- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.477
- 83
- 38
Arkadaşlar merhaba eşim askeri personel. 2011 yılında sol varikosel ameliyatı oldu. 3 senelik evliyiz son 2 3 aydır bebek yapmaya çalışıyoruz Gebe kalamadığım için medicana ya gittik. Eşim sperm testi verdi sperm sayısı fdlan herşey normal fakat hız 32 ike 45 arası olması gefekirken 23 çıktı. Doktor olma ihtimali zor dedi 3 tane ilaç tavsiye etti ımprly . Promem k . Yada zeucit. Fakat internette bununla alakalı bir yorum bulamadım bunun yanımda keçi boynuzu kürü ceviz vs şeyler tüketmeye başladık. Kullanan felan varsa sperm hızı için hangisini tavsiyr edersiniz?
Valla biz imprly kullanmadık hiç. Sadece emodex ve promen k kullandık. Promen k hareketli sayımızı baya arttırdı. Bunu diyebilirim. Bu konuyuPromen k ve impryl. Sence hangisini almalıyz???
Yani aynı bence. Hareketli olan sperm canlı sperm oluyor bence. Ama emin değilim yanlış bilgi vermek istememHareketLilik ve hız aynı şeymi peki
Şifa olur inşşş bize çok fayda sağlamıştı inş size de fayda sağlar. Bide çakşır suyu da çok faydalıymış onu da deneyebilirsinizzzTeşekkürler eczanedeyim alıyorum sayenizde..
Bizde şuan tedavideyiz cuma günü toplamam olacak biyük bi ihtimal yarın unutmazsam sorayım yine sana inşallah rabbim kucagımıızı boş bırakmazYaş 36 canım 5 yumurta görünüyordu bugün opu oldum 7 tane toplandı.Ama sonradan gelen iki tane işleme alınmaz sanırım küçüktü.Benim yumurta az eşime micro çip yaptılar bakalım yarın arayacaklar kaçı döllendi diye.
Haraketlilik ve hız aynı şey değil. Spermin %70i haraketli olur ama sadece %20si hızlı olabilir gerisi yerinde haraketli olur bunun gibi düşünebilirsiniz. Hıza da l carnitine l arjinin q10 çok etkili diye düşünüyorum. İmpryl spermin içinde bulunduğu sıvıyı temizlediği için önemli. Promen de gerekli vitaminleri bir miktar bulundurduğu için önemli. Benim kanaatim tek başına hiçbiri tam fayda sağlamayabilir. Kombinasyon önemli olan. Geç girdiğim için şimdi cevaplayabildim.Saklicennet hız problemi için hangisi sence
anlamiyorum bu kadar nasıl değişiyor idrar yolu iltihabi geçirdi etkiler mi bir de spermiyogram 3 milyon lökosit görünüyor acaba enfeksiyon mu diyorum.aşılama gerçekleşmişti değil mi sen de herhalde bana direk tüp derler bu sonuçlarlaCanım 15 gün sonra tekrar test yaptırın bence hemen olumsuz düşünme bizim rakamlardan biliyorum doktorumuz 4 kat değişir rakamlar dedi bize bı test daha yapın bence canım
zeynep ben de kendimde seni gördüm topiklerden tanıyorum seni sen bir kere gebe kalmistin sanki seni daha şanslı görüyordum ozamn da en azından gebe kalabildin ben artik stresten kendi değerlerimi mahvediyorum düşün artik ve bir de etraftakiler in hic düşünmeden konuşmaları insani incitiyor çok daraldım rabbim kandil günü hepimizin duaları kabul etsin insalhYazını okuyunca kendi hikayemi okuyorum sandım bi an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?