kendin için takviye bi ilaç kullandınmı cnm?Kizlar haftalar sonra selamlar. Bugun beta 58 küsür olarak sonuc aldim. Hala inanamiyorum. Sayi ve hiz dusuklugu problemimizde 3 ay keciboynuzu kürü, dogal e vitamini, dogal ari sutu-bal-propolis karisimi ve caksir koku suyu kullandik. Hangisi fayda sagladi bilmiyoruz ama caksir suyu mucizesine inandik. Herkese faydasi olmasi acisindan yazmak istedim. Sanirim 9 veya 10.sisede haberi aldik. Genel olrakta 10.şiseden sonra fayda gorenleri okudum. Sizlere de sifa olsun insaallah.
E Efulimm41 @mfsgBeth18 Bir melek gelsin Verdiginiz tum destekler, tum bilgilendirmeler, tum dert ortakligi icin Allah razi olsun, Rabbim sizlerin de gonlune gore versin. de cok bekletmeden nasip etsin.. Unutmayin milyonlarca sperm=1 sperm, umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin, isteyen herkese de cok bekletmeden nasip etsin..
Sonucunuz gayet iyi bi sıkıntı yok şükür doğal yolla olabilecek degerlerKızlar cocuk dusunuyoruz fakat bir turlu olmadi esim test yaptirdi sonuclari fotoda gorunuyor anlayanlar yorumlarsa cok sevinirim.
Bu degerlerle dogal yoldan olmasi mumkun mudur
Cok tesekkur ederim yorum icin icime su serpti.Sonucunuz gayet iyi bi sıkıntı yok şükür doğal yolla olabilecek degerler
Sonuçlar iyi ancak sayı biraz artsa fena olmaz. Takviye kullanın derim.Kızlar cocuk dusunuyoruz fakat bir turlu olmadi esim test yaptirdi sonuclari fotoda gorunuyor anlayanlar yorumlarsa cok sevinirim.
Yazını okuyunca kendi hikayemi okuyorum sandım bi an.Merhaba kızlar topik geçmişini baya okudum çoğunuzu tanıyor gibiyim suskun ceylan la varikosel topiginde görüşmüştük kızlar 3 senedir cocugumuz olmuyor sob 1 sene icersinde esim de varıkosel oldugunu ogrendim ve tedaviye basladim ml de 3.5 milyon olan sperm 16 milyona yükselmişti istikrarli birşekilde yükseliyordu dun yaptirdigim testte yikildim resmen 2.800 milyon sperm yüzde 90 ni hareketsiz esim sadece bana idrar yollarım kotu iltihaplandı galiba dedi tahlili vermeden inç acaba enfeksiyon mu etkiledi 2 gündür ağlamaktan kahroldum artik beklemenin çaresi yok gibi tüp bebeğe basmak zorundayım rapor almak için bu kadar cabama ameliyat olmaya rağmen yine kocaman sıfır basa donduk hic umudum ve takkatim kalmadı Rabbim kimseyi boyle çaresizlikle sinamasin hayatta birseylerle uğraşmayı savasmayi severim ama.yıldım artik
Gözün aydın çok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı bize olsun
Çakşırı bizde kullanıyoruz 9.şişe demişsin aksu vital mi kullandınız 500 ml olandan yani 4,5 lt demi güzel sonucu aldınız? Bizde kullanıyoruz da
Canm sayı az demissin ya kesin yine bizden fazladır dedim ama degilmissiniz bana o zaman umut oldun cok tşk ederim gözün aydın tekrar
kendin için takviye bi ilaç kullandınmı cnm?
Cok tşk ederim tüm sorularıma cvp vermişsin Allah razı olsunEvet 500ml olan. Suan 9 yada 10 sisedeydi eşim, sayisini tam hatirlamiyorum. Ama 9 yada 10 da sonuc aldik cok sukur, yani 4,5 litre oldu. Haftada bir 1 şişe kullandi, bu durumda 2,5 ay olmuş kullanali.
Evet sayimiz hesaplanamamisti. Son testi 1 ay kadar once yaptirdik ve 35milyonu gormustuk ama hareketsizlik yine yuksekti. Umutla sabirla ilerlemeye devam edin. Ama en azindan 5. Şişe sonra bence bir test yaptirin esinizde ilerleme var mi test etmis olursunuz. Sonuc cok iyi cikmasa bile bence yine de en az 10 şişe devam edin.
Benim progesteron 10-11 cikiyordu, ilac almadim ama bal-tarcin-corekotu karisimi uyguladim. Adetin 2. Gunu baslanip 10 gun kullaniliyor ama ben 10 gun yapmadim hic. Bide sabah-aksam kullaniliyordu ben sadece sabahlari yiyodum. Yumurta kaliteli ve buyuk olursa sayisi az ve hareketsizligu yuksek olan spermin dollemesine yarari olabilir diye kendimce bir tez kurdum. Ama bu karisimi daha ziyade yumurtlama sorunu olanlar yapiyor. Oyle bir sorununuz yoksa kist yapabiliyormus, ben risk aldim ama 1 ogun yaparak ve 10 gun surmeden biraktigim icin daha az risklidir diye dusundum. Siz yine de kist olursa diye cekinirseniz yapmayin bence. Onun disinda ilac kullanmadim
Değerleriniz gayet iyi normal yolla olma imkanı yüksek.Kızlar cocuk dusunuyoruz fakat bir turlu olmadi esim test yaptirdi sonuclari fotoda gorunuyor anlayanlar yorumlarsa cok sevinirim.
Kaç yumurtan var cnm yaş kaç bizde tüp bebege başladık bakalımm sonuç ne olacakİnşallah canım ya biz tüp bebeğe başladık ama ola ki tutmazsa çünkü az yumurtam var.Biz il yıldır denemediği iz şey kalmadı burda okuduğum her şeyi denedim ama ileri hızda morfoloji de artmadı.İki aydık e vitamini ki daha önce kullandı.farklı olarak q10 ve promen k kullandık. İlk defa ileri hız oldu iki yılda ileri yavaş da artmış.
Yaş 36 canım 5 yumurta görünüyordu bugün opu oldum 7 tane toplandı.Ama sonradan gelen iki tane işleme alınmaz sanırım küçüktü.Benim yumurta az eşime micro çip yaptılar bakalım yarın arayacaklar kaçı döllendi diye.Kaç yumurtan var cnm yaş kaç bizde tüp bebege başladık bakalımm sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?