimde günü gününe okuyamadıklarım oluyor sonra telafi ediyorum. Hızlı hızlı günü gününe bir araya sıkıştırmakdansa, ferah bir zaman da güzelce dua etmek daha makbul benim için. O yüzden her gün okumayı şart koymuyoruz. İçtenlikle güzelce rahat zamanda yapılan dualar önemli.
Sana dua borcum olsun.
Ramazan da aşılama zor olacak senin için ama hayırlısı olsun inşallah.
Bizim için de milyonlarca spermden 1 tanesi bizlere hayırlı bebişler getirir inşallah.
Çok sevindim canım çok şükür. Amin cümlemizden inşallah.Allah senden razi olsun caksiri senden duyupta aldim. O kadar faydasini hissettik ki ondan sonra sayimiz artiş gostermeye basladi, simdi de bu durumdayiz cok sukur
Peki fsh hormonu yüksek miydi hiç baktırdınız mı1 milyonun da altindaydi sayisi hesaplanamamisti @Zeynep6302
Bir de çakşırı nasıl hazırlıyordun canım eşin nasıl içiyordu1 milyonun da altindaydi sayisi hesaplanamamisti @Zeynep6302
İlerinyavaşla ileri hız diye ayırım Yok artık drlar öyle diyor. Yumurtan az olsun kaliteli olsun dert etme. İnşallah olur. Hız için sen jelin ismini unuttum yaaa demin aklımdaydı. Yaşlanıyorum galiba ama sen anlamışsındır. Ondan kullanabilirsin. :)Valla
bileniyorum ki attı ama %2 ileri hız çok da yeterli değil galiba hamilelik için 2 yıldır 0 dan başka rakam görmedik.üstelik varikosel ameliyatı da olduk.
Peki fsh hormonu yüksek miydi hiç baktırdınız mı
Bir de çakşırı nasıl hazırlıyordun canım eşin nasıl içiyordu
Gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı bize olsunKizlar haftalar sonra selamlar. Bugun beta 58 küsür olarak sonuc aldim. Hala inanamiyorum. Sayi ve hiz dusuklugu problemimizde 3 ay keciboynuzu kürü, dogal e vitamini, dogal ari sutu-bal-propolis karisimi ve caksir koku suyu kullandik. Hangisi fayda sagladi bilmiyoruz ama caksir suyu mucizesine inandik. Herkese faydasi olmasi acisindan yazmak istedim. Sanirim 9 veya 10.sisede haberi aldik. Genel olrakta 10.şiseden sonra fayda gorenleri okudum. Sizlere de sifa olsun insaallah.
E Efulimm41 @mfsgBeth18 Bir melek gelsin Verdiginiz tum destekler, tum bilgilendirmeler, tum dert ortakligi icin Allah razi olsun, Rabbim sizlerin de gonlune gore versin. de cok bekletmeden nasip etsin.. Unutmayin milyonlarca sperm=1 sperm, umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin, isteyen herkese de cok bekletmeden nasip etsin..
Buldun mu cnm kusura bakma ben hafta sonu nete hiç girmedim yazamadım görmedim yazdıgınıBir melek gelsin canım kaan hocanın sekreterinin cep numarasını verebilirmisn bir türlü ulaşamıyorum.bende silinmiş.
Bilen arkadaşlardan da rica ediyorum.numaragyi
Canm sayı az demissin ya kesin yine bizden fazladır dedim ama degilmissiniz bana o zaman umut oldun cok tşk ederim gözün aydın tekrarAa oyle mi bende ismini yaziyorum ama niye etiketlenmiyor diyordum. Kesinlikle caksiri deneyin arkadaslarim. Marka yazmak reklam oluyorsa da olsun bagira cagira yazcam buraya size de faydasi olsun. Aksu vital ekstratli caksir suyu kullandik. 1 şişe de arifoglu kullandik ama o cok kotu kokuyordu eşim cok zorlandi şişe bitene kadar. 9 yada 10. Şise de faydasini gorduk. 1 Haftada 1 şişe bitiyor. İnsaallah sizlere de faydasi olsun
Canım 15 gün sonra tekrar test yaptırın bence hemen olumsuz düşünme bizim rakamlardan biliyorum doktorumuz 4 kat değişir rakamlar dedi bize bı test daha yapın bence canımMerhaba kızlar topik geçmişini baya okudum çoğunuzu tanıyor gibiyim suskun ceylan la varikosel topiginde görüşmüştük kızlar 3 senedir cocugumuz olmuyor sob 1 sene icersinde esim de varıkosel oldugunu ogrendim ve tedaviye basladim ml de 3.5 milyon olan sperm 16 milyona yükselmişti istikrarli birşekilde yükseliyordu dun yaptirdigim testte yikildim resmen 2.800 milyon sperm yüzde 90 ni hareketsiz esim sadece bana idrar yollarım kotu iltihaplandı galiba dedi tahlili vermeden inç acaba enfeksiyon mu etkiledi 2 gündür ağlamaktan kahroldum artik beklemenin çaresi yok gibi tüp bebeğe basmak zorundayım rapor almak için bu kadar cabama ameliyat olmaya rağmen yine kocaman sıfır basa donduk hic umudum ve takkatim kalmadı Rabbim kimseyi boyle çaresizlikle sinamasin hayatta birseylerle uğraşmayı savasmayi severim ama.yıldım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?