Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Saklicennet kombinaayon derken ikisini birdsnmi almk lazık. İmprly hakkında hiç bir yorum yok internette genelde promen k kullananlar var. Promen k aldık dün birazdan ilk defa kullanıcam aynı zamnda keçiboynuzu kürünede başladık. Ceviz bal fındık süt sebze yemekleri felan baklm 1 ay böyle gitsin 23 olan hızlı hareket sperm kaç çıkacak sperm sayımızda42 milyon

Beth18 selam canım seni başka bi topikte yazdığını gördüm eski sayfalarda tüpünde sorun varmış eşinin de testlerinde morfoloji bozukluğu, aynı durum bizde de var, dr en son tüp bebek dedi, memorial de. Siz ne yaptınız nasıl oldu hamilesin sanırım, maşallah darısı bekleyen herkese inşalah. Bizde morfoloji %2 benim sol tüpüm alındı.

Cnm ben iki defa gebe kaldım ama düşük yaşadım. Bende de problem var sanki gerçi drlar yok diyor. Etrafı hiç söylemiyeyim allah onları ıslah etsin. Başka ne diyebilirim ki. Bak geçen haftalarda 1 cc sperm sayımız 15.5 milyondan 3.9 milyona düştü çok üzüldüm neden oldu falan diye hiç birşeyi de aksatmıyoruz neyse 2 hafta sonra tekrar yaptırdık testi 1 cc de 36 milyon çıktı yani sperm değerleri gerçekten çok değişken. Üzülmemek lazım hem olacaksa nasip etmişse Allah herhalukarda olur burada ne çok gördük 1 milyon spermle gebe kalanları.

Kızlar aradılar hastahaneden 7 yumurtadan sadece 4 tanesi döllenmiş.Çok moralim bozuk ilkinde 7 tane döllenmesine rağmen ancak 4. günü görebildik şimdi sadece 4 tane döllenmiş.Yarın aramayacaklar bakalım perşembe ne kalacak elimizde o da kalırsa.Büyük ihtimal kalırsa 3. gün koyarlar.Takmamaya çalışıyorum ama zor bir süreç yaşadıklarımız.Bu arada sperm değerlerimizde biraz artma var.Umut işte belki diyorum tüp tutmazsa belki normal için uğraşırız.Be bileyim unut dünyası.

Promen k aldık deneyelim bakalım 1 ay boyunca kür pekmez ceviz bal fındık fıstık snra bdaha teat yaptırcaz bakalm ne cıkcak

G gzmysf varikoselden dolayı düşüktür bizdede aynı sıkıntı var . Beslenmeyi saglam yapıp birde promen k aldık 1 ay snra bdaha drnicez bakalm

Canim nasibinde varsa olur insallah geriye hic kalmayacak diye düşünme. Bir bakmissin hepsi persembeye kadar gitmis.

Evet canim benim sag tupum tikali sol tupumde az acikti. Esimin degerleri iyi olsaydi bile dr.lar bebeginiz gec olur dedi. Ama esiminkilerde iyi degildi bir suru takviye denedik taa konyadan bal getirttim esim dibini gordu. Bir suru ilac icti 5 ay bekledik yine tup denedik cok sukur oldu. Allah sana isteyen herkese nasip etsin insallah
canim hic canjni sikma Allah ol derse tek yumurtadan bile olur. Benim ilkinde 12 yumurtam toplandi ama sonuc iyi olmadi sonki denememde 5 yumurtadan 3u 3.gune gelebildi. Ama cok sukur bu sefer gebelik olustu. Bol bol dua et tevekkul et moralini yuksek tut insallah olur.

3. Gunle cok saglikli hamile kalan arkadaslar var eger simdiden bu asamada boyle dusunup kendini uzersen tedavin olumsuz etkilenir. Suan cok iyi beslen, senin bunyen gücün kendine iyi bakman her turlu vitamini alman tedavinde basariyi arttiracaktir

İnşallah canım şimdi daha iyiyim evet tevekkülden başka elimden bir şey gelmez.Allahım hepimiz için en güzelini nasip eder inşallah.

Çok sağol canım inşallah bol bol dua ediyorum.Ama işte insan bazen umutsuzluğa kapılıyor.Senin eşinin değerlerine mi körüydü.Bizde ilk defa bu ay %2 ileri hareket %32 yavaş hareket gördük ona bile sevindim.Allahım bu mübarek günlerde isteyen herkese nasip etsin.

Hızınız çok düşük değilmiş normali 32 zaten. Siz bu şekilde ilerleyin bunlardan fayda sağlarsanız devam edersiniz sağlamazsanız farklı şeyler denersiniz. Zaten denedikçe size neyin iyi geleceğini anlayacaksınız. Biz proxeed plus kullandık fayda etmedi promen kullandık fayda etmedi. Impryl ve sperra kullandık sayımız arttı.
Size tavsiyem ekstra Omega 3 ve q10 alın. Omepa bunun için iyi bir takviye. Eğer sayıda da oynama olsun derseniz argımac var normalde günde 2 tane alınıyor ama siz günde 1 tane alın. Promen de verin.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

bence bunlari dusunme gercekten. Dr.um her gittigimde bana diyordu ki 5 yumurtan var ama onemli olan kaliteli olmasi endiselenmek yok. Ama ben zaten hic endiselenmiyordum. Dr.unda soylediklerine anlam veremiyordum. Cunku bence 1 yumurta olsa bile Allah ol dediginde olacakti. Yumurta toplama gunu yanimda bir kiz daha vardi ya 1 yumurtasi toplanmisti yada 2 yani cok azdi transfer gunu onu yine gordum. O kadar az yumurta olsa bile yine de transfer gunune kadar yasamislar demek ki transfer edecekler. Evet esiminde degerleri kotuydu. Sen canini sıkma hayaller kur

Çok sağol canım haklısın şuan daha olumlu düşünüyorum.Çıkıp biraz deniz kenarında yürüyüş yapacağım çok iyi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…