Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar cocuk dusunuyoruz fakat bir turlu olmadi esim test yaptirdi sonuclari fotoda gorunuyor anlayanlar yorumlarsa cok sevinirim.
Bu degerlerle dogal yoldan olmasi mumkun mudur

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-27-15-04-50.webp
    15 KB · Görüntüleme: 97
kendin için takviye bi ilaç kullandınmı cnm?

Kızlar cocuk dusunuyoruz fakat bir turlu olmadi esim test yaptirdi sonuclari fotoda gorunuyor anlayanlar yorumlarsa cok sevinirim.
Bu degerlerle dogal yoldan olmasi mumkun mudur
Sonuçlar iyi ancak sayı biraz artsa fena olmaz. Takviye kullanın derim.

Nasil takviyeler onerirsiniz bu konuda pek bir bilgim yok da ayrica grade 3 varikosel demis doltor hemen ameliyat falan demis o yuzden panik olduk sperm testine bakmadan ameliyat dendi .Esim kendi gidip ozel bir laboratuvarda yaptirdi testi morali bozulunca .Ben de cok merak ettim nasil spermiogram yaptirmadan ameliyat diyor sasirdim acikcasi

Merhaba kader arkadaşlarim Berak kandilimiz mübarek olsun,Rabbim beratimizi sağ elinden alanlardan,hesabı kolay olanlardan,iki cihanda kazananlardan eylesin.Bizlere güzel yazilar yazsın diğer beraat kandilini yavurlarimiz kucağımizda geçirelim.Hayirli sağlıklı tez vakitte evlatlar nasip etsin

Bu arada yatılı misafirim vardı bazı arkadaşlar a okuyamadım ama bu gece okuyup telafi decegim İnşallah

Yazını okuyunca kendi hikayemi okuyorum sandım bi an.

Evet 500ml olan. Suan 9 yada 10 sisedeydi eşim, sayisini tam hatirlamiyorum. Ama 9 yada 10 da sonuc aldik cok sukur, yani 4,5 litre oldu. Haftada bir 1 şişe kullandi, bu durumda 2,5 ay olmuş kullanali.

Canm sayı az demissin ya kesin yine bizden fazladır dedim ama degilmissiniz bana o zaman umut oldun cok tşk ederim gözün aydın tekrar

Evet sayimiz hesaplanamamisti. Son testi 1 ay kadar once yaptirdik ve 35milyonu gormustuk ama hareketsizlik yine yuksekti. Umutla sabirla ilerlemeye devam edin. Ama en azindan 5. Şişe sonra bence bir test yaptirin esinizde ilerleme var mi test etmis olursunuz. Sonuc cok iyi cikmasa bile bence yine de en az 10 şişe devam edin.

kendin için takviye bi ilaç kullandınmı cnm?

Benim progesteron 10-11 cikiyordu, ilac almadim ama bal-tarcin-corekotu karisimi uyguladim. Adetin 2. Gunu baslanip 10 gun kullaniliyor ama ben 10 gun yapmadim hic. Bide sabah-aksam kullaniliyordu ben sadece sabahlari yiyodum. Yumurta kaliteli ve buyuk olursa sayisi az ve hareketsizligu yuksek olan spermin dollemesine yarari olabilir diye kendimce bir tez kurdum. Ama bu karisimi daha ziyade yumurtlama sorunu olanlar yapiyor. Oyle bir sorununuz yoksa kist yapabiliyormus, ben risk aldim ama 1 ogun yaparak ve 10 gun surmeden biraktigim icin daha az risklidir diye dusundum. Siz yine de kist olursa diye cekinirseniz yapmayin bence. Onun disinda ilac kullanmadim

Cok tşk ederim tüm sorularıma cvp vermişsin Allah razı olsun

P Perican01
zeynepppppppp
B Beyza_2018
@Erva_umut
sonican
Saklicennet
L Longway2015
R rvydmrt
@Erse35
@demircemre01
E Efulimm41
T Tubeee
ayllllliiiin35
D Duygu1701
Hiranur3434
smyr35
@Sibelak85

Ve diğer arkadaşlar. Hepimizinbret gecesi makbul ve mübarek olsun. Bu geceyi güzel geçirelim inşallah.
Bu gecede yapılacak ibadetler çok makbul olup edilen dualar geri çevrilmiyormuş. Allah’ın rızasını gözeterek birbirimizide dualarımıza katalım.
Bu gecenin özel namazları var yapmak isteyen internetten bakabilir. Hepiniz için dua edeceğim.

Kaç yumurtan var cnm yaş kaç bizde tüp bebege başladık bakalımm sonuç ne olacak

Kaç yumurtan var cnm yaş kaç bizde tüp bebege başladık bakalımm sonuç ne olacak
Yaş 36 canım 5 yumurta görünüyordu bugün opu oldum 7 tane toplandı.Ama sonradan gelen iki tane işleme alınmaz sanırım küçüktü.Benim yumurta az eşime micro çip yaptılar bakalım yarın arayacaklar kaçı döllendi diye.

Arkadaşlar merhaba eşim askeri personel. 2011 yılında sol varikosel ameliyatı oldu. 3 senelik evliyiz son 2 3 aydır bebek yapmaya çalışıyoruz Gebe kalamadığım için medicana ya gittik. Eşim sperm testi verdi sperm sayısı fdlan herşey normal fakat hız 32 ike 45 arası olması gefekirken 23 çıktı. Doktor olma ihtimali zor dedi 3 tane ilaç tavsiye etti ımprly . Promem k . Yada zeucit. Fakat internette bununla alakalı bir yorum bulamadım bunun yanımda keçi boynuzu kürü ceviz vs şeyler tüketmeye başladık. Kullanan felan varsa sperm hızı için hangisini tavsiyr edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…