Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar nasilsiniz?
Ben bu tatilde ailemin yanina gittim pazartesi icin izin aldim. O kadar iyi geldi ki. Ne olur stres yapmayin insallah olacak bebisleriniz. Uzuntu stres en buyuk dusmanimiz. O kadar inaniyorum ki dogal yolla olmasa tup bebekle olacak insallah.

yok hamişim diger kontrol 20.haftamda mayisin 28inde yani sanirim o zaman kesinlesir. Detayli ultrason olacak o zaman artik gostermesi lazim senin erkekti degil mi?
Evet canım kız tahmini vardı ama erkekte kesinleşti yani değişmezse bende detaylı ultrason yaptırınca netleşti r artık hayırlısı bakalım

Evet canım kız tahmini vardı ama erkekte kesinleşti yani değişmezse bende detaylı ultrason yaptırınca netleşti r artık hayırlısı bakalım
hadi bakalim. Allah sagliklisini versin kiz erkek farketmez. Senin detayli ultrason randevun ne zaman?

Almadm desem özel muayene hanede direkt yaptırcm ama aramadm daha buradan büyükşehir e sevk ediyorlar genelde .senin nerde olacak ücreti ne kadar
canim yer bulamayabilirsin. Tam o haftada olmasi gerekiyor ya o yuzden bana 1 ay oncesinde aldirdilar hastahanedekiler. Tek bebek 500 tl, ikiz oldugu icin 750 tl.

ya bulunuyorum sağlıklı da düşünmüyorum geçen ay bır de fsh 17 cıktı ağlamaktan öldüm bıttım ku 8dı benum çikolata kıstı hariç sorun yoktu bu ay doktora gördüm amh 6ymış gayet iyi testını yenılıcez dedı ultrosonla baktılar dökümlük ler ıyıymıs yarın kan sonuclarım çıkcak yine galiba harab ediyorum artık herse yı kıtapokuyorum kafam dagılsın dıye yok yıne kafam orda buara galıba etrafa mutsuzluk katıyorum esım bana gore daha rahat çocuk olmasa da olur olursa güzel olur olmazsa da senle olayım yeter dıye beko tesellı edıyo ama ben dağıttım galıba

canim yer bulamayabilirsin. Tam o haftada olmasi gerekiyor ya o yuzden bana 1 ay oncesinde aldirdilar hastahanedekiler. Tek bebek 500 tl, ikiz oldugu icin 750 tl.
Canim ayrintilinin suresi 3 hafta kadar .Sebebi bebeğin derisinin saydamligini zamanla kaybetmesi ve organlarin incelenememesi .500 Tl cok ucuk bir fiyat .Ben burada docente 250 Tl ye yaptirdim.Allah merhamet versin bazilarina .

Canim ayrintilinin suresi 3 hafta kadar .Sebebi bebeğin derisinin saydamligini zamanla kaybetmesi ve organlarin incelenememesi .500 Tl cok ucuk bir fiyat .Ben burada docente 250 Tl ye yaptirdim.Allah merhamet versin bazilarina .
canim burada olmaniz sizin icin iyi olur dediler. Birde benim ankarada gitmek istedigim baska bir dr vardi oda tek bebek 500 tl.ydi o yuzden cok sorun etmedim. Arasam bulurum belki bende ucuz yapan bir dr ama her seyim o hastahanede yapildi obyzuden sorun etmiyorum 250 tl.yi

Benim gittigim hastanede de ayni fiyata yapılıyordu .Dr radyoloji yerine perinatolog incelesin dedi .Sukur memnun kaldim 1 saat inceledi .Senin ikiz oldugu icin daha uzun sürebilir. Insallah bir sorun cikmaz.

Benim gittigim hastanede de ayni fiyata yapılıyordu .Dr radyoloji yerine perinatolog incelesin dedi .Sukur memnun kaldim 1 saat inceledi .Senin ikiz oldugu icin daha uzun sürebilir. Insallah bir sorun cikmaz.
anladim. Hem tup bebek dr.um hem de kadin dogum uzmanim baskentte sertac bey var o baksin dediler. Aslinda ankarada eyup ekici var tum arkadaslarim ona gitmis onunda ucreti 500 tl. Ben onu istemistim ama iki dr.umda sertac beye git diyince ona gidicem bende. Tup bebek olunca dr.lar ne derse onu yapiyorum bende korkuyorum. Insallah sorun cikmaz canim sagol. Peki diyelim ki bir sorun var dr.lar neyi teklif ediyor bu saatten sonra alalim diyorlar mi?

Bizim rakamları yazıyım rahatla biraz bebek için doktora gittik bende bişey çıkmayınca eşim üroloja gitti varikosel olduğunu öğrendik test yaptırdık devlette 6 milyon çıktı doktor tek testle karar vermeyelim dedi detay merkezınde 15 gün sonra tekrar yaptırdık 14 milyon çıktı ameliyat oldu bu rakamlarla sonra 3 ay sonra tekrar test yaptık 35.800 olmuştu 6.ayımızda 50 milyon ve bu rakamla aşılama denemeye karar verdik bi hafta sonra yaptık sayı 24.700 çıktı aşılamada ve en son 3 hafta önce yaptırdık 20milyon doktora nasıl böyle bişe olur diye sordum 1 hafta arayla yarı yarıya nasıl değişir dedim 4 katı oynar dedi

Organlar inceleniyor mesela 6 parmak ,yarik dudak ,kalin ense,kalp kapakçıkları filan. Almak olarak degil de bir arkadaşın bebeğinde cigerde sorun gormusler dogar dogmaz ameliyat olcak .Ön tani yapiyorlar dogum sonrasi yapılması gereken bir operasyon vs var mi diye .

Banada tüp bebek diyorlar üniversite hastanesine gittim aşılama deneleyım 2 defa dedi normalde Nisanda denicektım memlekete geldim bu adette aşılama denilen tekrar evet bi aşılama yaptırdım tutmadı canım

hadi ya. Allah.im insallah bir sorun cikmaz bebislerimde. Kimsenin bebeginde cikmasin insallah. Cok sagol afilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…