Insallah canim .Sen bol bol dinlen kendini yorma .Daha cabuk agirlasacaksin .Ben 1 haftadır iyice ağırlastim corabimi zor giyiyorum.hadi ya. Allah.im insallah bir sorun cikmaz bebislerimde. Kimsenin bebeginde cikmasin insallah. Cok sagol afilim
Omega 3 ve q10 siz ne kullandınız ondanda alahım kullanayım. Birde argımaç nedir tam olarak nası kullandını, . Hız 23 allahtan 0 değil 0 olsa hiç bunlarla ugrasmam da en azından 23 artırayım birazHızınız çok düşük değilmiş normali 32 zaten. Siz bu şekilde ilerleyin bunlardan fayda sağlarsanız devam edersiniz sağlamazsanız farklı şeyler denersiniz. Zaten denedikçe size neyin iyi geleceğini anlayacaksınız. Biz proxeed plus kullandık fayda etmedi promen kullandık fayda etmedi. Impryl ve sperra kullandık sayımız arttı.
Size tavsiyem ekstra Omega 3 ve q10 alın. Omepa bunun için iyi bir takviye. Eğer sayıda da oynama olsun derseniz argımac var normalde günde 2 tane alınıyor ama siz günde 1 tane alın. Promen de verin.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.
haklisin sicaklarda geliyor. Mumkun oldugunca oturuyorum. Sonra kisa kisa yuruyusler yapiyorum.Insallah canim .Sen bol bol dinlen kendini yorma .Daha cabuk agirlasacaksin .Ben 1 haftadır iyice ağırlastim corabimi zor giyiyorum.
Ben 17 haftaya doğru gidiyrm kasıklarmda kenarda köşede hissetmeye başladım artık çok güzel bişeyhaklisin sicaklarda geliyor. Mumkun oldugunca oturuyorum. Sonra kisa kisa yuruyusler yapiyorum.
Biz omepa kullandık argımac de kullandık ana doktor sonra sperra verdi sperra 250 tl gibi bir fiyat ama argımac sabah akşam kullanırsan 100 sadece akşam kullanırsan 50 TL’ye geliyor menşei Türkiye ben eşime kullandırdım fayda sağladığını düşünüyorum. İçinde bitkisel karışımlar var. Maca demir dikeni gibi. Promen ekstra ikisini ekle öğleden sonra omepa ver içinde Omega ve q10 var. Akşamda argımac ver internetten bulabilirsin. Ekstra yemesine içmesine dikkat edin birde gün aşırı e vitamini verebilsin. Eczaneden evicap al istersen. Meyvede elma ve kiviyi eksik etme inşallah güzel sonuçlar alırsın alamazsan. Promeni değiştir progeny m al ben onu beğeniyorum. Doktorun ımpryl vermiş ama tek o çok fayda etmez bence onu bu kullandıklarında bile kullanabilirsin. Onun içinde mineral var o yüzden faydalı bir ilaç. Eğer spermde ros varsa onu düşürüyor.Saklicennet promen k aldım 2 gündür kullanyrom bakalm kür de kullanıyorum sabah akşam...
Omega 3 ve q10 siz ne kullandınız ondanda alahım kullanayım. Birde argımaç nedir tam olarak nası kullandını, . Hız 23 allahtan 0 değil 0 olsa hiç bunlarla ugrasmam da en azından 23 artırayım biraz
O zaman şöyle yapıyorum.. Sabah aç karnına 1 bardak kür.. Sağlam kahvaltı bal kaymk vb. So ra promen k 1 bardak.. Öplenden snra 1 evicap içerim.. Akşam yemekten snra 1 argimac ve gece yatarken 1 kür daha... Bu drdiğin hapları bugün alacağım. Saraçoğlu bile e vitamini e vitamini diyr bagırıyor sütekli e vitaminin sperm de çok etkisi oluyormusBiz omepa kullandık argımac de kullandık ana doktor sonra sperra verdi sperra 250 tl gibi bir fiyat ama argımac sabah akşam kullanırsan 100 sadece akşam kullanırsan 50 TL’ye geliyor menşei Türkiye ben eşime kullandırdım fayda sağladığını düşünüyorum. İçinde bitkisel karışımlar var. Maca demir dikeni gibi. Promen ekstra ikisini ekle öğleden sonra omepa ver içinde Omega ve q10 var. Akşamda argımac ver internetten bulabilirsin. Ekstra yemesine içmesine dikkat edin birde gün aşırı e vitamini verebilsin. Eczaneden evicap al istersen. Meyvede elma ve kiviyi eksik etme inşallah güzel sonuçlar alırsın alamazsan. Promeni değiştir progeny m al ben onu beğeniyorum. Doktorun ımpryl vermiş ama tek o çok fayda etmez bence onu bu kullandıklarında bile kullanabilirsin. Onun içinde mineral var o yüzden faydalı bir ilaç. Eğer spermde ros varsa onu düşürüyor.
150 -200 değere 1 yumurta çıkıyormuş yani şu an yaklaşık 8 yumurta var, cumaya kadar daha artarArkadaşlar cuma günü sabah yumurta toplanacak e2 hormonum nasılEki Görüntüle 2142453 çıkmış bugün verdim
Omepayı da alırsan faydası olur.O zaman şöyle yapıyorum.. Sabah aç karnına 1 bardak kür.. Sağlam kahvaltı bal kaymk vb. So ra promen k 1 bardak.. Öplenden snra 1 evicap içerim.. Akşam yemekten snra 1 argimac ve gece yatarken 1 kür daha... Bu drdiğin hapları bugün alacağım. Saraçoğlu bile e vitamini e vitamini diyr bagırıyor sütekli e vitaminin sperm de çok etkisi oluyormus
Ben klomen kullandığımda 1 yumurtam vardı e2 hormonum 300 çıkmıştı.150 -200 değere 1 yumurta çıkıyormuş yani şu an yaklaşık 8 yumurta var, cumaya kadar daha artar
Benim e2 1000’di hastanedeki laboratuvar bin üzerini göstermiyordu cuma mübarek gün toplanacak yumurtan mübarek aylardayız bol bol dua et tevekkül et inşallah hayırlısı ile emeklerinin karşılığını alırsın gönlünü ferah tutArkadaşlar cuma günü sabah yumurta toplanacak e2 hormonum nasılEki Görüntüle 2142453 çıkmış bugün verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?