Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cnm hız için promen k bizde çok işe yaramıştı hareketlilik bizde %2 sen % 48 kadar gelmişti.

Bizde şuan tedavideyiz cuma günü toplamam olacak biyük bi ihtimal yarın unutmazsam sorayım yine sana inşallah rabbim kucagımıızı boş bırakmaz

Saklicennet hız problemi için hangisi sence
Haraketlilik ve hız aynı şey değil. Spermin %70i haraketli olur ama sadece %20si hızlı olabilir gerisi yerinde haraketli olur bunun gibi düşünebilirsiniz. Hıza da l carnitine l arjinin q10 çok etkili diye düşünüyorum. İmpryl spermin içinde bulunduğu sıvıyı temizlediği için önemli. Promen de gerekli vitaminleri bir miktar bulundurduğu için önemli. Benim kanaatim tek başına hiçbiri tam fayda sağlamayabilir. Kombinasyon önemli olan. Geç girdiğim için şimdi cevaplayabildim.

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim.Bizdede varikosel ,sayı hız ve morfoloji sorunu var malesef.Varikosel için bir tedaviye başladık.Ama ben başka doğal yöntemlerde denemek istiyorum.Özellikle en etkili bulduğunuz yöntemleri benimle paylaşırsanız sevinirim.Geçmişe bakamadım çok uzundu.

@Erse35 @demircemre01 için okudum Allah kabul etsin.
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar dua eder dua beklerim inşallah Rabbim bu güzel gece hürmetine duaları kabul olan kullarından eyler ve hepimize hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsin amin

Canım 15 gün sonra tekrar test yaptırın bence hemen olumsuz düşünme bizim rakamlardan biliyorum doktorumuz 4 kat değişir rakamlar dedi bize bı test daha yapın bence canım
anlamiyorum bu kadar nasıl değişiyor idrar yolu iltihabi geçirdi etkiler mi bir de spermiyogram 3 milyon lökosit görünüyor acaba enfeksiyon mu diyorum.aşılama gerçekleşmişti değil mi sen de herhalde bana direk tüp derler bu sonuçlarla

Yazını okuyunca kendi hikayemi okuyorum sandım bi an.
zeynep ben de kendimde seni gördüm topiklerden tanıyorum seni sen bir kere gebe kalmistin sanki seni daha şanslı görüyordum ozamn da en azından gebe kalabildin ben artik stresten kendi değerlerimi mahvediyorum düşün artik ve bir de etraftakiler in hic düşünmeden konuşmaları insani incitiyor çok daraldım rabbim kandil günü hepimizin duaları kabul etsin insalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…