Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gözün aydın canım çok sevindim. Darısı diğer isteyenlerin başına inşallah. Bende çakşırın gücüne inanıyorum. Her sıkıntısı olan tüketmeli bence evet tadı kötü ama değer

Allah senden razi olsun caksiri senden duyupta aldim. O kadar faydasini hissettik ki ondan sonra sayimiz artiş gostermeye basladi, simdi de bu durumdayiz cok sukur

Aa oyle mi bende ismini yaziyorum ama niye etiketlenmiyor diyordum. Kesinlikle caksiri deneyin arkadaslarim. Marka yazmak reklam oluyorsa da olsun bagira cagira yazcam buraya size de faydasi olsun. Aksu vital ekstratli caksir suyu kullandik. 1 şişe de arifoglu kullandik ama o cok kotu kokuyordu eşim cok zorlandi şişe bitene kadar. 9 yada 10. Şise de faydasini gorduk. 1 Haftada 1 şişe bitiyor. İnsaallah sizlere de faydasi olsun

Hakkını helal et canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım

Valla

bileniyorum ki attı ama %2 ileri hız çok da yeterli değil galiba hamilelik için 2 yıldır 0 dan başka rakam görmedik.üstelik varikosel ameliyatı da olduk.
İlerinyavaşla ileri hız diye ayırım Yok artık drlar öyle diyor. Yumurtan az olsun kaliteli olsun dert etme. İnşallah olur. Hız için sen jelin ismini unuttum yaaa demin aklımdaydı. Yaşlanıyorum galiba ama sen anlamışsındır. Ondan kullanabilirsin. :)

Arkadaslar bi sey soylemek istyrm bu hizi tam yeterli olmasa da orta seviyeler de olan yani bizim gibi %20 civarlarda olan arkadaslr bence bizm sorunumz sanki hiz degil morfoloji gibi geliyor spermlr yumurtaya ulasiyor ama dollemiyor gibi ya dolleyecek gucte degil yani icine giremiyor sonuct video izledysenz ymurta spermi istemyor savunuyor kendisini:) ona ragmen girmesi icin guclu olmasi yani seklinin bozuk olmamasi lazim gibi geliyor iste basinda kuyrugunda siknti olmamasi lazim gibi ne bileym ben en azindn kendim icin bole dusnuyrm

Peki fsh hormonu yüksek miydi hiç baktırdınız mı

Benim testlerim de bi sikinti yoktu, progesteron 10-11 civari cikiyordu. Esim hormon testi yaptirmamisti, sperm kruger yapilmisti

Bir de çakşırı nasıl hazırlıyordun canım eşin nasıl içiyordu

Caksir hazir satiliyor. Hatta ben n11den uygub fiyatlara aliyordum. Disarda 25tl idi, topluca alinca 1 tanesi falan bedavaya geliyordu, oyle alabilirsiniz ama intermetten istemezseniz aktardan alabilirsiniz. Ama dedigim gubi arifoglunun tadi cok kotuymus esim bitene kadar zorlandi. Belki daha sifalidir ama icmesi zor geldi. Aksu vital normal su gibiymis cok rahatsiz etmedi.

Sabah aksam ac karnina cay bardaginin 1/4 u kadar konuyor, kalan 3/4une su ekleyip esine iciriyorsun. 10. şiseye kadar sabirla ilerleyin. Burda da okumustum 10.şiseye dogru fayda gorenler vardi benim gibi

Gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı bize olsun
Çakşırı bizde kullanıyoruz 9.şişe demişsin aksu vital mi kullandınız 500 ml olandan yani 4,5 lt demi güzel sonucu aldınız? Bizde kullanıyoruz da

Merhaba kızlar topik geçmişini baya okudum çoğunuzu tanıyor gibiyim suskun ceylan la varikosel topiginde görüşmüştük kızlar 3 senedir cocugumuz olmuyor sob 1 sene icersinde esim de varıkosel oldugunu ogrendim ve tedaviye basladim ml de 3.5 milyon olan sperm 16 milyona yükselmişti istikrarli birşekilde yükseliyordu dun yaptirdigim testte yikildim resmen 2.800 milyon sperm yüzde 90 ni hareketsiz esim sadece bana idrar yollarım kotu iltihaplandı galiba dedi tahlili vermeden inç acaba enfeksiyon mu etkiledi 2 gündür ağlamaktan kahroldum artik beklemenin çaresi yok gibi tüp bebeğe basmak zorundayım rapor almak için bu kadar cabama ameliyat olmaya rağmen yine kocaman sıfır basa donduk hic umudum ve takkatim kalmadı Rabbim kimseyi boyle çaresizlikle sinamasin hayatta birseylerle uğraşmayı savasmayi severim ama.yıldım artik

Canm sayı az demissin ya kesin yine bizden fazladır dedim ama degilmissiniz bana o zaman umut oldun cok tşk ederim gözün aydın tekrar

Son düzenleme:
Canım 15 gün sonra tekrar test yaptırın bence hemen olumsuz düşünme bizim rakamlardan biliyorum doktorumuz 4 kat değişir rakamlar dedi bize bı test daha yapın bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…